Mam prawko, dlatego wiem że byłem dobrze widoczny bo o to zadbałem! kiedyś mi kolega wzrócił na to uwage i od tamtej pory ubieram sie najwidoczniej jak sie da. wczoraj miałem tez pasek na nodze dodatkowo taki z odblaskowy co opina noge.. więc byłem bardzo dobrze widoczny! nikt na mnie nie trąbnął i zawsze sporo wcześniej włączał kierunek by mnie ominąc! więc byłem dobrze widoczny! podkreślam jeszcze raz że prawko mam i wiem jak wie ubrać by być widocznym:)Maurice pisze:Napiszę Ci tak: mimo faktu że jako piłkarski kibic mam delikatnie mówiąc pejoratywny stosunek do psiar... tj policji, to w opisanej sytuacji mieli absolutną rację.
W trosce o twoje bezpieczeństwo zwrócili ci uwagę, że jesteś średnio widoczny i mam nadzieję że na przyszłość biegając szosą wyciągniesz konsekwencje. Nawet kilka pasków odblaskowych diametralnie poprawia widoczność. Ty masz człowieku w ogóle prawko?
ps: ten fp co ma przyjść to w ramach reklamacji po rozkejeniu czy kupujesz nowego?
a FP w reklanacji wymienili chyba na nowy nie wiem bo nie moge sie na paczke doczekać dziś będzie rozpierducha jak jej nie dostane...