Flądra - komentarze
Moderator: infernal
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na razie biegam bez planu, wczoraj też chciałam biegac ale byl mecz na Wiśle i niestety nie było sprzyjających (czytaj:bezpiecznych) warunków do biegania nocą wokół błoni:(
Dziś musze wyjść pobiegać, lekkie trzy kółeczka, choćby to miało być nie wiem o której.
Mimik, jesli dotrzesz do Krakowa, to ja cię dowiozę do Krynicy;)może jednak?
Dziś musze wyjść pobiegać, lekkie trzy kółeczka, choćby to miało być nie wiem o której.
Mimik, jesli dotrzesz do Krakowa, to ja cię dowiozę do Krynicy;)może jednak?
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
spoko, że dalej biegasz.. z tą Krynicą, to jednak za dużo kombinacji, poza tym przed wczoraj odwołałem nocleg.. mam już kilka planów na weekend
jak coś to życzę udanej imprezy w Krynicy.. wrzuć coś od czasu do czasu na blog.. pozdrawiam

jak coś to życzę udanej imprezy w Krynicy.. wrzuć coś od czasu do czasu na blog.. pozdrawiam
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
Rogate to byl mój najtrudniejszy bieg w ubiegłym roku, nie jestem pewna czy chce to przezyc jeszcze razRaul7 pisze:No nareszcie!
a na Rogate ranczo sie wybierasz??

Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
gratuluje powrotu w wielkim stylu i zycze bezkontuzyjnego biegania
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Yeah! Mamy więc małe forumowe resurrection! Haha - jak fajnie! Serduchami pikamy tak samo :D
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach
Wiedziałam, że wrócisz
. Wszyscy wracamy
.
Cieszę się bardzo!

Cieszę się bardzo!
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Brawo Basiu! Wszyscy wracają jak bumerangi. Ale co tam, ważne że jest "fun". 

- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
TakPATATAJEC pisze:Yeah! Mamy więc małe forumowe resurrection! Haha - jak fajnie! Serduchami pikamy tak samo :D

A ja moim serduchem się nie przejmuję. Dla mnie wczoraj to było super easy, a wyszło jak wyszło patrząc na tętno.
EKG miałam robione nie tak dawno i wszytko w porzo. Tak wiec ja tam studiowaniem arytmii zajmowała sie nie będę a czas ten jak znajdę poświecę na bieganie

A skoro jest nas juz dwoje z takimi tętnami to jak mówią wyjątek czyni regułę

Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
-
- Zaprawiony W Bojach
Fajnie ze wracasz do zycia! Do biegowego zycia! Miesiac hibernacji to duzo, ale szybko powrocisz do zywych. A w Krakowie po 42km usmiechniesz sie i zapytasz , ktory nastepny maraton pobiec?
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Aj! Postmaratońskiej kiełbaski chyba nie spróbujęFladra pisze:TakPATATAJEC pisze:Yeah! Mamy więc małe forumowe resurrection! Haha - jak fajnie! Serduchami pikamy tak samo :DJuż szykujcie patyki na kiełbaskę postmaratońską
![]()
A ja moim serduchem się nie przejmuję. Dla mnie wczoraj to było super easy, a wyszło jak wyszło patrząc na tętno.
EKG miałam robione nie tak dawno i wszytko w porzo. Tak wiec ja tam studiowaniem arytmii zajmowała sie nie będę a czas ten jak znajdę poświecę na bieganie
A skoro jest nas juz dwoje z takimi tętnami to jak mówią wyjątek czyni regułę

Jak to mimik powiedział wczoraj na gg, o tych moich perypetiach z serduchem i decyzji o ekg wysiłkowym "...masz okazję raz na zawsze rozwiać wątpliwości", co uważam, że jest warte świeczki. Już się umówiłem - w środę będę się badał. A jak Ty wiesz, że masz z serduszkiem wszystko okej, to niczym się nie przejmuj, tylko biegaj. Byle rozsądnie, bo trafiliśmy trochę nie bardzo - te roztopy to jakaś masakra, ślisko jak pieron - uważaj!
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
Koniecznie daj znać jak bedziecie grali w Krakowie, choć może mój małż i tak bedzie wiedziałPATATAJEC pisze: w kwietniu będę się realizował muzycznie, na trasce. Byłoby przecudnie, jakby Kraków wypadł wtedy, kiedy będzie maraton... Wtedy przynajmniej bym pokibicował!

Kto wie kto komu pokibicuje

Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
..i nic by się nie stało, jakby każdy sobie zrobił takie badania profilaktycznie, raz na jakiś czas.Jak to mimik powiedział wczoraj na gg, o tych moich perypetiach z serduchem i decyzji o ekg wysiłkowym "...masz okazję raz na zawsze rozwiać wątpliwości", co uważam, że jest warte świeczki. Już się umówiłem - w środę będę się badał. A jak Ty wiesz, że masz z serduszkiem wszystko okej, to niczym się nie przejmuj, tylko biegaj. Byle rozsądnie, bo trafiliśmy trochę nie bardzo - te roztopy to jakaś masakra, ślisko jak pieron - uważaj!
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Haha! Dam znać zatemFladra pisze:Koniecznie daj znać jak bedziecie grali w Krakowie, choć może mój małż i tak bedzie wiedział![]()
Kto wie kto komu pokibicuje

Niektórym to nie potrzebne ewidentnie - tak jak Tobie :D. Ten ostatni trening, w którym masz tętna niemal jak w zegarku jest pod tym względem chyba podręcznikowy!mimik pisze:..i nic by się nie stało, jakby każdy sobie zrobił takie badania profilaktycznie, raz na jakiś czas.