Reebok City Gym

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Myślę, że to dla wielu dziewczyn dobra alternatywa. Zajęcia prowadzone przez dziewczyny z fitnessu a nie biegania - czyli sporo nacisku na ogólnorozwojówkę. Nie znam innych miast ale w Warszawie zajęcia pewnie będą się przenosiły do Parku Saskiego. Wszystko TUTAJ: Reebok City Gym
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No bez przesady, nie widzę większych powodów, dla których ten temat powinien widnieć akurat w dziale dla kobiet. :bum: Sam zastanawiałem się czy nie wziąć udziału w tej inicjatywie. Jednak wydaje mi się, że nie za bardzo będę w stanie wkomponować kolejny trening w mój obecny plan. :usmiech: Sama idea całkiem przyjemna.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Uhma
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ciekawa inicjatywa. Tylko u mnie jest taki problem, że nie ma takiej opcji, żebym zdążyła wrócić z pracy zrobić i zjeść obiad i na 18 dotrzeć pod Halę Ludową we Wrocku :(
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też mi się podoba inicjatywa. Chyba się nad nią zastanowię :). Jakaś Krakuska, tudzież Krakus się wybierają?
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zauważyłem takie fajne dziewczyny na zdjęciach związanych z warszawską edycją, że jeszcze się zastanowię nad udziałem. :bum: Tylko termin taki trochę nijaki, środa wieczór... O tyle gorzej, że standardowo w środy mam już ustalone treningi, hmhmhm. :hejhej:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal :))
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Awatar użytkownika
Catrine
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)

Nieprzeczytany post

ja się we wrocławiu zapisałam :hej:
projekt brzmi fajnie :)
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
Awatar użytkownika
Catrine
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)

Nieprzeczytany post

Jakby ktoś był zainteresowany, to napiszę swoje odczucia: super :) Dziewczyny świetnie poprowadziły zajęcia we Wrocławiu. Zajęcia bardziej rozwijają szybkość i dynamikę. Poziom uczestników na pewno nie tak totalnie pocżatkujący. 4 interwały po 250 metrów przerywane zestawami ćwiczeń ogólnorozwojowych i sprawnościowych wykonywanych w 2 seriach. Truchik na początku i na końcu. plus rozciąganie. Cieszę się że to tak wygląda, bo samej tylu ćwiczeń nie chciałoby mi się robić, a biegać sama w tempie easy mogę i lubię :)
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja byłam dziś w Warszawie. Było całkiem zabawnie. Taki trening ogólnorozwojowy z fitensowym zacięciem. Czułam się trochę jak na flashmobie (dostaliśmy nawet brawa od klientów kawiarni przed którą ćwiczyliśmy :hahaha: ). Było sporo ludzi, o dość zróżnicowanym poziomie, więc grupa cię czasami mocno rozciągała i końcówka nie zawsze wiedziała co właściwie powinna robić. Pewnym problemem był też brak możliwości zostawienia gdzieś rzeczy - bieganie z plecakiem nie należy do najprzyjemniejszych :grr: Ale ogólnie fajna sprawa, miły przerywnik od rutyny treningowej. No i mój ulubiony pleasure factor :)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Ten ulubiony factor - to bieganie w grupie?
flepi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A wiadomo kiedy będzie materiał z dzisiejszego treningu w Warszawie??
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Zależy który, jeśli ten nakręcony przed treningiem :) - to nie wiadomo. Ale w ciągu kilku dni.
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Warszawo! Lato idzie. Zróbcie chociaż 19!!! PLIZZZ!!! No na 18 nie mam szans, nie mam. Pomimo ogromnych chęci!
optymista
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Widzialem zdjecia z Warszawy na stronie reebokcitygym.pl
Wyglada, ze ludzie mieli tam dobra zabawe no i pogode. Z tego co wiem formula jest tak przyjeta, ze wszedzie zajecia rozpoczynaja sie o tej samej porze we wszystkich trzech miastach. Jesli by bylo pozniej ludzie mieli by problemy z kolacja a tak cos dla ciala i dla ducha :)
ps dziewczyny rzeczywiscie sa fajne :) ale i konkretne w doborze cwiczen. Ja w nastepnym tygodniu sie wybiore.
Kas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Ten ulubiony factor - to bieganie w grupie?
peasure factor, to każda rzecz, która przyczynia się do zwiększenia radochy i frajdy. to może być bieganie w grupie, nowy gadżet biegowy :oczko: albo tak jak w tym przypadku trening w nie do końca treningowym miejscu i wybijanie ludzi z utartych schematów myślowych dotyczących m. in. biegania i wysiłku fizycznego (może to brzmi górnolotnie, ale takie już mam socjologiczne zacięcie :usmiech: )

jako ze jestem osobą, którą rutyna wykańcza muszę sobie wynajdywać "dodatkowe atrakcje" żeby mi nie spadał poziom motywacji :hejhej:
Awatar użytkownika
Reaktor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kas pisze:jako ze jestem osobą, którą rutyna wykańcza muszę sobie wynajdywać "dodatkowe atrakcje" żeby mi nie spadał poziom motywacji :hejhej:
Na najbliższym BBL przygotujemy dla Ciebie bieg przez płotki, żeby dostarczyć Ci trasę pełną niespotykanych dotąd wrażeń. :hej:
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
ODPOWIEDZ