Ciawaraz - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ta była przeprowacka noszenie mebli i inne duperele być może szystkie te czynniki wpłynęły na ta porażkę albo muszę wIecej trenować ;)nie wiem może trzeba po 150 km tyg biegać niektórym starcza 75 km na tydzień ( kulawy szacun za wynik) a ja widocznie muszę wiecej albo ogólnie zmniejszyć obciążenia pobiegac luźno na wyczucie coś będę kombinowal;) mam ochotę na paln 4 tyg dla elity według Danielsa chyba to Plan złoty dla elity taki ciekawy I dość łatwy po tym co zrobiłem szykijac sie na porażkę sezonu;) nie wiem jakie obrać prędkości ale chyba wskaznik 56-57 Bedzie ok;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
-
- Zaprawiony W Bojach
taaaCiawaraz pisze:albo muszę wIecej trenować ;)nie wiem może trzeba po 150 km tyg biegać niektórym starcza 75 km na tydzień ( kulawy szacun za wynik) a ja widocznie muszę wiecej
gdyby po 30km dopadla Cie niemoc, ale to ewidentnie byl jakis inny czynnik, bo od samego poczatku szlo nie tak jak powinno. najwazniejsze ze po Twoich ostatnich odp widac ze jestes juz nieco pozytywniej nastawiony oby tak dalej
w planie niestety nie doradze
- jackma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 3:09:06
Wracasz do GRY. I tak mam być.Zapomnij o porażce. Co nas nie zabije, to nas wzmocni.
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
- Ślimak
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 3:18
Gratulacje !!! Dobry czas, teraz tylko aby przełożyć to na dłuższy dystans . Tego Ci życzę
Pozdrawiam
Ślimak
Pozdrawiam
Ślimak
Komentarze do mojego bloga
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=24552
http://www.youtube.com/watch?v=D4n6LP_V ... ure=artist - jedna z moich ulubionych piosenek do biegania
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=24552
http://www.youtube.com/watch?v=D4n6LP_V ... ure=artist - jedna z moich ulubionych piosenek do biegania
-
- Zaprawiony W Bojach
Namieszniejsze jest to ze robiąc maratonski trenig i kupę km w bardzo wolnym tempie szybkość mi wzrosła maraton musi chwile poczekać widocznie organizm potrzebuje czAsu aby trening przełożył sie na wynik
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
KOMENTARZE
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
bardzo ładny bieg! Graty!
może dałbyś sobie spokój na jeden rok z tymi maratonami i póki masz dyspozycje do poprawiania prędkości porządnie wybiegał się na krótszych dystansach?
może dałbyś sobie spokój na jeden rok z tymi maratonami i póki masz dyspozycje do poprawiania prędkości porządnie wybiegał się na krótszych dystansach?
- kszor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:24
- Życiówka w maratonie: 03:28:44
Piękny wynik!!O to chodzi,and think positive!!
Pozdrawiam
Karol
Pozdrawiam
Karol
Jak wrazenia po Chicago ? Ja pobiegne tam w 2012 roku. Jak trasa, plaska czy gorzysta ? Kibicow duzo ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
Płasko około 4 milionów kibiców na trasie to czego możesz sie obawiać to pogoda od dwóch lat jeest bardzo ciepło w dniu maratonu moze nie tyle ciepło co bardzo wilgotno
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
KOMENTARZE
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
ciekaw jestem twoich opinii...dość drogie koło 130$ ale są lekkie i myśle ze bedą spełniać moje oczekiwania
daj spokój! generalnie pumy są brązowe, czarne występują w kilku biotopach. mam nadzieję, że nie masz tam niedzwiedzi?Tyle ze nie czarna a brązowa co za dziwny kraj !!!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Myśle ze w następnym tyg Juz kupię buty pierwszy test bedzie w następny weekend odrazu podziele sie pierwszymi wrażeniami rownież nigdy nie biegalem w butach typowo crossowych jestem ciekaw jak to bedzie A jeśli chodzi o zwierzęta w lesie to w Polsce tylko pare razy widziałem sarne mimo ze pochodzę z Mazur gdzie jest pełno lasów ale za to tutaj na zwierzęta mogę sie napatrzec do woli nie wiem czy są niedźwiedzie mam nadzieje ze nie tej pumy tez niechce spotkać mam tez pewne obawy biegnąca koło jeleni. Które maja poroze na kilkadziesiąt cm
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
KOMENTARZE
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
kwestia przyzwyczajenia organizmu do robienia luzu w treningach.. ty cały czas tyrałeś jak wściekły i teraz luz odczuwasz prawie jak zapaść.. ale spoko, dobrze że cały czas ciągniesz treningi jakiekolwiek by one nie były.. taki refreshing się przyda..nie wiem jak jest u innych ale ja jak nie mam regularnych treningów cała wydolnosc tracę bardzo szybko i cieżko mi wejść na prędkości które jeszcze miesiąc temu robiłem z łatwością
- jackma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 3:09:06
Pamiętasz te słowa? Mam nadzieję, że to co pisałeś kiedyś mi, nie dopadło Ciebie.Uważaj żebyś się nie zatarl,
Co do spadku wydolności po przerwaniu treningów, to podobno rzecz normalna. Jak miałem kontuzję i byłem u lekarza mówiłem mu o moich podobnych odczuciach i powiedział mi, że organizm podobnie reaguje na nagłe zaprzestanie treningów, jak na chęć wprowadzenia z dnia na dzień mocnych treningów. A są ludzie którzy na zaprzestanie treningów reagują jeszcze gorzej, po prostu "rozsypują" się z dnia na dzień.
Fajnie by było, żeby badania wyszły OK, bo NASZ pojedynek pozostał nie rozstrzygnięty
A tak na poważnie, to bez biegania można żyć, a bez zdrowia? Co to za życie. Zdrówko.
jackma
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo