A z dublowaniem ludzi to też była masakra na ostatnim kole bo trasa była miejscami bardzo wąska...
Myślę że za rok też przyjadę do Trzebnicy. Muszę poprawić te 34:55 przynajmniej o minutę.

Moderator: infernal
Mateusssz pisze:Gdzie dokładnie biegasz po Opolu? Fajnie by było chociaż zobaczyć trenującego wręcz zawodowca, tym bardziej, jeżeli jest to centrum - czasem po szkole włóczę się w okolicach uniwerka, Rynku itp.
Tak mam Trenera i On mi piszę plan. Czasami coś koryguje bo już trochę znam swój organizm.lubusz pisze:Witam !
Poczytałem sobie Twoj blog z ciekawością jako były średniak.
Mam pytanie. Kto ustala Ci plan treningowy. Biegasz pod kontrolą trenera, czy sam ?
Pozdrawiam
Jeśli możesz mi odpowiedzieć na pytanie, które mnie nurtuje.DŻEJOS pisze:Tak mam Trenera i On mi piszę plan. Czasami coś koryguje bo już trochę znam swój organizm.lubusz pisze:Witam !
Mam pytanie. Kto ustala Ci plan treningowy. Biegasz pod kontrolą trenera, czy sam ?
Pozdrawiam
Nie biegałem na ulicy w maju i czerwcu gdy startowałem na bieżni. Sezon nie wyszedł tak jakbym tego chciał i potem to już była samowolka i jesienią startowałem sobie gdzie chciałemlubusz pisze:Jeśli możesz mi odpowiedzieć na pytanie, które mnie nurtuje.DŻEJOS pisze:Tak mam Trenera i On mi piszę plan. Czasami coś koryguje bo już trochę znam swój organizm.lubusz pisze:Witam !
Pozdrawiam
Przeczytałem Twój blog od początku. Zaciekawiła mnie to, że w sezonie startowym wiosna-lato 2010 biegałeś na "ulicy".
Pamietam, że budowanie formy "średniaka" , szczególnie 800 metrowca nie jest prostą sprawą. Jednym takim biegiem w sezonie startowym można zgubić formę budowaną miesiącami.
Te moje pytanie brzmi, czy bieganie po "ulicy" to pomysł trenera, czy Twój ?
Pozdrawiam.
No, na pewno osiągasz czasy, które dla wieeelu z nas są totalnie nieosiągalneDŻEJOS pisze:Mateusssz pisze:Gdzie dokładnie biegasz po Opolu? Fajnie by było chociaż zobaczyć trenującego wręcz zawodowca, tym bardziej, jeżeli jest to centrum - czasem po szkole włóczę się w okolicach uniwerka, Rynku itp.
Przeważnie robię treningi na stadionie albo na wyspie Bolko. Chociaż czasami zdarza mi się przebiegać z ZWMu na Zaodrze przez całe miasto.:P A z tym zawodowcem to przesadzasz. Jestem tylko studentem który lubi biegać.