MIMIK - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 4:38:26

Nieprzeczytany post

Szkoda, że bieg nie wypalił, ale co się odwlecze.... Dzięki za wsparcie. Co do "śledzika" - będzie pewnie coś na słodko i coś na słono. Właśnie obejrzeliśmy z Jasiem " Kuchenne rewolucje". Czy może być coś milszego, gdy synek mówi ci: "Mamo, ta pani Magda powinna przyjechac do nas i zobaczyć, jak ty gotujesz. Właściwie to powinnaś zostać kucharzem." Spora przesada, ale jakże miło... :spoko:
PKO
Awatar użytkownika
kulawy pies
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: słaba
Życiówka w maratonie: megasłaba

Nieprzeczytany post

swoją drogą właśnie mi przypomniałeś, że w zeszłym roku przy okazji jakiejś wizyty u znajomych startowałem w 'crossie między mostami',

w każdym razie - jakby Cię wzięło jakimś dziwnym trafem na przyszłoroczną wizytę w Poznaniu i start w 'Rusałce zimą'... to lepiej zostań we Wrocławiu.

zdrówko
mastering the art of losing. even more.
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

heh :) dzięki za reklamę.. na tym crossie też był ponoć mały kocioł z godziną startu i zapisami.. ci niektórzy orgowie dopiero się chyba budzą ze snu zimowego.. ale tak poza to spoko, imprezka goła, ale za free i z pomiarem czasu datasport..
Awatar użytkownika
Buddy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:20
Życiówka w maratonie: 2:47:38

Nieprzeczytany post

Ładna zabawa biegowa a'la JackD ;)

Chyba dam radę zwiać przed pościgiem M&M'sów :spoczko:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Buddy pisze:Ładna zabawa biegowa a'la JackD ;)

Chyba dam radę zwiać przed pościgiem M&M'sów :spoczko:
Jeszcze raz graty za ta piątkę! Musiałeś się nas chyba wystraszyć, bo tak ładdnie poleciałeś.. :hej: Trzeba się będzie przyglądnąć twojemu treningowi, za parę lat damy ci rade ;)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Mimik.

Ty tak codziennie zasuwasz??? w sensie treningu?
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Mimik.

Ty tak codziennie zasuwasz??? w sensie treningu?
w tej chwili wychodzi średnio 6 razy w tygodniu i 70km.. biegam na tyle na ile mi pozwala staż, biegam pod konkretny cel,czyli głownie biegi w okolicach 10km .. bardziej zaawansowani potrafią biegać o wiele więcej kilometrów, o wiele szybciej.. jeszcze dużo przede mną, gdybym dalej chciał tak biegać.. ;)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mimik,

ogromnie Ci dziękuję za wszystkie komenty i edity ;)
Bardzo doceniam!
I życzę miłego wieczoru:)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Współczuję dentysty - mnie chyba tez czeka, ale na szczęście tylko w sprawie jakiegoś paskudztwa na dziąśle ( :echech: ). Co do snu - dla mnie ostatnio 7 godz. to bajka! Sypiam beznadziejnie, a dziś to będzie beznadziejnie-beznadziejnie, ale z podjarki :hej: Jutro daję nogę do Polski i cieszę się, jak diabli!
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dentystycznie się ostatnio na forum zrobiło. Dobrze, że wywalasz te amalgamaty. Nie wierzę, że szkodliwe toto, ale wygląda nie za ciekawie. Też wywaliłem. A'propos kanałowego, gdyby Ci się przytrafiło - to nie takie straszne. Czemu nie chcesz kontynuować Danielsem nieco zmodyfikowanym przez siebie?
Maurice
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:59
Życiówka w maratonie: 2:38:40
Kontakt:

Nieprzeczytany post

zmieniasz analgamat na białą bo się ukruszył czy masz taki kaprys?
sama wymiana bo ciemne są blee i rakotwórcze to nieco bezsensu, po co ruszać mocną plombę
a rakotwórcze jest wszystko co nas otacza od żarcia poprzez powietrze
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czemu nie chcesz kontynuować Danielsem nieco zmodyfikowanym przez siebie?
Chciałbym sprawdzić nowe bodzce. Teraz są dłuższe dni, trochę mnie ciągnie do takich długich szybkich wybiegań w plener poza miasto. O szkle amerykańskiej, jej interwałach i innych repetition, bieganych w kółko Macieja już ma jakąkolwiek opinię, ale nie mam porównania do innych treningów, których nie znam. :)
zmieniasz analgamat na białą bo się ukruszył czy masz taki kaprys?
w sumie zaczęło się od borowania jedynki.. przy okazji dentystka zaleciła mi wymianę amalgamatów.. no i tak hurtem jadę.. z tymi amalgamatami chodzi o to, że są bardzo duże ( jeden już wymieniłem) a ścianki siódemek dosyć wąskie.. pamiętam w podstawówce, to było najgorsze borowanie w moim życiu, prawie do samego nerwu, a wtedy nie było znieczulania, za to były tępe wiertła.. dentystka mi tłumaczyła w ten sposób, że amalgamat "pracuje", potrafi się rozszerzać, gdybym miał w przyszłości osłabione zęby, to po prostu mi popękają w tych miejscach.. lepiej teraz je wymienić, póki zęby są w dobrej kondycji.. oczywiście estetyka też wchodzi w grę..
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pocieszę Cię mimik, bo też wymieniam stare plomby i przy okazji trafiają się niezłe fuszerki dentystów. Zrobiłem już prawie całą szczenę na nowych plombach + 2 kanałowe w ciągu 2 lat i wydałem 2,5 tysiąca :szok: Dzisiaj po ostatnim kanałowym i wydaniu 360 zł po spojrzeniu w lustro aż miło patrzeć..Popieram dentystów (ale za rozsądne pieniądze) jak i nowe plany :hejhej:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Pocieszę Cię mimik, bo też wymieniam stare plomby i przy okazji trafiają się niezłe fuszerki dentystów. Zrobiłem już prawie całą szczenę na nowych plombach + 2 kanałowe w ciągu 2 lat i wydałem 2,5 tysiąca :szok: Dzisiaj po ostatnim kanałowym i wydaniu 360 zł po spojrzeniu w lustro aż miło patrzeć..Popieram dentystów (ale za rozsądne pieniądze) jak i nowe plany :hejhej:
auu.. k..w. to ładnie się wykosztowałeś, ale lepiej teraz niż pózniej z jeszcze większymi kosztami...
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie narzekajcie na polskie ceny w USA ząb w leczeniu kanalowym kosztuje około 700$ robiłem przegląd swego uzębienia dwa zeby leczylem jeden kanał 1700$ poszło w Polsce jest bardzo tania opieka dentystyczna wierzcie mi oczywiście w porównaniu z innymi krajami, wiem ze na polskie warunki to sporo kasy ale na tle innych krajów to naprawde niewiele
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ