KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
jestem bardzo zadowolony z Rudawy, zwłaszcza z Opalenizny jakiej nabyłem z Wojaka jakiego wypiłem i z tego iż dobiegłem do końca co przy panującej temperaturze, mojej miłości do licznych górek jest czymś nadzwyczajnym, czułem SIę dziś nadzwyczaj dobrze, osiągnięty czas brutto lekko ponizej 1:37 uznaję jako duży sukces Na całej linii za to pojechali organizatorzy, ponownie nie wręczając mi żadnego pucharku, żadnej nagrody i na koniec zabierając mi mojego Chevroleta... Juz kolejny raz powtarzam za rok pojade sobie na wakacje zamiast biegać po tych asfaltowych drogach...
Bziumik, szacun, do dziś myślałem że tylko ściemniał i że góry go zabiją, Jak widać nie tylko Głowę ma twardą ale i nogi ze stali.
Wisi mi ciągle gryza kiełbasy, qr.a jak można było głodnemu podgryźć upragniony kawałek mięska?
Się kiedyś odwdzięczę w inny sposób, na pewno nie będę Jak Bziumik Pakował Niczyjej kiełbaski w usta
Bardzo było fajnie, jak zawsze
Wielkie gratki na koniec dla Wiesia chłopu lata lecą a biega jak młody źróbek słodzi mi że nigdy mnie już nie da rady pokonać ale potajemnie czycha na moje potknięcie żeby mnie ścignąć na trasie
Pochwalić się swoją życiówką z Rudawy to jest coś. stary masz X factora biegowego
Bziumik, szacun, do dziś myślałem że tylko ściemniał i że góry go zabiją, Jak widać nie tylko Głowę ma twardą ale i nogi ze stali.
Wisi mi ciągle gryza kiełbasy, qr.a jak można było głodnemu podgryźć upragniony kawałek mięska?
Się kiedyś odwdzięczę w inny sposób, na pewno nie będę Jak Bziumik Pakował Niczyjej kiełbaski w usta
Bardzo było fajnie, jak zawsze
Wielkie gratki na koniec dla Wiesia chłopu lata lecą a biega jak młody źróbek słodzi mi że nigdy mnie już nie da rady pokonać ale potajemnie czycha na moje potknięcie żeby mnie ścignąć na trasie
Pochwalić się swoją życiówką z Rudawy to jest coś. stary masz X factora biegowego
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Dużo widzę, się działo! Niestety nie było mnie z Wami i nie poznałem nowych uczestników . A ja w niedzielę zaliczyłem egzamin ogólny na instruktora sportu. Teraz od lipca ruszam z częścia specjalistyczną. Cały czas trzymam się planu Bziuma, choć wczoraj ciężki był dzień, ponadt w sobotę miałem ekstra trening interwałowy w parku goniąc przez dwie godziny za córka na rowerze. Ledwo się zmusiłem wieczorem, żeby wyjść pobiegać, ale są efekty, dzisiaj 101,6 kg! Ładnie spada.
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- wolfi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ojej, ja myślałem, że wy do tej Rudawy jedziecie na piwko, kiełbaskę i po auto. A tu się okazuje, że walka była i ładne wyniki.
A są jacyś chętni na jakąś spokojną wycieczkę rowerową po naszym sobotnim treningu?
A są jacyś chętni na jakąś spokojną wycieczkę rowerową po naszym sobotnim treningu?
-
- Zaprawiony W Bojach
Wolfi cos Ty Bukowno i inne biegi Sezon w pełni nie jeździmy tylko pędzimy po kolejne medale
-
- Rozgrzewający Się
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Brawo, Olo:)
Czekam na kolejne wrażenia z Rudawy (ciężkie w końcu te górki, czy nie?)
A jeśli macie czas w sobotę po treningu to zapraszam do WPkiW: Park obchodzi 61 urodziny i z tej okazji przygotowano MNÓSTWO ATRAKCJI
(szczególnej Waszej uwadze polecam jogę w Rosarium o 15)
Czekam na kolejne wrażenia z Rudawy (ciężkie w końcu te górki, czy nie?)
A jeśli macie czas w sobotę po treningu to zapraszam do WPkiW: Park obchodzi 61 urodziny i z tej okazji przygotowano MNÓSTWO ATRAKCJI
(szczególnej Waszej uwadze polecam jogę w Rosarium o 15)
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
No mam nadzieje, że żadnych wątpliwości nie było zanim się u Nas zjawiłaś:)pardita pisze:Moi Drodzy,
dziękuję za tak miłe powitanie biegowe Fajnie było i na pewno zjawię się też za tydzień
Czekam na relację z Rudawy!!!
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Wito pisze:No to nasz Trener dowalił konkretny wynik w Rudawie!!! 5 miejsce w tak mocno obsadzonym biegu budzi poważny szacun. A jaki dumny potem chodził
Pozdrawiam, mam nadzieję, że wszyscy pobiegliście zgodnie z planami
dowalę to w Pile na półmaratonie, a potem w Berlinie na maratonie...moi drodzy :D:D
I mam nadzieje, ze szczęśliwcy co dziś będą na koncercie jutro uraczą as jakąś krótka relacją....
Bzium - Forever!!!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:45:50
Dzień dobry
Szanowni trenerzy - proszę o zorganizowanie mini-zawodów biegu na sierpniowy drugi weekend na 10km dla uczestników sobotnich spotkań. Co Państwo na to?
A co na to uczestnicy spotkań?
Szanowni trenerzy - proszę o zorganizowanie mini-zawodów biegu na sierpniowy drugi weekend na 10km dla uczestników sobotnich spotkań. Co Państwo na to?
A co na to uczestnicy spotkań?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeśli tylko będą chętni:) to oczywiście, że zorganzujemy, jeśli chcecie to nawet w najbliższą sobotę.
Prawda Bzium? (tylko nie wiem, czy 10km to takie znów mini?)
Prawda Bzium? (tylko nie wiem, czy 10km to takie znów mini?)
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Wyga
UWAGA!!!
Po raz pierwszy wystąpiliśmy jako drużyna "Biegam bo lubię" w zawodach biegowych. W półmaratonie w Rudawie drużyna (Ewa,Justyna,Mirek,Xenon i Ja), pod moim (ach ta skromnośc) kąpitańskim przywódzctwem uzyskała czas 9:47:53.Niestety nie przygotowałem dla Bziuma intratnej finansowo (a może przedmiotowo lub w naturze)propozycji wystartowania w naszej drużynie co dało by czas 8:25:58 i zaszczytne..........
Wszystkim uczestnikom i kibicom drużyny dziękuję.Kapitan drużyny.
p.s Info zamieściłem z opóźnieniem ze wzgłędu na przebieg reklamacji u organizatorów.
Po raz pierwszy wystąpiliśmy jako drużyna "Biegam bo lubię" w zawodach biegowych. W półmaratonie w Rudawie drużyna (Ewa,Justyna,Mirek,Xenon i Ja), pod moim (ach ta skromnośc) kąpitańskim przywódzctwem uzyskała czas 9:47:53.Niestety nie przygotowałem dla Bziuma intratnej finansowo (a może przedmiotowo lub w naturze)propozycji wystartowania w naszej drużynie co dało by czas 8:25:58 i zaszczytne..........
Wszystkim uczestnikom i kibicom drużyny dziękuję.Kapitan drużyny.
p.s Info zamieściłem z opóźnieniem ze wzgłędu na przebieg reklamacji u organizatorów.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Brawo Drużyno!
-
- Wyga
Rudawa - 01:42:22 (życiówka poprawiona o ponad 5 min !!!).Tam,na takiej trasie.Cracovia Maraton 2011 poszedł w zapomnienie.Teraz Dobrodzień,Jaworzno, Wrocław i w każdym z tych biegów życiówka.Ten weekend (od piątku) ale pi......- no co śwętuję.