Reebok City Gym
Moderator: beata
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Myślę, że to dla wielu dziewczyn dobra alternatywa. Zajęcia prowadzone przez dziewczyny z fitnessu a nie biegania - czyli sporo nacisku na ogólnorozwojówkę. Nie znam innych miast ale w Warszawie zajęcia pewnie będą się przenosiły do Parku Saskiego. Wszystko TUTAJ: Reebok City Gym
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: ok. 46 minut.
- Życiówka w maratonie: brak
No bez przesady, nie widzę większych powodów, dla których ten temat powinien widnieć akurat w dziale dla kobiet. Sam zastanawiałem się czy nie wziąć udziału w tej inicjatywie. Jednak wydaje mi się, że nie za bardzo będę w stanie wkomponować kolejny trening w mój obecny plan. Sama idea całkiem przyjemna.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój profil (biegi/starty) możecie prześledzić na ENDOMONDO i skomentować w temacie do bloga.(Niestety ostatnio rzadko aktualizuje blog, więcej tym bardziej zapraszam na wspomniany portal )
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Też mi się podoba inicjatywa. Chyba się nad nią zastanowię . Jakaś Krakuska, tudzież Krakus się wybierają?
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Zauważyłem takie fajne dziewczyny na zdjęciach związanych z warszawską edycją, że jeszcze się zastanowię nad udziałem. Tylko termin taki trochę nijaki, środa wieczór... O tyle gorzej, że standardowo w środy mam już ustalone treningi, hmhmhm.
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.
- Catrine
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: bywa koło 45 minut
- Życiówka w maratonie: pracuję nad tym :)
Jakby ktoś był zainteresowany, to napiszę swoje odczucia: super Dziewczyny świetnie poprowadziły zajęcia we Wrocławiu. Zajęcia bardziej rozwijają szybkość i dynamikę. Poziom uczestników na pewno nie tak totalnie pocżatkujący. 4 interwały po 250 metrów przerywane zestawami ćwiczeń ogólnorozwojowych i sprawnościowych wykonywanych w 2 seriach. Truchik na początku i na końcu. plus rozciąganie. Cieszę się że to tak wygląda, bo samej tylu ćwiczeń nie chciałoby mi się robić, a biegać sama w tempie easy mogę i lubię
“We are limited but we can push back the borders of our limitations”
-
- Wyga
Ja byłam dziś w Warszawie. Było całkiem zabawnie. Taki trening ogólnorozwojowy z fitensowym zacięciem. Czułam się trochę jak na flashmobie (dostaliśmy nawet brawa od klientów kawiarni przed którą ćwiczyliśmy ). Było sporo ludzi, o dość zróżnicowanym poziomie, więc grupa cię czasami mocno rozciągała i końcówka nie zawsze wiedziała co właściwie powinna robić. Pewnym problemem był też brak możliwości zostawienia gdzieś rzeczy - bieganie z plecakiem nie należy do najprzyjemniejszych Ale ogólnie fajna sprawa, miły przerywnik od rutyny treningowej. No i mój ulubiony pleasure factor
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ten ulubiony factor - to bieganie w grupie?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Zależy który, jeśli ten nakręcony przed treningiem - to nie wiadomo. Ale w ciągu kilku dni.
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
Warszawo! Lato idzie. Zróbcie chociaż 19!!! PLIZZZ!!! No na 18 nie mam szans, nie mam. Pomimo ogromnych chęci!
-
- Rozgrzewający Się
Widzialem zdjecia z Warszawy na stronie reebokcitygym.pl
Wyglada, ze ludzie mieli tam dobra zabawe no i pogode. Z tego co wiem formula jest tak przyjeta, ze wszedzie zajecia rozpoczynaja sie o tej samej porze we wszystkich trzech miastach. Jesli by bylo pozniej ludzie mieli by problemy z kolacja a tak cos dla ciala i dla ducha
ps dziewczyny rzeczywiscie sa fajne ale i konkretne w doborze cwiczen. Ja w nastepnym tygodniu sie wybiore.
Wyglada, ze ludzie mieli tam dobra zabawe no i pogode. Z tego co wiem formula jest tak przyjeta, ze wszedzie zajecia rozpoczynaja sie o tej samej porze we wszystkich trzech miastach. Jesli by bylo pozniej ludzie mieli by problemy z kolacja a tak cos dla ciala i dla ducha
ps dziewczyny rzeczywiscie sa fajne ale i konkretne w doborze cwiczen. Ja w nastepnym tygodniu sie wybiore.
-
- Wyga
peasure factor, to każda rzecz, która przyczynia się do zwiększenia radochy i frajdy. to może być bieganie w grupie, nowy gadżet biegowy albo tak jak w tym przypadku trening w nie do końca treningowym miejscu i wybijanie ludzi z utartych schematów myślowych dotyczących m. in. biegania i wysiłku fizycznego (może to brzmi górnolotnie, ale takie już mam socjologiczne zacięcie )Adam Klein pisze:Ten ulubiony factor - to bieganie w grupie?
jako ze jestem osobą, którą rutyna wykańcza muszę sobie wynajdywać "dodatkowe atrakcje" żeby mi nie spadał poziom motywacji
- Reaktor
- Zaprawiony W Bojach
Na najbliższym BBL przygotujemy dla Ciebie bieg przez płotki, żeby dostarczyć Ci trasę pełną niespotykanych dotąd wrażeń.Kas pisze:jako ze jestem osobą, którą rutyna wykańcza muszę sobie wynajdywać "dodatkowe atrakcje" żeby mi nie spadał poziom motywacji
Zapraszam do odwiedzin:
Mój blog.
Komentarze do bloga.
Mój blog.
Komentarze do bloga.