Jak nie były to Gerdy to z Tobą nie gadamxenon1981 pisze:i dlatego wstawilem sobie nowe drzwi wejsciowe do mieszkania bo sie balem włamań
![smutek :-(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Mam propozycję, aby zaoszczędzić na wpisowym pobiegniemy na jeden numer startowy, najpierw Ty pierwsze dwa kółka, a potem, ja drugie dwa i na pewno damy radęjanusz1967 pisze:witam.w biegu mam zamiar wystartować dla sprawdzenia siebie i na jaki wynik mnie stać aktualnie.bo nie jest powiedziane że pobiegnę cały dystans ale liczę na dwa pełne okrążenia a co do oddychania usta usta to spoko masz to jak w banku że zrobi to jakaś biegaczka :ale mam nadzieję że nie będzie on potrzebny
to dobrze, w takim razie na90 % przybęde 9.07., może nawet z ogonem w postaci kolegiZosia będzie ok. tutaj tylko xenon ma 6 par butów biegowych, tak żeby mieć na każdą okazję:)
hmm ...a szpilki spełnią takie samo zadanie ? bo jesli tak to jedynie pomyślę czy do dresu pasuja i ziuuuuuuuuuuu .....Zosia niestety, ale na tartan muszą być specjalne buty z kolcami. Ważna jest odpowiednia przyczepność, szczególnie na finiszu, jak będziesz po 42 km wchodziła w 400 metrowy sprint. Ale mam radę, jeżeli nie masz takich butów to warto na tartan włożyć wysokie buty do zimowej wspinaczki i na nie założyć raki. Też będzie OK i kostki będą chronione, nie wspomnę o wzmacnianiu mięśni nóg.
Jeżeli mają nowe fleczki to się nadają, tylko muszą być na paskach a nie pełne, żeby nie pospadały.ZosiaSamosia pisze:hmm ...a szpilki spełnią takie samo zadanie ? bo jeżeli tak to jedynie pomyślę czy do dresu pasuja i ziuuuuuuuuuuu .....Zosia niestety, ale na tartan muszą być specjalne buty z kolcami. Ważna jest odpowiednia przyczepność, szczególnie na finiszu, jak będziesz po 42 km wchodziła w 400 metrowy sprint. Ale mam radę, jeżeli nie masz takich butów to warto na tartan włożyć wysokie buty do zimowej wspinaczki i na nie założyć raki. Też będzie OK i kostki będą chronione, nie wspomnę o wzmacnianiu mięśni nóg.
Kolega będzie ze mną a nie jakąś skrzynką piwa
Ale jeżeli kolega nie biega to musi ze skrzynką piwa. A mnie nie będzie
.
hah, no stres mialem i to w podczas pracyolotraper pisze:OK Xenon, jak nie Ci było decydować to jeszcze gadamy. Niedawno szukałem długo i intensywnie drzwi i nawet przedstawiciele innych producentów przyznawali, że jeżeli zastanawiam się pomiędzy Gerdą, a ich drzwiami, to nie ma co porównywać
, no i wybrałem pomimo najwyższej ceny Gerdę i jestem zadowolony. A co do gadania to i tak bym gadał z Tobą
, sorry, że Cię naraziłem na stres. Aby odreagować dzisiaj dopisz do planu biegowego dodatkowe 3 km.