Jak nie były to Gerdy to z Tobą nie gadam .xenon1981 pisze:i dlatego wstawilem sobie nowe drzwi wejsciowe do mieszkania bo sie balem włamań
KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam propozycję, aby zaoszczędzić na wpisowym pobiegniemy na jeden numer startowy, najpierw Ty pierwsze dwa kółka, a potem, ja drugie dwa i na pewno damy radęjanusz1967 pisze:witam.w biegu mam zamiar wystartować dla sprawdzenia siebie i na jaki wynik mnie stać aktualnie.bo nie jest powiedziane że pobiegnę cały dystans ale liczę na dwa pełne okrążenia a co do oddychania usta usta to spoko masz to jak w banku że zrobi to jakaś biegaczka : ale mam nadzieję że nie będzie on potrzebny
teraz tak poważniej, ja też jeszcze nigdy nie biegłem takiego dystansu, najwięcej biegłem do tej pory 10 km. Mój wspaniały przyjaciel, Piotr vel Turek, który zawsze mnie wspiera i nigdy nie wyśmiewa mojego biegania i grubości, twierdzi, że jeszcze za cienki jestem do takiego dystansu. Ale nie ukrywam, że pomimo jego "wsparcia" chciałbym spróbować. Ostateczna moja decyzja będzie zależała od dwóch czynników 1- to termin kursu - nie wiem czy nie będę miał zajęć, 2 - rozmowa na ten temat z naszym guru i moim osobistym trenerem Bziumem - liczę się z jego zdaniem i ciekaw jestem, co on o tym sądzi. Faktem jest, że czuje poprawę formy pomimo wciąż bardzo wysokiej wagi, która stanęła mi od kilku tygodni na 101 kg.
-
- Zaprawiony W Bojach
hah niestety nie Mi było decydowac bo wynajmuje mieszkanie Ja bym wziął z Gerdy mam do tej marki sentyment
Ale właściciele poszli po kosztach
Ale właściciele poszli po kosztach
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
A dla tych, którzy po za bieganiem lubią rower i pływanie - dwie ciekawe sierpniowe propozycje triathlonowe w okolicy:
Międzybrodzie Bialskie
Jaworzno - Sosina
Międzybrodzie Bialskie
Jaworzno - Sosina
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... An7Q#at=79
wypadek Rogowskiej
wypadek Rogowskiej
-
- Wyga
to dobrze, w takim razie na90 % przybęde 9.07., może nawet z ogonem w postaci kolegiZosia będzie ok. tutaj tylko xenon ma 6 par butów biegowych, tak żeby mieć na każdą okazję:)
-
- Wyga
hmm ...a szpilki spełnią takie samo zadanie ? bo jesli tak to jedynie pomyślę czy do dresu pasuja i ziuuuuuuuuuuu .....Zosia niestety, ale na tartan muszą być specjalne buty z kolcami. Ważna jest odpowiednia przyczepność, szczególnie na finiszu, jak będziesz po 42 km wchodziła w 400 metrowy sprint. Ale mam radę, jeżeli nie masz takich butów to warto na tartan włożyć wysokie buty do zimowej wspinaczki i na nie założyć raki. Też będzie OK i kostki będą chronione, nie wspomnę o wzmacnianiu mięśni nóg .
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
OK Xenon, jak nie Ci było decydować to jeszcze gadamy . Niedawno szukałem długo i intensywnie drzwi i nawet przedstawiciele innych producentów przyznawali, że jeżeli zastanawiam się pomiędzy Gerdą, a ich drzwiami, to nie ma co porównywać , no i wybrałem pomimo najwyższej ceny Gerdę i jestem zadowolony. A co do gadania to i tak bym gadał z Tobą , sorry, że Cię naraziłem na stres. Aby odreagować dzisiaj dopisz do planu biegowego dodatkowe 3 km.
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeżeli mają nowe fleczki to się nadają, tylko muszą być na paskach a nie pełne, żeby nie pospadały.ZosiaSamosia pisze:hmm ...a szpilki spełnią takie samo zadanie ? bo jeżeli tak to jedynie pomyślę czy do dresu pasuja i ziuuuuuuuuuuu .....Zosia niestety, ale na tartan muszą być specjalne buty z kolcami. Ważna jest odpowiednia przyczepność, szczególnie na finiszu, jak będziesz po 42 km wchodziła w 400 metrowy sprint. Ale mam radę, jeżeli nie masz takich butów to warto na tartan włożyć wysokie buty do zimowej wspinaczki i na nie założyć raki. Też będzie OK i kostki będą chronione, nie wspomnę o wzmacnianiu mięśni nóg .
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Wyga
Kolega będzie ze mną a nie jakąś skrzynką piwa
Ale jeżeli kolega nie biega to musi ze skrzynką piwa . A mnie nie będzie .
-
- Zaprawiony W Bojach
hah, no stres mialem i to w podczas pracy mysle ze 3 mi nie wystarczy ten stres wymaga co najmniej dodatkowych 5km i zejścia z tempa o jakies 5s/kmolotraper pisze:OK Xenon, jak nie Ci było decydować to jeszcze gadamy . Niedawno szukałem długo i intensywnie drzwi i nawet przedstawiciele innych producentów przyznawali, że jeżeli zastanawiam się pomiędzy Gerdą, a ich drzwiami, to nie ma co porównywać , no i wybrałem pomimo najwyższej ceny Gerdę i jestem zadowolony. A co do gadania to i tak bym gadał z Tobą , sorry, że Cię naraziłem na stres. Aby odreagować dzisiaj dopisz do planu biegowego dodatkowe 3 km.
- Juso
- Dyskutant
... dostałam swój plan do maratonu
i muszę Wam powiedzieć... że... kusi...
ehhh ...
no więc... dziś trening zobaczymy czy wytrzymam w twardym postanowieniu żeby go solidnie realizować...
i muszę Wam powiedzieć... że... kusi...
ehhh ...
no więc... dziś trening zobaczymy czy wytrzymam w twardym postanowieniu żeby go solidnie realizować...
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Rozgrzewający Się
kto będzie w sobotę na AWFie?? bo się nastawiłem że pokażę się po raz pierwszy tylko chciałbym aby mnie ktoś poinstruował co mam robić i jak
ps. wczoraj wybrałem się z bratem na bieganie w okolicach Pogorii 3, zrobiliśmy 6,6km (wg Sports Trackera) w średnio - słabym tempie
ale najważniejsze: jeszcze w życiu nie zmokłem tak jak wczoraj, jakieś 4km biegliśmy w ulewnym deszczu, jednak pomimo tego biegło się całkiem przyjemnie
ps. wczoraj wybrałem się z bratem na bieganie w okolicach Pogorii 3, zrobiliśmy 6,6km (wg Sports Trackera) w średnio - słabym tempie
ale najważniejsze: jeszcze w życiu nie zmokłem tak jak wczoraj, jakieś 4km biegliśmy w ulewnym deszczu, jednak pomimo tego biegło się całkiem przyjemnie