ps. wpędzisz nas w kompleksy....
Trening z Pumą dla początkujących
- ptak
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nemi, to nie jest tak, Mariusz jest nadal poczatkującym biegaczem z prostej przyczyny, mało wybieganych kilometrów.
Problem Marisza dzisiaj to konkretne ustalenie celu biegowego, co próbuje mu powiedzieć Adam, a Mariusz chciałby robić wszystko na raz. Biegać dzisiaj szybko 10km, jednocześnie 21km i przygotować się do maratonu, chyba tego za dużo prawda?
Mariusz, przebiegłeś 21km i co? i tylko problemy, zastanów się co dalej?
Moje sugestie (do przemyslenia), biegaj teraz szybkie 10, do końca sezonu startowego i na to się nastaw teraz. Po obecnym sezonie startowym, przygotowuj się do wiosennych startów w półmaratonach i najwcześniej w połowie lata 2012 wystartuj w maratonie. Tak rozłozone w czasie treningi i konkretne cele dadzą Tobie (według mnie) najwięcej satysfakcji.
Problem Marisza dzisiaj to konkretne ustalenie celu biegowego, co próbuje mu powiedzieć Adam, a Mariusz chciałby robić wszystko na raz. Biegać dzisiaj szybko 10km, jednocześnie 21km i przygotować się do maratonu, chyba tego za dużo prawda?
Mariusz, przebiegłeś 21km i co? i tylko problemy, zastanów się co dalej?
Moje sugestie (do przemyslenia), biegaj teraz szybkie 10, do końca sezonu startowego i na to się nastaw teraz. Po obecnym sezonie startowym, przygotowuj się do wiosennych startów w półmaratonach i najwcześniej w połowie lata 2012 wystartuj w maratonie. Tak rozłozone w czasie treningi i konkretne cele dadzą Tobie (według mnie) najwięcej satysfakcji.
-
nemi
- Stary Wyga

jak pijane dziecko we mngleptak pisze:Problem Mariusza dzisiaj to konkretne ustalenie celu biegowego, co próbuje mu powiedzieć Adam,
zdążyłam się zorientować tylko dlaczego on nie??? może po twoich sugestiach...a może on po prostu będzie w stanie to wykonać
cóż pomożemy, dopingujemy...
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
nie będe zmieniał wątku, bo mi tu dobrze z Wami
ja wiem doskonale co będe biegał, poprostu każdego słowo, a przede wszystkim Adama jest cenną uwagą
ja wiem doskonale co będe biegał, poprostu każdego słowo, a przede wszystkim Adama jest cenną uwagą
-
quicksand
- Rozgrzewający Się

hej hej 
śledzę sobie tutaj trochę co piszecie... podziwiam i zazdroszczę!
ja wczoraj po raz pierwszy przebiegłam swoje 30 minut hyhy.
życiowy wyczyn dla mnie. :P
teraz pewnie przez tydzień pobiegam sobie tak po te 30 minut,
a potem zacznę plan 8-12 jak na dobry początek.
śledzę sobie tutaj trochę co piszecie... podziwiam i zazdroszczę!
ja wczoraj po raz pierwszy przebiegłam swoje 30 minut hyhy.
życiowy wyczyn dla mnie. :P
teraz pewnie przez tydzień pobiegam sobie tak po te 30 minut,
a potem zacznę plan 8-12 jak na dobry początek.
-
domurst
- Wyga

- Kontakt:
- Emily_04
- Dyskutant

Z jednej strony tak, ale z drugiej daje niezłą motywacjęnemi pisze:ps. wpędzisz nas w kompleksy....![]()
![]()
Przynajmniej ja mam taki charakter, że nie lubię specjalnie zostawać w tyle.
@ quicksand - Witamy
To wszyscy tu jesteśmy po pumie?
U mnie dzisiaj biegowo wyszło kiepsko...
Krótko, ale na pierwszym odcinku w miarę szybko [ jak na mnie oczywiście
Później przez resztę dnia ból głowy
Ale za to... kupiłam sobie nowe butki biegowe, bo poprzednie już trochę ze mną przeszły
W Decathlonie - obniżone o stówkę
-
fantom
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42:21
Jestem, jestem choc obecnie nie biegam a dalem nogom odpoczać...chodzac po gorachptak pisze:
Fantom pojawia się doradza jak "znawca", (niedawno skończył plan 6 tygodniowy) i znika, może pobiegałby z nami???
-
quicksand
- Rozgrzewający Się

wiadomo, że po Pumie :D
swoją drogą jak patrze na niektórych
tempa biegów to się chowam, ale będę nad tym pracować. 

swoją drogą jak patrze na niektórych
Emily_04 ojjjj, a jakie buty zakupiłaś jak można wiedzieć?Ale za to... kupiłam sobie nowe butki biegowe, bo poprzednie już trochę ze mną przeszły
W Decathlonie - obniżone o stówkę
-
nemi
- Stary Wyga

quicksand witam w stadzie
fantom witam równiez dawno Cie nie było to fakt...wpadaj częściej
...no to pękł kolejny dzień palnu (1 dzień - 9 tydzień) ...biegało sie rewelacyjnie...ach...w zasadzie to chyba dzięki pogodzie a własciwie godzinie 19.30...znowu wiem, że żyję...lubie to uczucie :uuusmiech: pozdrawiam
do jutra kochani :uuusmiech:
fantom witam równiez dawno Cie nie było to fakt...wpadaj częściej
...no to pękł kolejny dzień palnu (1 dzień - 9 tydzień) ...biegało sie rewelacyjnie...ach...w zasadzie to chyba dzięki pogodzie a własciwie godzinie 19.30...znowu wiem, że żyję...lubie to uczucie :uuusmiech: pozdrawiam
- Emily_04
- Dyskutant

Mam to samoquicksand pisze:swoją drogą jak patrze na niektórychtempa biegów to się chowam, ale będę nad tym pracować.
A wyhaczyłam w końcówce serii Asicsy 1160. Widziałam sporo dobrych opinii o nich i w sklepie od razu się polubiliśmyquicksand pisze:Emily_04 ojjjj, a jakie buty zakupiłaś jak można wiedzieć?
-
janusz1967
- Dyskutant

witam pumy,ja w dalszym ciągu jestem w trakcie realizacji planu 15-21 km,ósmy tydzień,wszystko idzie w dobrym kierunku mam taką nadzieję,w najbliższą niedzielę zamiast treningu 16km zaliczam drugi start w biegu dzika z zamiarem zaliczenia 15,75km a może się uda przebiec cały półmaraton ,pozdrawiam wszystkie pumy 
-
nemi
- Stary Wyga

...i to się chwali...to sie nazywa przywiązanie...mariuszbugajniak pisze:nie będe zmieniał wątku, bo mi tu dobrze z Wami
...brawo...brawo...trzymam kciuki ...mocnomariuszbugajniak pisze:ja wiem doskonale co będe biegał
-
nemi
- Stary Wyga

popraw mnie jeśli sie myslę ale chyba jesteśmy na tym samym poziomie planu czyli na 9 tygodniu?janusz1967 pisze:ósmy tydzień,wszystko idzie w dobrym kierunku mam taką nadzieję,w najbliższą niedzielę zamiast treningu 16km zaliczam
janusz1967 pisze:drugi start w biegu dzika z zamiarem zaliczenia 15,75km a może się uda przebiec cały półmaraton
no no...idziesz jak burza...powodzenia
- Emily_04
- Dyskutant

No super, trzymam kciukijanusz1967 pisze:(...),w najbliższą niedzielę zamiast treningu 16km zaliczam drugi start w biegu dzika z zamiarem zaliczenia 15,75km a może się uda przebiec cały półmaraton
Wy tu już śmigacie w zawodach a ja dalej po lasach, no trzeba coś z tym zrobić