Fajno, że się na test zdecydowałaś. Niech moc będzie z Tobą!
Moderator: infernal
No niestety kolano boli bardzo, prawe od wewnetrznej strony. Teraz boli mnie już nawet przy chodzeniu. Przy schodzeniu ze schodów ból dośc przenikliwyPATATAJEC pisze:No! Mocny Cooper! Raul u siebie na blogu pisał, że masz ładną technikę biegu, co ja też potwierdzić mogę po maratonie. Gratuluję dobrego wyniku. Trochę szkoda, że to kolano Cię tak prześladuje. Nie daj się!
Cholerstwo no! Masz rację, zajmij się tym kolanem porządnie. Tu można pocieszać i sypać tekstami, że przejdzie, że będzie dobrze, ale nie o to chodzi. Jak coś powraca i jak przeszkadza nawet w chodzeniu, to trzeba do lekarza. Powodzenia!Fladra pisze:No niestety kolano boli bardzo, prawe od wewnetrznej strony. Teraz boli mnie już nawet przy chodzeniu. Przy schodzeniu ze schodów ból dośc przenikliwyPATATAJEC pisze:No! Mocny Cooper! Raul u siebie na blogu pisał, że masz ładną technikę biegu, co ja też potwierdzić mogę po maratonie. Gratuluję dobrego wyniku. Trochę szkoda, że to kolano Cię tak prześladuje. Nie daj się!![]()
Próbowałam umówić się do ortopety ale niestety okres urlopowy w pełni......
Tak wiec w Niepołomicach nie pobiegłam pietnastki. Co gorsza, nie wiem kiedy powrócę do treningów.......
Szukam dobrego ortopedy w Krakowie
dziek temu, że odpoczęłam kilka dni, tygodni:) kolano jakby mniej boli, a teraz nawet już wcale nie boli.mimik pisze:jak tam Basiu kolano, jest jakaś zdecydowana poprawa?
plany amerykańskie są dosyć elastyczne, zawsze można ułożyć coś autorskiego.. ostatnio też odpuściłem przebieżki, szkoda mi tracić na nie sił, w sumie nic szczególnego nie dają..
To super, że kolano odpuszcza.. Wracaj powoli do formy..Fladra pisze:dziek temu, że odpoczęłam kilka dni, tygodni:) kolano jakby mniej boli, a teraz nawet już wcale nie boli.mimik pisze:jak tam Basiu kolano, jest jakaś zdecydowana poprawa?
plany amerykańskie są dosyć elastyczne, zawsze można ułożyć coś autorskiego.. ostatnio też odpuściłem przebieżki, szkoda mi tracić na nie sił, w sumie nic szczególnego nie dają..
Ale biegam na razie mało i powoli.
Zobaczymy co bedzie jak się rozkręcę