toteż się zapisałam dzisiaj przelew zrobiłam ale spontan. Pozostaje tylko trenować (właśnie wychodzę) i liczyć na to, że limit 7h mi wystarczytd0 pisze:To musiałabyś się zapisać na maraton w Rzymie.
dzięki za motywację
toteż się zapisałam dzisiaj przelew zrobiłam ale spontan. Pozostaje tylko trenować (właśnie wychodzę) i liczyć na to, że limit 7h mi wystarczytd0 pisze:To musiałabyś się zapisać na maraton w Rzymie.
też jestem cieńka, póki co tylko w półmaratony się bawię, ale powolutku, powolutku i jakiś maraton się mam nadzieję pobiegnie.Wstyd pisze:Ja sobie zaczynam powoli marzyć o maratonie, ale to odległa przyszłość, za cieńki jestem:D kiedyś na pewno.
Trenuj, trenuj. Liczę na to, że razem zwiedzimy ten Rzym!Female Forest Gump pisze:toteż się zapisałam dzisiaj przelew zrobiłam ale spontan. Pozostaje tylko trenować (właśnie wychodzę) i liczyć na to, że limit 7h mi wystarczytd0 pisze:To musiałabyś się zapisać na maraton w Rzymie.
dzięki za motywację
mówisz? ja właśnie nie wiedziałam czy faktycznie tą zasadą się kierować, bo ktoś gdzieś pisał (chyba na forum biegajznami), że zdarzają się jakieś promocje świąteczne czy coś. nie wiem właśnie.td0 pisze:Trenuj, trenuj. Liczę na to, że razem zwiedzimy ten Rzym!
Jak już się zapisałaś to poszukaj samolotu. Im wcześniej zarezerwujesz tym taniej Cię wyjdzie.
Zerknąłem na oferowane w tej chwili bilety lotnicze. W wyszukiwarce wpisałem "tanie loty". Znalazłem bilet za 308 zł (w obie strony).Female Forest Gump pisze:mówisz? ja właśnie nie wiedziałam czy faktycznie tą zasadą się kierować, bo ktoś gdzieś pisał (chyba na forum biegajznami), że zdarzają się jakieś promocje świąteczne czy coś. nie wiem właśnie.td0 pisze:Trenuj, trenuj. Liczę na to, że razem zwiedzimy ten Rzym!
Jak już się zapisałaś to poszukaj samolotu. Im wcześniej zarezerwujesz tym taniej Cię wyjdzie.
a nie orientujesz się czy jest też półmaraton wtedy w Rzymie? Bo Kwitka (post wyżej) chciałaby wystartować i ja Ją w tym wspieram
aaa i może masz przy okazji jakiś pomysł na dobry trening do półmaratonu?
Ten co mi dałeś pod maraton jest full bajera ale przydałby się jeszcze pod półmaraton dla Kwitki jeśli masz.
dzieki ogromne! Kasiu, znajdziemy inny półmaraton ... może w Wiedniu jest ktoś coś wspominałtd0 pisze:Zerknąłem na oferowane w tej chwili bilety lotnicze. W wyszukiwarce wpisałem "tanie loty". Znalazłem bilet za 308 zł (w obie strony).Female Forest Gump pisze:mówisz? ja właśnie nie wiedziałam czy faktycznie tą zasadą się kierować, bo ktoś gdzieś pisał (chyba na forum biegajznami), że zdarzają się jakieś promocje świąteczne czy coś. nie wiem właśnie.td0 pisze:Trenuj, trenuj. Liczę na to, że razem zwiedzimy ten Rzym!
a nie orientujesz się czy jest też półmaraton wtedy w Rzymie? Bo Kwitka (post wyżej) chciałaby wystartować i ja Ją w tym wspieram
aaa i może masz przy okazji jakiś pomysł na dobry trening do półmaratonu?
Ten co mi dałeś pod maraton jest full bajera ale przydałby się jeszcze pod półmaraton dla Kwitki jeśli masz.
Nie wiem czy w tym czasie jest półmaraton w Rzymie
Do półmaratonu też się jakiś plan znajdzie:
http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=432
A najlepiej to zerknijcie tu:
http://bieganie.pl/?cat=19
daj sobie już spokój. masz jakiś kompleks najwyraźniej, skoro po raz wtóry podkreślasz (co prawdą notabene nie jest), że na Twoje wyszło. mimo wszystko, w imieniu (jak myślę) wszystkich aktywnych tu użytkowników, dziękujemy Ci po stokroć za dodanie tego wątku, jesteś wspaniałomyślnygajwer1993 pisze:No proszę proszę, nie było mnie na forum kilka dni a tu sytuacja jak się rozwinęła hehe 3 nowe strony postów haha znowu wyszło na moje i nie bądźcie co niektórzy tacy cwani
a już myślałem, że spasowałeś, ale widać, że jesteś Wielki! Wyszło na Twoje! .... chociaż tak do końca to nie jestem przekonany, bo jakoś nie zauważyłem nowych osób podających ilość przebiegniętych maratonów....gajwer1993 pisze:No proszę proszę, nie było mnie na forum kilka dni a tu sytuacja jak się rozwinęła hehe 3 nowe strony postów haha znowu wyszło na moje i nie bądźcie co niektórzy tacy cwani