Mi też się udało poprawić życiówkę, ale to akurat nietrudne przy drugim biegu w karierze

Jak tylko znajdę chwilę, to wrzucę parę fotek na sieci.
Tak, tak, czekamy na fotkirudiger pisze:Jak tylko znajdę chwilę, to wrzucę parę fotek na sieci.
Super fotki, Ty Rudiger też wyglądasz całkiem świeżutko.rudiger pisze:Parę fotek ze zmagań drużyny BBL pod tym linkiem:
https://picasaweb.google.com/1082973622 ... iden_2011#
Kinka, ja mam wrażenie, że Ty najbardziej świeżo wyglądasz z nas wszystkich - nawet na drugim okrążeniu
Ja tam rano nie jestem w stanie się zwlec i nie mam tego problemu co benny - biegam między g.23.00 a 1.00 jest optymalna temperaturabennykuleczka pisze: juz nie wiem zupelnie o której wychodzić na bieganie...![]()
Mi się nasuwają piłkarskie porównania: wyglądaliście niczym Oranje - reprezentacja Holandii
Dziękuję Ci bardzo, miło mi że coraz mniej osób mi wypomina, że skorzystałem z uprzejmości ERGO.kri100f pisze: A tak przy okazji, gratuluję całej sztafecie BBL a szczególnie Reaktorowi zrealizowania ambitnego celu jak na świeżakami nie udało się złamać 23 min (zabrakło 15 sek.) tyle, że ja myślałem o łamaniu 25 i to się udało. Sobotnie szybkościówki pomogły
Mi się nasuwają piłkarskie porównania: wyglądaliście niczym Oranje - reprezentacja Holandiirudiger pisze: