WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- rudiger
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przyłączam się do głosów zadowolenia z naszego dzisiejszego startu Raz, że tak jak pisała Beata sportowo zaliczyliśmy udany występ, a dwa: niezwykle miło spędzone z Wami popołudnie.
Mi też się udało poprawić życiówkę, ale to akurat nietrudne przy drugim biegu w karierze
Jak tylko znajdę chwilę, to wrzucę parę fotek na sieci.
Mi też się udało poprawić życiówkę, ale to akurat nietrudne przy drugim biegu w karierze
Jak tylko znajdę chwilę, to wrzucę parę fotek na sieci.
- beata
- Ekspert/Trener
Tak, tak, czekamy na fotki .rudiger pisze:Jak tylko znajdę chwilę, to wrzucę parę fotek na sieci.
Nasza żółta drużyna prezentowała się pięknie .
- Kinka
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 54:06
Mi też się bardzo podobało! Dzięki za świetną atmosferę
żółte koszulki świetne - widoczne z daleka , choć było mi za gorąco niestety.
Ledwo się przeczołgałam przez pierwsze 5 km , drugie 5 poszło lepiej ale i tak spodziewałam się słabego czasu a tymczasem poprawiłam swój wynik z biegu Niepodległości! o 2 minuty!
Teraz z niecierpliwością czekam na zdjęcia między innymi ....mojej czerwonej twarzy
żółte koszulki świetne - widoczne z daleka , choć było mi za gorąco niestety.
Ledwo się przeczołgałam przez pierwsze 5 km , drugie 5 poszło lepiej ale i tak spodziewałam się słabego czasu a tymczasem poprawiłam swój wynik z biegu Niepodległości! o 2 minuty!
Teraz z niecierpliwością czekam na zdjęcia między innymi ....mojej czerwonej twarzy
- beata
- Ekspert/Trener
- rudiger
- Rozgrzewający Się
Parę fotek ze zmagań drużyny BBL pod tym linkiem:
https://picasaweb.google.com/1082973622 ... iden_2011#
Kinka, ja mam wrażenie, że Ty najbardziej świeżo wyglądasz z nas wszystkich - nawet na drugim okrążeniu
Kinka, ja mam wrażenie, że Ty najbardziej świeżo wyglądasz z nas wszystkich - nawet na drugim okrążeniu
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Super fotki, Ty Rudiger też wyglądasz całkiem świeżutko.rudiger pisze:Parę fotek ze zmagań drużyny BBL pod tym linkiem:
Dla zainteresowanych - tutaj można znaleźć zdjęcia mojej ówczesnej drużyny.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- bennykuleczka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:56:46
Hej,
ja rówież dziękuję za zdjęcia.
ja z kolei muszę przyznać że wyglądam na nieźle zmarnowanego - słoneczko dało mi się we znaki.
w ciągu kilku najbliżych dni ma być dosyć gorąco - dzisiaj o 6 już nieźle słoneczko świeciło i było ciepło.
juz nie wiem zupelnie o której wychodzić na bieganie...
pozdrawiam,
TS
ja rówież dziękuję za zdjęcia.
ja z kolei muszę przyznać że wyglądam na nieźle zmarnowanego - słoneczko dało mi się we znaki.
w ciągu kilku najbliżych dni ma być dosyć gorąco - dzisiaj o 6 już nieźle słoneczko świeciło i było ciepło.
juz nie wiem zupelnie o której wychodzić na bieganie...
pozdrawiam,
TS
- beata
- Ekspert/Trener
Zdjęcia super, dzięki !
Naprawdę fajnie się prezentowaliśmy !
Ja jak zwykle "cierpiąca w biegu", ale ja już tak mam - trzeba stwarzać pozory, że jest ciężko i w ogóle .
A więcej indywidualnych zdjęć można zobaczyć i zamówić - niestety, odpłatnie - w serwisie którego baner widnieje na stronie AccreoEkidenu.
Naprawdę fajnie się prezentowaliśmy !
Ja jak zwykle "cierpiąca w biegu", ale ja już tak mam - trzeba stwarzać pozory, że jest ciężko i w ogóle .
A więcej indywidualnych zdjęć można zobaczyć i zamówić - niestety, odpłatnie - w serwisie którego baner widnieje na stronie AccreoEkidenu.
- kri100f
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:48:20
- Życiówka w maratonie: 04:26:40
Ja tam rano nie jestem w stanie się zwlec i nie mam tego problemu co benny - biegam między g.23.00 a 1.00 jest optymalna temperaturabennykuleczka pisze: juz nie wiem zupelnie o której wychodzić na bieganie...
A tak przy okazji, gratuluję całej sztafecie BBL a szczególnie Reaktorowi zrealizowania ambitnego celu jak na świeżaka mi nie udało się złamać 23 min (zabrakło 15 sek.) tyle, że ja myślałem o łamaniu 25 i to się udało. Sobotnie szybkościówki pomogły
Kto ma nogi do biegania... niechaj biega :)
- rudiger
- Rozgrzewający Się
Mi się nasuwają piłkarskie porównania: wyglądaliście niczym Oranje - reprezentacja Holandii Za to nam było blisko do Canarinhos
A co do zmęczenia widocznego na niektórych zdjęciach: to chyba dobrze. Znaczy, że nikt się raczej specjalnie nie opieprzał
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Dziękuję Ci bardzo, miło mi że coraz mniej osób mi wypomina, że skorzystałem z uprzejmości ERGO.kri100f pisze: A tak przy okazji, gratuluję całej sztafecie BBL a szczególnie Reaktorowi zrealizowania ambitnego celu jak na świeżaka mi nie udało się złamać 23 min (zabrakło 15 sek.) tyle, że ja myślałem o łamaniu 25 i to się udało. Sobotnie szybkościówki pomogły
Gratuluję i Tobie, ponad 2 minuty poprawionego czasu to rewelacyjny rezultat!
Mi się nasuwają piłkarskie porównania: wyglądaliście niczym Oranje - reprezentacja Holandii Za to nam było blisko do Canarinhosrudiger pisze:
Hehehe, co za sportowe porównania. Akurat cenię sobie obie wspomniane reprezentacje. :D
Miłego dnia dla Wszystkich!
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- beata
- Ekspert/Trener
Już jutro nasz cotygodniowe spotkanie .
Przed weekendowymi piknikami i wyjazdami - zapraszamy na mały rozruch na Skrę .
Kurtek p-deszczowych zabierać nie musicie, ale filrty UV mogą się przydać: lato .
Do zobaczenia o 9.30 !
Przed weekendowymi piknikami i wyjazdami - zapraszamy na mały rozruch na Skrę .
Kurtek p-deszczowych zabierać nie musicie, ale filrty UV mogą się przydać: lato .
Do zobaczenia o 9.30 !