Zmień sport bo w tym już się wyeksploatowałeśJASO1 pisze:Kurczę gdy schodzę po schodach to słysze trzaski,ale to nie deski ,tylko moje kolana.Czy wy też tak macie?A może przyszedł czas by przestać biegać?Prawdę mówiąc nie mogę sobie tego wyobrazić,ale to w jakiś sposób mnie przygnębia.Czy znacie jakiś sposób na pozbycie się tych...no...trzasków.![]()
biorę preparat o nazwie GLUCOSAMINE SULPHATE 2KCI poczekam może da jakiś efekt.Z tymi chrząstkami i żelatyną to jest problem bo nie jadam mięsa.Może spróbuje coś na bazie ryby albo owoców morza.Kiedyś próbowałem dostać żelatyne rybną ale jakoś nie znalazłem.Dzięki za porade.chrząstki, żelatyna itp
No i wszystko na temat.Tkank you Mr.don't askJa mam ponad cztery dychy i stwierdzam, że prawdziwe jest powiedzenie:
"jak się rano budzisz i nic Cię nie boli, to znaczy, że umarłaś"
Z czasem wysiada wszystko. Boli, trzeszczy, skrzypi... sił coraz mniej. A jednak wolę być skrzypiącym biegaczem (pływakiem, grotołazem czy łyżwiarzem) niż otyłą ofermą, która jeszcze dodatkowo ma cukrzycę, nadciśnienie i problemy z pikawą a jedyne emocje w życiu przeżywa wraz z bohaterami telenoweli...