SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie wiedziałem, że nasz nadworny Rysownik i Żartowniś biegnie PIERWSZY raz maraton.... chyba w sobotę zrobimy mu odpowiedni BPS
A ja dzisiaj biegalem na Łosiowych Błotach!! No coż, zrezygnowany po Dębnie musialem dołączyć do zwycięskiej i opromienionej po Zurichu Joycat i podpatrywałem jej trening....
Dzisiaj cała nasza piątka (Joy, Leszek, Madach, Pit i ja) biegała na Łosiowych w celu ..... wyparowania resztek wczorajszej zabawy
A ja dzisiaj biegalem na Łosiowych Błotach!! No coż, zrezygnowany po Dębnie musialem dołączyć do zwycięskiej i opromienionej po Zurichu Joycat i podpatrywałem jej trening....
Dzisiaj cała nasza piątka (Joy, Leszek, Madach, Pit i ja) biegała na Łosiowych w celu ..... wyparowania resztek wczorajszej zabawy
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
£osi niestety nie stwierdzono, mimo pilnego przepatrywania bagienka.
A Ibex nie chcia³ nam uwierzyæ - Leszkowi i mi - ¿e ka¿dy kto biegnie pierwszy raz na £osiowe, ten musi siê wyk±paæ przy pomo¶cie.
Panowie FREDZIO, janek, Kociemba, proszê potwierd¼cie: pamiêtacie jak siê k±pali¶cie w zesz³ym roku podczas debiutu na £osiowych?
A Ibex nie chcia³ nam uwierzyæ - Leszkowi i mi - ¿e ka¿dy kto biegnie pierwszy raz na £osiowe, ten musi siê wyk±paæ przy pomo¶cie.
Panowie FREDZIO, janek, Kociemba, proszê potwierd¼cie: pamiêtacie jak siê k±pali¶cie w zesz³ym roku podczas debiutu na £osiowych?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tak tak, potwierdzam. Pamiętam, że woda zimna dosyć była i cały w jakichś wodorostach z niej wyszedłem.
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Ja się zgadzałem, że kto pierwszy raz niech się kąpie bo szczęśliwie biegłem drugi raz:) Jako substytut mojej kąpieli za pierwszym razem uznaję brodzenie w pokrzywach. Myślę, że pokrzywy lepiej sie sprawdzają w treningu biegowym.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- janek_
- Dyskutant
Potwierdzam jak najbardziej. W moim przypadku debiut wypadl w tym roku w lutym. Jeziorko bylo skute lodem, na szczescie Kociemba jak przystalo na prawdziwego wedkarza, wozi zawsze w samochodzie pile do wycinania przerebli. Cala operacja troszke trwala, ale naprawde warto bylo poczekac! I na dodatek zadnych zakwasow po treningu .Quote: from joycat on 7:11 am on April 14, 2004
Panowie FREDZIO, janek, Kociemba, proszę potwierdźcie: pamiętacie jak się kąpaliście w zeszłym roku podczas debiutu na Łosiowych?
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Łosie pojawiają się po drugiej, w stosunku do pomostu, stronie rezerwatu - kilka dni temu widziałem tam klempę z młodym 2-3 letnim łoszakiem. Stały kilkadziesiąt metrów od ścieżki, którą biegłem. Gdyby nie to, że poruszyły się minimalnie spłoszone brzękiem kluczy w mojej kieszeni to w ogóle bym ich nie zauważył. Ciekawy jestem ile już razy przebiegłem koło nich nie zwracając na nie uwagi ?Quote: from joycat on 7:11 am on April 14, 2004
Łosi niestety nie stwierdzono, mimo pilnego przepatrywania bagienka.
A w dniu dzisiejszym łosiowałem samotnie między 6:00 a 7:00. Pogoda była idealna: +4 stopnie i bezchmurne niebo "wymuszały" porządną wichurę w płucach . Łosi niestety nie spotkałem. Spotkałem za to trzech innych amatorów zbyt szybkiego biegania w wiosennym, porannym słońcu .
(Edited by dargch at 10:51 am on April 14, 2004)
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
- Barcior
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ibex, nie wierz im. Losie szukają jelenia do wrzucenia do wody Trzeba z nimi uważać A zaliczony rzeźnik to nie lada gratka dla nich.
It's not just covering a 42km distance. It's a way of life.
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie - tak naprawdę pierwszy raz łosiowe trzeba zaliczyć wcześnie rano w tempie poniżej 50 minut na, przynajmniej jedną, pętlę (bez kąpania i innej ściemy ).Quote: from Barcior on 12:36 pm on April 14, 2004
Ibex, nie wierz im. Losie szukają jelenia do wrzucenia do wody Trzeba z nimi uważać A zaliczony rzeźnik to nie lada gratka dla nich.
-
- Zaprawiony W Bojach
A z kim Ty siê ¶cigasz Dargch tak wcze¶nie rano?Quote: from dargch on 12:47 pm on April 14, 2004
³osiowe trzeba zaliczyæ wcze¶nie rano w tempie poni¿ej 50 minut na, przynajmniej jedn±, pêtlê (bez k±pania i innej ¶ciemy )
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Quote: from joycat on 2:28 pm on April 14, 2004Jak to z kim? Z łosiamiQuote: from dargch on 12:47 pm on April 14, 2004
łosiowe trzeba zaliczyć wcześnie rano w tempie poniżej 50 minut na, przynajmniej jedną, pętlę (bez kąpania i innej ściemy )
A z kim Ty się ścigasz Dargch tak wcześnie rano?
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Upsss! powinno być tak:Quote: from joycat on 2:28 pm on April 14, 2004A z kim Ty się ścigasz Dargch tak wcześnie rano?Quote: from dargch on 12:47 pm on April 14, 2004
łosiowe trzeba zaliczyć wcześnie rano w tempie poniżej 50 minut na, przynajmniej jedną, pętlę (bez kąpania i innej ściemy )
Jak to z kim? Z łosiami!!!
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- dargch
- Zaprawiony W Bojach
Łosie przypatrują się tylko nam ze swego uroczyska i mają gdzieś wyścigi po suchym - w dodatku rano .Jak to z kim? Z łosiami!!!