MIMIK - komentarze
Moderator: infernal
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Szkoda, że bieg nie wypalił, ale co się odwlecze.... Dzięki za wsparcie. Co do "śledzika" - będzie pewnie coś na słodko i coś na słono. Właśnie obejrzeliśmy z Jasiem " Kuchenne rewolucje". Czy może być coś milszego, gdy synek mówi ci: "Mamo, ta pani Magda powinna przyjechac do nas i zobaczyć, jak ty gotujesz. Właściwie to powinnaś zostać kucharzem." Spora przesada, ale jakże miło... 

- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
swoją drogą właśnie mi przypomniałeś, że w zeszłym roku przy okazji jakiejś wizyty u znajomych startowałem w 'crossie między mostami',
w każdym razie - jakby Cię wzięło jakimś dziwnym trafem na przyszłoroczną wizytę w Poznaniu i start w 'Rusałce zimą'... to lepiej zostań we Wrocławiu.
zdrówko
w każdym razie - jakby Cię wzięło jakimś dziwnym trafem na przyszłoroczną wizytę w Poznaniu i start w 'Rusałce zimą'... to lepiej zostań we Wrocławiu.
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
heh
dzięki za reklamę.. na tym crossie też był ponoć mały kocioł z godziną startu i zapisami.. ci niektórzy orgowie dopiero się chyba budzą ze snu zimowego.. ale tak poza to spoko, imprezka goła, ale za free i z pomiarem czasu datasport..

- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Jeszcze raz graty za ta piątkę! Musiałeś się nas chyba wystraszyć, bo tak ładdnie poleciałeś..Buddy pisze:Ładna zabawa biegowa a'la JackD
Chyba dam radę zwiać przed pościgiem M&M'sów

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Mimik.
Ty tak codziennie zasuwasz??? w sensie treningu?
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
w tej chwili wychodzi średnio 6 razy w tygodniu i 70km.. biegam na tyle na ile mi pozwala staż, biegam pod konkretny cel,czyli głownie biegi w okolicach 10km .. bardziej zaawansowani potrafią biegać o wiele więcej kilometrów, o wiele szybciej.. jeszcze dużo przede mną, gdybym dalej chciał tak biegać..pardita pisze:Mimik.

-
- Zaprawiony W Bojach
Mimik,
ogromnie Ci dziękuję za wszystkie komenty i edity
Bardzo doceniam!
I życzę miłego wieczoru:)
ogromnie Ci dziękuję za wszystkie komenty i edity

Bardzo doceniam!
I życzę miłego wieczoru:)
-
- Zaprawiony W Bojach
Współczuję dentysty - mnie chyba tez czeka, ale na szczęście tylko w sprawie jakiegoś paskudztwa na dziąśle (
). Co do snu - dla mnie ostatnio 7 godz. to bajka! Sypiam beznadziejnie, a dziś to będzie beznadziejnie-beznadziejnie, ale z podjarki
Jutro daję nogę do Polski i cieszę się, jak diabli!

- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Dentystycznie się ostatnio na forum zrobiło. Dobrze, że wywalasz te amalgamaty. Nie wierzę, że szkodliwe toto, ale wygląda nie za ciekawie. Też wywaliłem. A'propos kanałowego, gdyby Ci się przytrafiło - to nie takie straszne. Czemu nie chcesz kontynuować Danielsem nieco zmodyfikowanym przez siebie?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
zmieniasz analgamat na białą bo się ukruszył czy masz taki kaprys?
sama wymiana bo ciemne są blee i rakotwórcze to nieco bezsensu, po co ruszać mocną plombę
a rakotwórcze jest wszystko co nas otacza od żarcia poprzez powietrze
sama wymiana bo ciemne są blee i rakotwórcze to nieco bezsensu, po co ruszać mocną plombę
a rakotwórcze jest wszystko co nas otacza od żarcia poprzez powietrze
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Chciałbym sprawdzić nowe bodzce. Teraz są dłuższe dni, trochę mnie ciągnie do takich długich szybkich wybiegań w plener poza miasto. O szkle amerykańskiej, jej interwałach i innych repetition, bieganych w kółko Macieja już ma jakąkolwiek opinię, ale nie mam porównania do innych treningów, których nie znam.Czemu nie chcesz kontynuować Danielsem nieco zmodyfikowanym przez siebie?

w sumie zaczęło się od borowania jedynki.. przy okazji dentystka zaleciła mi wymianę amalgamatów.. no i tak hurtem jadę.. z tymi amalgamatami chodzi o to, że są bardzo duże ( jeden już wymieniłem) a ścianki siódemek dosyć wąskie.. pamiętam w podstawówce, to było najgorsze borowanie w moim życiu, prawie do samego nerwu, a wtedy nie było znieczulania, za to były tępe wiertła.. dentystka mi tłumaczyła w ten sposób, że amalgamat "pracuje", potrafi się rozszerzać, gdybym miał w przyszłości osłabione zęby, to po prostu mi popękają w tych miejscach.. lepiej teraz je wymienić, póki zęby są w dobrej kondycji.. oczywiście estetyka też wchodzi w grę..zmieniasz analgamat na białą bo się ukruszył czy masz taki kaprys?
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Pocieszę Cię mimik, bo też wymieniam stare plomby i przy okazji trafiają się niezłe fuszerki dentystów. Zrobiłem już prawie całą szczenę na nowych plombach + 2 kanałowe w ciągu 2 lat i wydałem 2,5 tysiąca
Dzisiaj po ostatnim kanałowym i wydaniu 360 zł po spojrzeniu w lustro aż miło patrzeć..Popieram dentystów (ale za rozsądne pieniądze) jak i nowe plany 

Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
auu.. k..w. to ładnie się wykosztowałeś, ale lepiej teraz niż pózniej z jeszcze większymi kosztami...Gife pisze:Pocieszę Cię mimik, bo też wymieniam stare plomby i przy okazji trafiają się niezłe fuszerki dentystów. Zrobiłem już prawie całą szczenę na nowych plombach + 2 kanałowe w ciągu 2 lat i wydałem 2,5 tysiącaDzisiaj po ostatnim kanałowym i wydaniu 360 zł po spojrzeniu w lustro aż miło patrzeć..Popieram dentystów (ale za rozsądne pieniądze) jak i nowe plany
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie narzekajcie na polskie ceny w USA ząb w leczeniu kanalowym kosztuje około 700$ robiłem przegląd swego uzębienia dwa zeby leczylem jeden kanał 1700$ poszło w Polsce jest bardzo tania opieka dentystyczna wierzcie mi oczywiście w porównaniu z innymi krajami, wiem ze na polskie warunki to sporo kasy ale na tle innych krajów to naprawde niewiele
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci