Alexia pisze:Dziewczęta były świetne! To, w której się zakochałeś?Na jutub dałem wszystkie filmiki z wygibasami tancerek jakie nagraliśmy

Moderator: infernal
Alexia pisze:Dziewczęta były świetne! To, w której się zakochałeś?Na jutub dałem wszystkie filmiki z wygibasami tancerek jakie nagraliśmy
dobre... naprawde dobre.. a jak dłuższą chwile poskaczesz to sie spocisz jak na godzinnym bieganiu.. szok...Vincent pisze:Fajne to ćwiczenie ze schodami - muszę znaleźć jakieś schody w pobliżu siebie i też popróbuję
Wiesz co.. spojrzałem na zegarek i tak pisało.. ale z tego co potem gadaliśmy z Wojtkiem to 5km był źle ustawiony... za wcześnie. zreszta z tego co mówił to jeszcze któraś tabliczka była źle ustawiona... a na zegarek patrzyłem tylko na czas... ale jak tak teraz myśle to chyba nie był aż tyle przesunięty.. 200m czy coś.. wiec może też źle spojrzałem na zegarek.. tak czy srak. jest życiówka nie ma wyniku...koreek pisze:nie wiem jak liczyles ten swoj czas po 5km ale po Twoich miedzyczasach (4:09, 4:14, 4:29, 4:17, 4:20) wychodzi 21:30 bez sekundy.. a Ty piszesz 20:13.. troszke duza roznica... ale za bieg graty...