xenon1981 pisze:e tam , u nas sami amatorzy, razem z trenerami
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
WIęc nie martw się a Na pewno dowiesz się czegoś nowego . Na prawdę warto wstać rano (mimo ze ostatnio przysypiam
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
:-)
Kurcze wczoraj widziałem na moim
prywatnym indywidualnym treningu z moim trenerem
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
na AWFie, jak ten "amator" biega. Ja nie mogę, jak zasuwał. Robił tylko akcenty 400 metrowe - 18 kółek, a potem dla rozruchu jeszcze przetruchtał 10 okrążeń. A i w czasie jednego z akcentów sprinterskich od strony kortów nieoczekiwanie wybiegł wzdłuż płotu kot dachowiec i zaczął pełnym gazem uciekać. Fajnie to wyglądało z daleka z perspektywy. Kot nie był w stanie przegonić i uciec naszemu trenerowi "amatorowi". Na prawdę Bzium mógłby spokojnie się ścigać z jego krewniakami gazelami.
P.S. Darku dziękuję Ci za Twój plan treningowy i poświęcenie czasu. Dzięki za konsultacje. Czek już wysyłam. Korzystajcie amatorzy z jego wiedzy, bo zaczyna trenować coraz wyższej klasy zawodników, że nie wspomnę, że także trenuje bardzo dobrze zapowiadającego się zawodnika w klasie 105 + . Czas Darka jest coraz droższy. Darku tak, jak ustalaliśmy za ostatni trening po koleżeńsku tylko 500.
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Na poważnie to na prawdę czerpcie wiadrami ze źródła wiedzy o bieganiu u Darka. Warto! Przychodźcie na treningi Biegam bo lubię. Aniu nie patrz na to, że trzy tygodnie biegasz. Nieobecność na sobotnim treningu z Agnieszka i Darkiem to tak, jak byś jeden tydzień mniej trenowała.
Xenon i reszta tła, życzę Wam i Darkowi powodzenia w Bielsku!