KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jestem bardzo zadowolony z Rudawy, zwłaszcza z Opalenizny jakiej nabyłem :) z Wojaka jakiego wypiłem i z tego iż dobiegłem do końca co przy panującej temperaturze, mojej miłości do licznych górek jest czymś nadzwyczajnym, czułem SIę dziś nadzwyczaj dobrze, osiągnięty czas brutto lekko ponizej 1:37 uznaję jako duży sukces :-) Na całej linii za to pojechali organizatorzy, ponownie nie wręczając mi żadnego pucharku, żadnej nagrody i na koniec zabierając mi mojego Chevroleta... Juz kolejny raz powtarzam za rok pojade sobie na wakacje zamiast biegać po tych asfaltowych drogach... ;)

Bziumik, szacun, do dziś myślałem że tylko ściemniał i że góry go zabiją, Jak widać nie tylko Głowę ma twardą ale i nogi ze stali.
Wisi mi ciągle gryza kiełbasy, qr.a jak można było głodnemu podgryźć upragniony kawałek mięska? :)
Się kiedyś odwdzięczę w inny sposób, na pewno nie będę Jak Bziumik Pakował Niczyjej kiełbaski w usta :-)

Bardzo było fajnie, jak zawsze :-)

Wielkie gratki na koniec dla Wiesia ;) chłopu lata lecą a biega jak młody źróbek :-) słodzi mi że nigdy mnie już nie da rady pokonać ale potajemnie czycha na moje potknięcie żeby mnie ścignąć na trasie :)
Pochwalić się swoją życiówką z Rudawy to jest coś. stary masz X factora :) biegowego :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dużo widzę, się działo! Niestety nie było mnie z Wami i nie poznałem nowych uczestników :-(. A ja w niedzielę zaliczyłem egzamin ogólny na instruktora sportu. Teraz od lipca ruszam z częścia specjalistyczną. Cały czas trzymam się planu Bziuma, choć wczoraj ciężki był dzień, ponadt w sobotę miałem ekstra trening interwałowy w parku goniąc przez dwie godziny za córka na rowerze. Ledwo się zmusiłem wieczorem, żeby wyjść pobiegać, ale są efekty, dzisiaj 101,6 kg! Ładnie spada.
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bzium i Xenon szacun! Także dla Wszystkich pozostałych uczestników w Rudawie!
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ojej, ja myślałem, że wy do tej Rudawy jedziecie na piwko, kiełbaskę i po auto. A tu się okazuje, że walka była i ładne wyniki.

A są jacyś chętni na jakąś spokojną wycieczkę rowerową po naszym sobotnim treningu?
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wolfi cos Ty :) Bukowno i inne biegi :) Sezon w pełni nie jeździmy tylko pędzimy po kolejne medale :)
podokreg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Brawo, Olo:)

Czekam na kolejne wrażenia z Rudawy (ciężkie w końcu te górki, czy nie?)

A jeśli macie czas w sobotę po treningu to zapraszam do WPkiW: Park obchodzi 61 urodziny i z tej okazji przygotowano MNÓSTWO ATRAKCJI
(szczególnej Waszej uwadze polecam jogę w Rosarium o 15)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Moi Drodzy,

dziękuję za tak miłe powitanie biegowe ;) Fajnie było i na pewno zjawię się też za tydzień :)
Czekam na relację z Rudawy!!!
No mam nadzieje, że żadnych wątpliwości nie było zanim się u Nas zjawiłaś:)
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Wito pisze:No to nasz Trener dowalił konkretny wynik w Rudawie!!! 5 miejsce w tak mocno obsadzonym biegu budzi poważny szacun. A jaki dumny potem chodził :)

Pozdrawiam, mam nadzieję, że wszyscy pobiegliście zgodnie z planami

dowalę to w Pile na półmaratonie, a potem w Berlinie na maratonie...moi drodzy :D:D

I mam nadzieje, ze szczęśliwcy co dziś będą na koncercie jutro uraczą as jakąś krótka relacją....
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Początkująca
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:45:50

Nieprzeczytany post

Dzień dobry :)

Szanowni trenerzy - proszę o zorganizowanie mini-zawodów biegu na sierpniowy drugi weekend na 10km dla uczestników sobotnich spotkań. Co Państwo na to?
A co na to uczestnicy spotkań? :)
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeśli tylko będą chętni:) to oczywiście, że zorganzujemy, jeśli chcecie to nawet w najbliższą sobotę.
Prawda Bzium? (tylko nie wiem, czy 10km to takie znów mini?)
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

dla mnie maksi, ale dlaczego nie spróbować. Co nas nie zabije to nas wzmocni. Jeżeli tylko Bzium uzna że mogę spróbować, to dlaczego nie. Bzium prowadzi mój trening, dlatego do niego należy ostatnie słowo :-).
Obrazek
wn64
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

UWAGA!!!
Po raz pierwszy wystąpiliśmy jako drużyna "Biegam bo lubię" w zawodach biegowych. W półmaratonie w Rudawie drużyna (Ewa,Justyna,Mirek,Xenon i Ja), pod moim (ach ta skromnośc) kąpitańskim przywódzctwem uzyskała czas 9:47:53.Niestety nie przygotowałem dla Bziuma intratnej finansowo (a może przedmiotowo lub w naturze)propozycji wystartowania w naszej drużynie co dało by czas 8:25:58 i zaszczytne..........

Wszystkim uczestnikom i kibicom drużyny dziękuję.Kapitan drużyny.

p.s Info zamieściłem z opóźnieniem ze wzgłędu na przebieg reklamacji u organizatorów.
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Brawo Drużyno!
wn64
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Rudawa - 01:42:22 (życiówka poprawiona o ponad 5 min !!!).Tam,na takiej trasie.Cracovia Maraton 2011 poszedł w zapomnienie.Teraz Dobrodzień,Jaworzno, Wrocław i w każdym z tych biegów życiówka.Ten weekend (od piątku) ale pi......- no co śwętuję.
ODPOWIEDZ