Trening z Pumą dla początkujących
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
buty kalenji eliofeet, super się w nich biegnie, sprawdzałem dziś rano nie ma zgrubień w nich, nie wiem
skarpetki kelenji run 800 i też wypas
nie wiem, w sumie to pęcherzo-odcisk na 2 palcu prawej stopy, i delikatny na lewej stopie
skarpetki kelenji run 800 i też wypas
nie wiem, w sumie to pęcherzo-odcisk na 2 palcu prawej stopy, i delikatny na lewej stopie
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
cały czas bieżnia, jak biegne z moją to jest ok, jak swoje tempo robie to kicha, palca 2 nie mam dłuższego od pierwszego także źle nie będzie
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Spróbuj pokombinować z wkładkami. Ja w moich lidlach na dużym palcu miałem odcisk nawet po krótkim, 20min biegu. Okazało się, że wkładka po prostu strasznie się ubiła w tym miejscu. Kupiłem zwykłe, cienkie, mocno wytaliowane wkładki sportowe w CCC (Coccine) i po prostu dołożyłem do fabrycznych - teraz mogę biec nawet 50min bez śladu odcisku
-
- Stary Wyga
mariuszbugajniak a gdzie ten bieg i kiedy w blachowni ja mam całkiem niedaleko ...wiec może się skusze....
dzięki chłopaki za motywacje...jesteście wielcy.... :uuusmiech:
...aż się miło na serduszku robi
ps. dla ptaka specjalne dzięki...mam coś przeczucie ze do maratonu dobrniemy (dobiegniemy)(dopostujemy) razem....pozdrawiam
dzięki chłopaki za motywacje...jesteście wielcy.... :uuusmiech:
...aż się miło na serduszku robi
ps. dla ptaka specjalne dzięki...mam coś przeczucie ze do maratonu dobrniemy (dobiegniemy)(dopostujemy) razem....pozdrawiam
- ptak
- Wyga
nemi tu masz wszystko
http://przelajowa8.pl/
...dobiegniemy spoko! jak skończymy te plany to załozymy nowy watek: dla tych co robili (skończyli) plan pumy
pozdrawiam
...dobiegniemy spoko! jak skończymy te plany to załozymy nowy watek: dla tych co robili (skończyli) plan pumy
pozdrawiam
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
buty są nówki, 100km mają wybiegane, wkładki też nie wygniecione, coś musze zrobić, jak tak dalje będzie to kupie coś dobrego z najwyższej półki bo mam dość
ale myśle, że jakoś się wyklaruje, skóra się naturalnie utwardzi
a skąd jesteś, że masz blisko?
ale myśle, że jakoś się wyklaruje, skóra się naturalnie utwardzi
a skąd jesteś, że masz blisko?
- pełnazapału
- Wyga
Mariusz- a jak masz z rozmiarem tych butów? Buty do biegania powinny być trochę za duże. Może w tym tkwi problem?
Ja pierwsze biegowe podejścia robiłam w jakiś zwykłych sportowych butach i "dzięki" temu mam do dzisiaj czarny paznokieć- na drugim palcu lewej stopy.. oprócz tego pęcherze i inne atrakcje. Zmieniłam buty i przeszło. Teraz biegam w o rozmiar za dużych kalenji i jest super.
Ach i gratuluję decyzji o starcie
Powiem wam, że i mi minęły już wszystkie kryzysy. Biegam i cieszę się z tego niesamowicie. Jak wrócę z następnego wyjazdu, tzn. pod koniec sierpnia to wracam do realizowania planu... a jesienią pomyślę o jakimś starcie- nie ważne w jakiej części świata
Ptak- co do Twojego sposobu odżywiania, mogę Ci tylko jeszcze polecić, żeby jeść mniej a częściej. 5 mniejszych posiłków, co średnio 3 godziny daje bardzo fajne efekty- nie jest się ani napchanym, ani głodnym.
Nemi- startuj!!!
Ja pierwsze biegowe podejścia robiłam w jakiś zwykłych sportowych butach i "dzięki" temu mam do dzisiaj czarny paznokieć- na drugim palcu lewej stopy.. oprócz tego pęcherze i inne atrakcje. Zmieniłam buty i przeszło. Teraz biegam w o rozmiar za dużych kalenji i jest super.
Ach i gratuluję decyzji o starcie
Powiem wam, że i mi minęły już wszystkie kryzysy. Biegam i cieszę się z tego niesamowicie. Jak wrócę z następnego wyjazdu, tzn. pod koniec sierpnia to wracam do realizowania planu... a jesienią pomyślę o jakimś starcie- nie ważne w jakiej części świata
Ptak- co do Twojego sposobu odżywiania, mogę Ci tylko jeszcze polecić, żeby jeść mniej a częściej. 5 mniejszych posiłków, co średnio 3 godziny daje bardzo fajne efekty- nie jest się ani napchanym, ani głodnym.
Nemi- startuj!!!
-
- Dyskutant
Gratuluje postanowień! ja też chcę się zapisać na 10 km na Bieg Westerplatte. Jest ktoś może z okolic Trójmiasta i też się wybiera? Jest napisane, że trzeba mieć zaświadczenie od lekarza zezwalające na start, wystarczy zwykły rodzinny?
PS. Kupiłam nowe buty, idę wypróbować :D
-
- Stary Wyga
ptak...tez biegniesz ????ptak pisze:nemi tu masz wszystko
pozdrawiam
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
dziś miałem zrobić 40 minut + 6 P
nie robie przerwy po przebieżce w marszu tylko w biegu wolnym, więc 40 minut polatałem, potem 6 p i na koniec 300m sprint bo miałem zapas, 3,20 tempo sprintu
interwały działają!
nie robie przerwy po przebieżce w marszu tylko w biegu wolnym, więc 40 minut polatałem, potem 6 p i na koniec 300m sprint bo miałem zapas, 3,20 tempo sprintu
interwały działają!
-
- Stary Wyga
podziwiam twój zapał mariuszbugajniak...mój chyba coś szwankuje w sensie kondycji...wczoraj 35 min biegu cieniutko...a czas to wogóle do d...
6P trochę odmuliło organizm ale po wsiadłam już w samochód i do domu... dziś mam 6km czyli połowę dystansu niedzielnego...nie wiem zobaczymy...pocieszam się ze czasem tak własnie jest...jakas taka niemoc
6P trochę odmuliło organizm ale po wsiadłam już w samochód i do domu... dziś mam 6km czyli połowę dystansu niedzielnego...nie wiem zobaczymy...pocieszam się ze czasem tak własnie jest...jakas taka niemoc
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
AnnaMartyna pisze:Gratuluje postanowień! ja też chcę się zapisać na 10 km na Bieg Westerplatte. Jest ktoś może z okolic Trójmiasta i też się wybiera? Jest napisane, że trzeba mieć zaświadczenie od lekarza zezwalające na start, wystarczy zwykły rodzinny?
czyli tak jak na każdym innym biegu, podpis o pod tym że biegniesz na własną odpowiedezialność wystarczyMOSIR pisze: wymagane jest zaświadczenie lekarskie lub oświadczenie o starcie na własną odpowiedzialność, niepełnoletni muszą mieć zgodę opiekuna
Krzysiek