ps. wpędzisz nas w kompleksy....

jak pijane dziecko we mngleptak pisze:Problem Mariusza dzisiaj to konkretne ustalenie celu biegowego, co próbuje mu powiedzieć Adam,
Z jednej strony tak, ale z drugiej daje niezłą motywacjęnemi pisze:ps. wpędzisz nas w kompleksy....![]()
![]()
Jestem, jestem choc obecnie nie biegam a dalem nogom odpoczać...chodzac po gorachptak pisze:
Fantom pojawia się doradza jak "znawca", (niedawno skończył plan 6 tygodniowy) i znika, może pobiegałby z nami???
Emily_04 ojjjj, a jakie buty zakupiłaś jak można wiedzieć?Ale za to... kupiłam sobie nowe butki biegowe, bo poprzednie już trochę ze mną przeszły
W Decathlonie - obniżone o stówkę
Mam to samoquicksand pisze:swoją drogą jak patrze na niektórychtempa biegów to się chowam, ale będę nad tym pracować.
A wyhaczyłam w końcówce serii Asicsy 1160. Widziałam sporo dobrych opinii o nich i w sklepie od razu się polubiliśmyquicksand pisze:Emily_04 ojjjj, a jakie buty zakupiłaś jak można wiedzieć?
...i to się chwali...to sie nazywa przywiązanie...mariuszbugajniak pisze:nie będe zmieniał wątku, bo mi tu dobrze z Wami
...brawo...brawo...trzymam kciuki ...mocnomariuszbugajniak pisze:ja wiem doskonale co będe biegał
popraw mnie jeśli sie myslę ale chyba jesteśmy na tym samym poziomie planu czyli na 9 tygodniu?janusz1967 pisze:ósmy tydzień,wszystko idzie w dobrym kierunku mam taką nadzieję,w najbliższą niedzielę zamiast treningu 16km zaliczam
janusz1967 pisze:drugi start w biegu dzika z zamiarem zaliczenia 15,75km a może się uda przebiec cały półmaraton
No super, trzymam kciukijanusz1967 pisze:(...),w najbliższą niedzielę zamiast treningu 16km zaliczam drugi start w biegu dzika z zamiarem zaliczenia 15,75km a może się uda przebiec cały półmaraton