KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Agnieszko, chyba przeoczyłaś ten bieg, bo nie widzę Cię wśród startujących.
http://polskalokalna.pl/galerie/galerie ... ,1499307,3
http://polskalokalna.pl/galerie/galerie ... ,1499307,3
-
- Stary Wyga
[quote="Chester04"]Na oko wygląda na więcej, ale rzeczywiście tragedii na początku nie ma
Vitam
Jeśli narysowałeś to na run-logu to mogą te przewyższenia odbiegać od stanu faktycznego.
Ja wyrysowałem dawną trasę na Środuli z podbiegiem pod stok zjazdowy na nartach i run-log
pokazał że różnica poziomów to 12 metrów. Na stronie stoku pisze że różnica to 54m !!!
Również inne trasy wyglądają na zbyt płaskie.
Pozdrawiam
Piotr
Vitam
Jeśli narysowałeś to na run-logu to mogą te przewyższenia odbiegać od stanu faktycznego.
Ja wyrysowałem dawną trasę na Środuli z podbiegiem pod stok zjazdowy na nartach i run-log
pokazał że różnica poziomów to 12 metrów. Na stronie stoku pisze że różnica to 54m !!!
Również inne trasy wyglądają na zbyt płaskie.
Pozdrawiam
Piotr
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
A propos biegu na 5 km w chorzowie, zróbcie zamiast BBL na AWF próbny bieg po WPKiW, będziecie mieli pogląd
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
UWAGA UWAGA Turek to nie jest dobry kolega. Dzisiaj tak mnie przegonił przez 10 km, że po schodach nie potrafię wchodzić i schodzić . Panie trenerze proszę pouczyć kolegę Turka, że nie należy forsować adeptów biegania. Mają się trzymać planu. Zrobiłem dzięki Piotrusiowi moją treningową życiówkę, bo pobiegłem 10 km w czasie 61 minut i 45 sekund. Tak wiem słabo, ale dla mnie przyzwoicie zwłaszcza, że wczoraj przenosiłem 2 tony węgla w wiaderkach i rano bolały mnie nogi, ręce i ciało. No cóż najfajniej jest chyba po bieganiu. Zresztą przecież sami wiecie. Turczynowi dziękuję za zającowanie, pociągnął mnie pod koniec nieźle. Piotruś zrewanżuję się na siłowni Dzięki za fajny trening. Dawno mnie tak nogi nie bolały .A i spadł w stosunku do poranka 1 kg.
- Apau
- Wyga
- Życiówka na 10k: 1h1min
- Życiówka w maratonie: marzenie
Przepraszan za off, ale poniewaz tu jest najwiecej osob z okolic Katowic to licze ze najpredzej otrzymam odpowiedz.
Gdzie w okolicach Katowic znajde sklep w ktorym obejrze i przymierze zegarki Garmina i Polara? W sklepie biegacza na Kosciuszki ich biegowa elektronika konczy sie na nike+...
W Decathlonie mają jakieś dziwne zegarki Kalenji a w Go Sporcie 3 modele Sigmy.
Z góry dziękuję za pomoc.
Gdzie w okolicach Katowic znajde sklep w ktorym obejrze i przymierze zegarki Garmina i Polara? W sklepie biegacza na Kosciuszki ich biegowa elektronika konczy sie na nike+...
W Decathlonie mają jakieś dziwne zegarki Kalenji a w Go Sporcie 3 modele Sigmy.
Z góry dziękuję za pomoc.
Vitam
Kiedyś w Silesi oglądałem garmina na stoisku z nawigacjami.
To był taki wolnostojący kiosk na pasażu
Pozdrawiam
Piotr
Kiedyś w Silesi oglądałem garmina na stoisku z nawigacjami.
To był taki wolnostojący kiosk na pasażu
Pozdrawiam
Piotr
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Może tu:
41-500 CHORZÓW
ul. Katowicka 22
e-mail: info@gps1.pl
Tel: 535 22 11 00
Czynne w godzinach:
poniedziałek – piątek: 10 – 18
41-500 CHORZÓW
ul. Katowicka 22
e-mail: info@gps1.pl
Tel: 535 22 11 00
Czynne w godzinach:
poniedziałek – piątek: 10 – 18
-
- Zaprawiony W Bojach
Piter dobrze napisał, w silesii Przy wejsciu głownym od strony tramwaju idziemy w lewo i zaraz jest wysepka z GPSami i tam maja Garmina Pewnie mozna przymierzyć
Ogólnie Allegro, ja kupowalem za granicą ale właściwie to praktycznei Na Granicy gdyż zaraz za wiaduktem na Czeladź Bylo tam najtaniej Teraz widzę że dalej sprzedają ten sprzęt.
http://allegro.pl/garmin-forerunner-305 ... 11895.html
Ogólnie Allegro, ja kupowalem za granicą ale właściwie to praktycznei Na Granicy gdyż zaraz za wiaduktem na Czeladź Bylo tam najtaniej Teraz widzę że dalej sprzedają ten sprzęt.
http://allegro.pl/garmin-forerunner-305 ... 11895.html
- Chester04
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
Wystarczy w naszym parku machnąć 5 kółek po trasie Agnieszki i Klaudii i będziemy mieli nawet pogląd z nawiązką:)ZosiaSamosia pisze:A propos biegu na 5 km w chorzowie, zróbcie zamiast BBL na AWF próbny bieg po WPKiW, będziecie mieli pogląd
-
- Stary Wyga
wolfi pisze:Wystarczy w naszym parku machnąć 5 kółek po trasie Agnieszki i Klaudii i będziemy mieli nawet pogląd z nawiązką:)ZosiaSamosia pisze:A propos biegu na 5 km w chorzowie, zróbcie zamiast BBL na AWF próbny bieg po WPKiW, będziecie mieli pogląd
Vitam
Nawet mniej bo tam jedno kółko miało 1,27 km
Pozdrawiam
Piotr
- lideczqa
- Dyskutant
A ja się własnie zastanawiam czy nie spróbować W sumie do parku mam blisko, mogę sobie ćwiczyć na trasie biegu, sprawdzę czy dam radę. Te podbiegi ... no ale kusi mnie bo to w sumie tylko 5 km. Tyle wiem że mogę przebiec. To byłby mój pierwszy start... :D
-
- Zaprawiony W Bojach
Hah Fajnie ze Was tak zaintrygowałem tym biegiem No proszę Jak rasowy przedstawiciel handlowy Tutaj handlujemy emocjami ale małe sprostowanie Nie wiem czy bym polecał Te akurat zawody na debiut Można się zniechęcić dochodząc do mety zamiast wbiegać
Lideczqo Fajnie będzie wystartować razem z Tobą tak jak z Resztą Naszych biegających Pań
ale zdecydowanie proponuje najpierw zrobić sobie 4km trening po plaskim i zakonczyć go tym 900 metrowym podbiegiem pod Planetarium Jeśli dasz rade to witam na Starcie
Lideczqo Fajnie będzie wystartować razem z Tobą tak jak z Resztą Naszych biegających Pań
ale zdecydowanie proponuje najpierw zrobić sobie 4km trening po plaskim i zakonczyć go tym 900 metrowym podbiegiem pod Planetarium Jeśli dasz rade to witam na Starcie