pardita - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

wiesz co zoltar7
nie chce mi się z Tobą gadać :spoczko:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze: @zooltar...
nie chce mi się z Toba gadać ...
Kanas78 pisze:wiesz co zoltar7
nie chce mi się z Tobą gadać :spoczko:
I to jest właściwe podejście, wpadajcie częściej zawsze jesteście tu mile widziani, ja tam do was nie mam urazy, bo nie każdy musi być dla mnie fajny. :usmiech:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:niewiem: czy to jest blog zooltara :niewiem: Nie, Pardity. Uffff.... to nadal "pardita - komentarze " :uuusmiech:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze::niewiem: czy to jest blog zooltara :niewiem: Nie, Pardity. Uffff.... to nadal "pardita - komentarze " :uuusmiech:
Tak to TU, dobrze trafiłeś, ale to ja jestem tu TROL NR1 i nie zamierzam ci tak łatwo ustąpić miejsca... choć muszę przyznać, że bardzo się starasz... :ojoj:

Wiesz Wolf w real,-u nic nie osiągnąłem, więc chociaż tu chcę być NR1 wśród troglodytów to znaczy chciałem powiedzieć Troli, zawsze to jakieś pocieszanie na starość...
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Aleeee iskrzy...
To pardita nadaje na pardita-komentarze :)
Zoltar sie tu rozpanoszyl co nieco ;) ale mysle, ze sie jakos wszyscy pomiescimy (jak Zoltar w koncu zrzuci te słynne 10 kg ;)
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oczywiście, że się rozpanoszył, przecież jestem trolem :bum:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ostatnio na forum w wielu wątkach iskrzy i zawsze po pewnym czasie zadaję sobie to samo pytanie - "ale od czego się właściwie zaczęło?" I zwykle odpowiedź jest bardzo zaskakująca i zagrzebana pod stosem mniej lub bardziej eleganckich personalnych docinków. Niemniej tutaj to ja naprawdę nie widzę w czym był problem. :lalala:

Ja tam z wszystkimi obecnymi na ostatnich kilku stronach lubię gadać. :oczko:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wolf odpowiedział na twoje pytanie: to moje kompleksy i depresja :lalala:

Już miałem kroczyć drogą Andrzeja L., ale w biurze w którym pracuję jest tzw. podwieszany sufit, mógłby nie wytrzymać mojej (biegowej) nadwagi :bum:

A poza tym jest między mną a Parditą tajne porozumienie... :ojoj: jak mawia Pardita "duchowe", bo ja też wredny jestem :hahaha:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze: I zwykle odpowiedź jest bardzo zaskakująca i zagrzebana pod stosem mniej lub bardziej eleganckich personalnych docinków.
moim zdaniem i tym razem tak bylo
luuuudzie wyluzujcie bo momentami przestaje byc milo
pardita - komentarze i blog - zoltara jak dla mnie zlewaja sie ze soba tworzac spojna calosc
poczatkowo trudno bylo mi sie w tym polapac ale teraz widze, ze ma to swoje uroki

co by rozladowac nieco atmosfere proponuje zebys pardita wrzucila ("fkoncu" ;)) jakas fotke z biegowych wycieczek. z wielka checia przyjrze sie tym wspomnianym "szmatkom" :hahaha: porozgladam sie za rozem i ponarzekam ze jak kobiece to oczywiscie MUSI byc z rozowymi wstawkami ... a wlasnie wspominalam ze w pakiecie na maraton dostalam koszulke w kolorze .... rozowym? :bum:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:a wlasnie wspominalam ze w pakiecie na maraton dostalam koszulke w kolorze .... rozowym?
Nie mów, że do tego w takim majtkowym różowym, jak na tych wszystkich pozostałych biegach :szok:

A w ogóle to rozwala mnie to, że jak się na niemieckiej stronie Runners Worlda wjedzie w sekcję dla Pań, to kolorystyka strony nagle zmienia się z ładnej niebieskiej na wściekłą majtkowo-różową :szok: :szok: A zdawać by się mogło, że Niemki są na tyle wyemancypowane, że nie dadzą sobie czegoś takiego zrobić... Jestem rozczarowana ;)

I tak, próbuję zmienić temat, bo przepychanki zoltara z wolfem wydają mi się głupie :lalala: i nie pasują do tego wątku, nawet wziąwszy pod uwagę, że zoltar jest tu trolem nr 7, znaczy 1 ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W ramach sprawiedliwości społecznej w wiosennej kolekcji obuwia minimalistycznego New Balance ('zero drop') to męski model MR00 będzie w żywym różu. :hahaha:

http://www.youtube.com/watch?v=Z-QoNQo2 ... r_embedded
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita normalnie chłopy się o ciebie tłuką. Wooow. Okazuje się, że nie tylko biegania mogę ci zazdrościć, ale i powodzenia u 40-latków. ;-)
Pozdrawiam posiwiałych!
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:I tak, próbuję zmienić temat, bo przepychanki zoltara z wolfem wydają mi się głupie :lalala:
One nie tylko są głupie, one są po prostu żenujące... ale tak to jest wśród samców... jak jeden knur naruszy terytorium oznaczone przez drugiego... bo każdy facet to (podobno) świnia, ale Ty tego Kachita dzikim rozumem nie pojmiesz... bo dziki są zwierzętami znacznie bardziej szlachetnymi niż świnie :taktak:
Tygodnik Ostrołęcki pisze:Rolnik umierał w męczarniach, po tym jak w chlewie zaatakował go knur.
Do zdarzenia doszło w miejscowości Grądy (gm. Wąsewo). Rankiem 26 maja 47-letni rolnik postanowił posprzątać kojec, w którym hodował knura.

Zwierzę było spokojne i dało się wyprowadzić z kojca. Nic nie wskazywało na to, że za chwilę nastąpi morderczy atak.

Kiedy rolnik próbował zagonić knura z powrotem, ten zaatakował. Mężczyzna nie miał szans. Liczne rany szarpane spowodowały, że w męczarniach wykrwawił się na śmierć.

Przybyły na miejsce tragedii weterynarz zadecydował o uśpieniu agresywnego zwierzęcia.

źródło: TO

...tymczasem oddalam się w nocny niebyt świńskim truchtem :bum:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
kachita pisze:I tak, próbuję zmienić temat, bo przepychanki zoltara z wolfem wydają mi się głupie :lalala:
One nie tylko są głupie, one są po prostu żenujące... ale tak to jest wśród samców... jak jeden knur naruszy terytorium oznaczone przez drugiego... bo każdy facet to (podobno) świnia, ale Ty tego Kachita dzikim rozumem nie pojmiesz... bo dziki są zwierzętami znacznie bardziej szlachetnymi niż świnie :taktak:
Tygodnik Ostrołęcki pisze:Rolnik umierał w męczarniach, po tym jak w chlewie zaatakował go knur.
Do zdarzenia doszło w miejscowości Grądy (gm. Wąsewo). Rankiem 26 maja 47-letni rolnik postanowił posprzątać kojec, w którym hodował knura.

Zwierzę było spokojne i dało się wyprowadzić z kojca. Nic nie wskazywało na to, że za chwilę nastąpi morderczy atak.

Kiedy rolnik próbował zagonić knura z powrotem, ten zaatakował. Mężczyzna nie miał szans. Liczne rany szarpane spowodowały, że w męczarniach wykrwawił się na śmierć.

Przybyły na miejsce tragedii weterynarz zadecydował o uśpieniu agresywnego zwierzęcia.

źródło: TO

...tymczasem oddalam się w nocny niebyt świńskim truchtem :bum:
Zoltarze, widzę, że działasz ładnie na rzecz prasy lokalnej, to się chwali, a historia mrozi krew z żyłach ;)
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pardita próbowałem wysłać ci prywatną wiadomość, ale nie wiem czy mi się to udało... w pracy też mówią, że taki jakiś nieudolny jestem :hahaha:
Reasumując, mogłabyś sprawdzić czy dotarła.
ODPOWIEDZ