Trening z Pumą dla początkujących
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
buty kalenji eliofeet, super się w nich biegnie, sprawdzałem dziś rano nie ma zgrubień w nich, nie wiem
skarpetki kelenji run 800 i też wypas
nie wiem, w sumie to pęcherzo-odcisk na 2 palcu prawej stopy, i delikatny na lewej stopie

skarpetki kelenji run 800 i też wypas
nie wiem, w sumie to pęcherzo-odcisk na 2 palcu prawej stopy, i delikatny na lewej stopie
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach 
cały czas bieżnia, jak biegne z moją to jest ok, jak swoje tempo robie to kicha, palca 2 nie mam dłuższego od pierwszego także źle nie będzie  

- 
				domurst
- Wyga 
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Spróbuj pokombinować z wkładkami. Ja w moich lidlach na dużym palcu miałem odcisk nawet po krótkim, 20min biegu. Okazało się, że wkładka po prostu strasznie się ubiła w tym miejscu. Kupiłem zwykłe, cienkie, mocno wytaliowane wkładki sportowe w CCC (Coccine) i po prostu dołożyłem do fabrycznych - teraz mogę biec nawet 50min bez śladu odcisku

- 
				nemi
- Stary Wyga 
mariuszbugajniak a gdzie ten bieg i kiedy w blachowni ja mam całkiem niedaleko ...wiec może się skusze....
dzięki chłopaki za motywacje...jesteście wielcy.... :uuusmiech:
...aż się miło na serduszku robi 

ps. dla ptaka specjalne dzięki...mam coś przeczucie ze do maratonu dobrniemy (dobiegniemy)(dopostujemy) razem....pozdrawiam
  razem....pozdrawiam

dzięki chłopaki za motywacje...jesteście wielcy.... :uuusmiech:
...aż się miło na serduszku robi

ps. dla ptaka specjalne dzięki...mam coś przeczucie ze do maratonu dobrniemy (dobiegniemy)(dopostujemy)
 razem....pozdrawiam
  razem....pozdrawiam- ptak
- Wyga 
nemi tu masz wszystko
http://przelajowa8.pl/
...dobiegniemy spoko! jak skończymy te plany to załozymy nowy watek: dla tych co robili (skończyli) plan pumy 

pozdrawiam

...dobiegniemy spoko! jak skończymy te plany to załozymy nowy watek: dla tych co robili (skończyli) plan pumy

pozdrawiam
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach 
buty są nówki, 100km mają wybiegane, wkładki też nie wygniecione, coś musze zrobić, jak tak dalje będzie to kupie coś dobrego z najwyższej półki bo mam dość   

ale myśle, że jakoś się wyklaruje, skóra się naturalnie utwardzi
a skąd jesteś, że masz blisko?

ale myśle, że jakoś się wyklaruje, skóra się naturalnie utwardzi
a skąd jesteś, że masz blisko?
- pełnazapału
- Wyga 
Mariusz- a jak masz z rozmiarem tych butów? Buty do biegania powinny być trochę za duże. Może w tym tkwi problem? 
Ja pierwsze biegowe podejścia robiłam w jakiś zwykłych sportowych butach i "dzięki" temu mam do dzisiaj czarny paznokieć- na drugim palcu lewej stopy.. oprócz tego pęcherze i inne atrakcje. Zmieniłam buty i przeszło. Teraz biegam w o rozmiar za dużych kalenji i jest super.
Ach i gratuluję decyzji o starcie
Powiem wam, że i mi minęły już wszystkie kryzysy. Biegam i cieszę się z tego niesamowicie. Jak wrócę z następnego wyjazdu, tzn. pod koniec sierpnia to wracam do realizowania planu... a jesienią pomyślę o jakimś starcie- nie ważne w jakiej części świata
Ptak- co do Twojego sposobu odżywiania, mogę Ci tylko jeszcze polecić, żeby jeść mniej a częściej. 5 mniejszych posiłków, co średnio 3 godziny daje bardzo fajne efekty- nie jest się ani napchanym, ani głodnym.
Nemi- startuj!!!

Ja pierwsze biegowe podejścia robiłam w jakiś zwykłych sportowych butach i "dzięki" temu mam do dzisiaj czarny paznokieć- na drugim palcu lewej stopy.. oprócz tego pęcherze i inne atrakcje. Zmieniłam buty i przeszło. Teraz biegam w o rozmiar za dużych kalenji i jest super.
Ach i gratuluję decyzji o starcie

Powiem wam, że i mi minęły już wszystkie kryzysy. Biegam i cieszę się z tego niesamowicie. Jak wrócę z następnego wyjazdu, tzn. pod koniec sierpnia to wracam do realizowania planu... a jesienią pomyślę o jakimś starcie- nie ważne w jakiej części świata

Ptak- co do Twojego sposobu odżywiania, mogę Ci tylko jeszcze polecić, żeby jeść mniej a częściej. 5 mniejszych posiłków, co średnio 3 godziny daje bardzo fajne efekty- nie jest się ani napchanym, ani głodnym.
Nemi- startuj!!!
- 
				AnnaMartyna
- Dyskutant 
Gratuluje postanowień!  ja też chcę się zapisać na 10 km na Bieg Westerplatte. Jest ktoś może z okolic Trójmiasta i też się wybiera? Jest napisane, że trzeba mieć zaświadczenie od lekarza zezwalające na start, wystarczy zwykły rodzinny?
 ja też chcę się zapisać na 10 km na Bieg Westerplatte. Jest ktoś może z okolic Trójmiasta i też się wybiera? Jest napisane, że trzeba mieć zaświadczenie od lekarza zezwalające na start, wystarczy zwykły rodzinny?
PS. Kupiłam nowe buty, idę wypróbować :D

ja też chcę się zapisać na 10 km na Bieg Westerplatte. Jest ktoś może z okolic Trójmiasta i też się wybiera? Jest napisane, że trzeba mieć zaświadczenie od lekarza zezwalające na start, wystarczy zwykły rodzinny?
 ja też chcę się zapisać na 10 km na Bieg Westerplatte. Jest ktoś może z okolic Trójmiasta i też się wybiera? Jest napisane, że trzeba mieć zaświadczenie od lekarza zezwalające na start, wystarczy zwykły rodzinny?PS. Kupiłam nowe buty, idę wypróbować :D
- 
				nemi
- Stary Wyga 
ptak...tez biegniesz ????ptak pisze:nemi tu masz wszystko
pozdrawiam

- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach 
dziś miałem zrobić 40 minut + 6 P
nie robie przerwy po przebieżce w marszu tylko w biegu wolnym, więc 40 minut polatałem, potem 6 p i na koniec 300m sprint bo miałem zapas, 3,20 tempo sprintu 

interwały działają!

nie robie przerwy po przebieżce w marszu tylko w biegu wolnym, więc 40 minut polatałem, potem 6 p i na koniec 300m sprint bo miałem zapas, 3,20 tempo sprintu

interwały działają!
- 
				nemi
- Stary Wyga 
podziwiam twój zapał mariuszbugajniak...mój chyba coś szwankuje w sensie kondycji...wczoraj 35 min biegu cieniutko...a czas to wogóle do d...  

6P trochę odmuliło organizm ale po wsiadłam już w samochód i do domu... dziś mam 6km czyli połowę dystansu niedzielnego...nie wiem zobaczymy...pocieszam się ze czasem tak własnie jest...jakas taka niemoc

6P trochę odmuliło organizm ale po wsiadłam już w samochód i do domu... dziś mam 6km czyli połowę dystansu niedzielnego...nie wiem zobaczymy...pocieszam się ze czasem tak własnie jest...jakas taka niemoc

- Buniek
- Zaprawiony W Bojach 
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
AnnaMartyna pisze:Gratuluje postanowień!ja też chcę się zapisać na 10 km na Bieg Westerplatte. Jest ktoś może z okolic Trójmiasta i też się wybiera? Jest napisane, że trzeba mieć zaświadczenie od lekarza zezwalające na start, wystarczy zwykły rodzinny?
PS. Kupiłam nowe buty, idę wypróbować :D
czyli tak jak na każdym innym biegu, podpis o pod tym że biegniesz na własną odpowiedezialność wystarczyMOSIR pisze: wymagane jest zaświadczenie lekarskie lub oświadczenie o starcie na własną odpowiedzialność, niepełnoletni muszą mieć zgodę opiekuna
Krzysiek

...stało sie...zapisałam sie za przełajową 8
 ...stało sie...zapisałam sie za przełajową 8  będzie się działo.....brrr..
 będzie się działo.....brrr..