dzięki!chel pisze:gratuluję pudła.

Moderator: infernal
dzięki!chel pisze:gratuluję pudła.
dzięki za kciuki!kachita pisze:Mimik, Ty się teraz lepiej kuruj! No i powodzenia w niedzielę!
też;)jackma pisze:a nie lepiej gorąca czekolada?
No i w sumie coś było na rzeczy, chyba ten wczorajszy trening był dobrym pociągnięciem. Udał się mały PB, oczywiście bez szału, ale biegło mi się dobrze, a spałem ledwie 1h. Wyszło 36:56, ale na bank trasa nie domierzona wg garmina 9,86km.. myślę, że wyszłoby 37'20"-37'30", bo jeszcze sporo mocy było na sprint..Ale ładny jogg, w takim tempie to nawet ja bym dała radę. Mam nadzieję, że się rzeczywiście dobrze dotleniłeś. W sumiem DOM też pisała przed weekendem, że się nie czuje w formie i pobiegnie zawody na luzie bez ścigania, oczywiście wyszła z tego życiówka.Więc kto wie.
Powodzenia.
wiem, wstyd się przyznaćNie sądzisz, że czas na zmianę tematuFaastfoody już wytestowałeś do granic możliwości
Chyba, że liczysz na terenowe od DOM
dzięki!strasb pisze:No mówiłam, że będzie jak u DOM, 36 z hakiem.Graty wielkie! A jak rezerwy jeszcze były, to ładnie dasz czadu na dwóch najbliższych dychach.
dzięki!No i wyszło, brawo. A co do długości trasy to niestety, tak to jest jeśli nie ma atestu. Ostatnio w Żorach było za dużo o 100-150m.