DOM - komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dojazd faktycznie masakryczny, ale Ty jesteś silna babka i wierzę, żę powalczysz!
- Max70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:13
- Życiówka w maratonie: 2:54:48
I to Cię jeszcze bardziej wzmocni i dohartuje! Głowa do góry, w Słowenii będzie OK!DOM pisze:Chyba najgorszy bieg w moim życiu. Przxegrana, słaba już na starcie. Po kilometrze chciałam schodzić, chciało mi się wymiotować, nogi nie kręciły się.
Fatalnie.
Ostatecznie czwrte miejsce, przegrane...na ostatnich 10 metrach! Ale nie byłam w stanie...
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Wzmocni...bo to niestety grypa żołądkowa...Max70 pisze:I to Cię jeszcze bardziej wzmocni i dohartuje! Głowa do góry, w Słowenii będzie OK!DOM pisze:Chyba najgorszy bieg w moim życiu. Przxegrana, słaba już na starcie. Po kilometrze chciałam schodzić, chciało mi się wymiotować, nogi nie kręciły się.
Fatalnie.
Ostatecznie czwrte miejsce, przegrane...na ostatnich 10 metrach! Ale nie byłam w stanie...
Jak ja wrócę do Warszawy???
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
Ojej jeszcze i grypa do tego i to zoladkowa. Szybkiego wykurowania
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Jesteś wielka, trzymałaś klasę do końca mimo grypy żołądkowej. Dwa razy miałem to cholerstwo i doskonale pamiętam to osłabienie.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Szczerze współczuję i podziwiam, że mimo grypy żołądkowej dobiegłaś i to na czwartym miejscu. Szybkiego powrotu do zdrowia!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
na spokojnie wykuruj się i odbuduj.
w końcu...mistrzynią Polski już i tak jesteś, a "Słowenia" brzmi dużo lepiej niż "Ślęża".
zdrówko zdrówko
w końcu...mistrzynią Polski już i tak jesteś, a "Słowenia" brzmi dużo lepiej niż "Ślęża".
zdrówko zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Przy tym wszystkim Twój wynik pokazuję, że naprawdę nie łatwo Cię złamać. Gratulacje za walkę mimo wszystko. W pełni zdrowia to byś dopiero dziewczynom pokazała!
-
- Zaprawiony W Bojach
DOM GRATULACJE!!!! Wiesz co, jak pisalas, ze Bartus mial grype zoladkowa kilka dni przed biegiem, to tak wlasnie myslalam, ze mozecie sie zalapac, bo to swinstwo wyjatkowo zarazliwe. Przerabiamy 1-2 razy w roku, syn przywleka z przedszkola i nigdy sie nie ustrzeglismy. Myslalam, ze sie wymigasz
TO dodatkowo swiadczy o tym jak dobrze jestes przygotowana, ze z wirusem ukonczylas i ukonczylas z dobrym MIMO WSZYSTKO czasem. Niejeden zszedlby z trasy po pierwszym km.
Co Cie nie zabije to Cie wzmocni.
Glowa do gory, wykuruj sie, nabierz sily i do boju.
TO dodatkowo swiadczy o tym jak dobrze jestes przygotowana, ze z wirusem ukonczylas i ukonczylas z dobrym MIMO WSZYSTKO czasem. Niejeden zszedlby z trasy po pierwszym km.
Co Cie nie zabije to Cie wzmocni.
Glowa do gory, wykuruj sie, nabierz sily i do boju.
"You don't stop running because you get old. You get old because you stop running..."
Jack Kirk aka. Dipsea Demon
Jack Kirk aka. Dipsea Demon
- pysia222
- Stary Wyga
DOM - jestes WIELKA
18.05.14 mz3athlon (Sprint) - 01:25:32
08.06.14 Elk (Sprint) - 01:26:43
06.07.14 Welzheim (Sprint) - 01:39:42
03.08.14 Ulm (Olimpijski)
moje marzenie - IRONMAN FRANKFURT
08.06.14 Elk (Sprint) - 01:26:43
06.07.14 Welzheim (Sprint) - 01:39:42
03.08.14 Ulm (Olimpijski)
moje marzenie - IRONMAN FRANKFURT
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Graty!
Z tego co rozmawiałem poziom był tej imprezy wysoki. Zwłaszcza po stronie dziewczyn.
Jeden kolega dzisiaj mi się żalił, że kilka wiedżm na sobótce zlały mu ostro dupę.
Z tego co rozmawiałem poziom był tej imprezy wysoki. Zwłaszcza po stronie dziewczyn.
Jeden kolega dzisiaj mi się żalił, że kilka wiedżm na sobótce zlały mu ostro dupę.
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
Na pewno poziom kobiet był bardziej wyrównany niż mężczyzn. A czy wysoki? J
ak nam skopią niemiłosiernie...4 litery na MŚ to... ale zobaczymy jak będzie, wtedy zacznę wypowiadać się o poziomie kobiet w polskich biegów górskich Na pewno ten poziom się podnosi z roku na rok, bo to akurat widać po czasach...
ak nam skopią niemiłosiernie...4 litery na MŚ to... ale zobaczymy jak będzie, wtedy zacznę wypowiadać się o poziomie kobiet w polskich biegów górskich Na pewno ten poziom się podnosi z roku na rok, bo to akurat widać po czasach...
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
a jakies oklady na noge robisz? mam nadzieje, ze szybko wszystko wroci do normy i dobrze, ze to nie przed mistrzostwami
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
Na razie jest niestety gorzej. Kostka spuchnięta i boli. Także kuleję, gdy chodzę Kupiłam altacet i mam nadzieję, że pomoże... Najgorzej, że potłuczony jest dół kostki i prawie żadne buty na mnie teraz nie wchodzą...
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
ojej tulam mocno. Zeby altacet pomogl