Wątek Grupy Trójmiejskiej nr 51
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Nowy tydzień, więc zabieramy się do pracy.
Na początek nowy wątek...
a w nim...
W sobotę zapraszamy na bieg dla szybkich i marszobieg dla początkujacych. Spotykamy się na AWF w Oliwie, godzina 9:15. Jest szatnia, są prysznice. Jeżeli masz ochotę potruchtać, po prostu przyjdź
Tutaj przypomnienie z zeszłego tygodnia.
Na początek nowy wątek...
a w nim...
W sobotę zapraszamy na bieg dla szybkich i marszobieg dla początkujacych. Spotykamy się na AWF w Oliwie, godzina 9:15. Jest szatnia, są prysznice. Jeżeli masz ochotę potruchtać, po prostu przyjdź
Tutaj przypomnienie z zeszłego tygodnia.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
21.03.04, w niedziele na bieg zapraszamy tych, ktorzy chca dalej. Dalej znaczy cos pomiedzy 20 a 25 km w tempie 5:30-6:00/km. Spotkanie jak zwykle - o godz. 9:00 na Trawkach we Wrzeszczu niepodal "spalonego kosciola" (ulica Trawki to boczna od ulicy Slowackiego - jadac od ulicy Grunwaldzkiej skrecamy w prawo w wylot ostatniej ulicy przed zerwanym wiaduktem. Po przejechaniu okolo 150m ta droga po prawej stronie zobaczymy dosc rozlegly parking i kosciol - jestesmy na miejscu)
(Edited by DaB at 2:13 pm on Mar. 16, 2004)
(Edited by DaB at 2:13 pm on Mar. 16, 2004)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam krzepiaca wiadomosc - wczoraj biegajac na biezni zauwazylem, ze na plycie stadionu pojawily sie stokrotki. Prawdziwe stokrotki, nie moglem wyjsc z podziwu.
Czy cos juz wiadomo o treningu technicznym? Odbedzie sie w tym tygodniu?
Czy cos juz wiadomo o treningu technicznym? Odbedzie sie w tym tygodniu?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na moich ścieżkach biegowych - nie ma żadnych kwiatuszków, tylko błoto, błoto, błoto,... W ogródku pod sąsiedniem domem widziałem krokusa, ale diabli wiedzą czy prawdziwy.
Cieszy mnie bardzo to wietrzysko, które podsuszy /mam nadzieję/ leśne ścieżki.
Co do treningu w hali to ja jeszcze nic nie wiem.
Cieszy mnie bardzo to wietrzysko, które podsuszy /mam nadzieję/ leśne ścieżki.
Co do treningu w hali to ja jeszcze nic nie wiem.
biegowa recydywa
-
- Wyga
Dzisiaj wieczorem będę wiedział kiedy będą "płotki", których tydzień temu brakowało. Wszystko wskazuje na to, że jednak w piątek. Dam znać zainteresowanym po rozmowie z Mistrzem.
A jak tam Darek warunki na stadionie OSIR-u. Dzisiaj mam w planie trochę żywsze bieganie, a po niedzielnym masochistycznym bieganiu w dol. Radości dzisiaj wybieram bardziej stałe podłoże.
A jak tam Darek warunki na stadionie OSIR-u. Dzisiaj mam w planie trochę żywsze bieganie, a po niedzielnym masochistycznym bieganiu w dol. Radości dzisiaj wybieram bardziej stałe podłoże.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bieznia na MOSiRze jest zupelnie sucha ale jednoczesnie powiedzialbym "pulchna". Na wewnetrznej wydeptana jest sciezynka po ktorej mozna dosc wygodnie biec. Wiec ogolnie zadowalajaco.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bieg Szpęgawski
małe info dla zainteresowanych
małe info dla zainteresowanych
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W sobotę jest Grand Prix Sopotu - ostatni bieg w tej edycji. Ja nie wiem jeszcze czy pobiegnę - zaliczyłem 3 wymagane starty. Mam trochę już dosyć biegania po piachu.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja sie nad startem sobotnim zastanowie - mam ogromny sentyment do biegow sopockich ale szczerze mowiac to mi sie on nijak nie wpisuje w przygotowania do Krakowa.
Wolalbym bieg z Garfieldem - moje gnaty zaczynaja dawac mi jakies sygnaly w zwiazku ze zwiekszajacym sie stale obciazeniem. Dwunastokilometrowa szarpanina w piachu chyba nic dobrego by mi nie dala.
Wolalbym bieg z Garfieldem - moje gnaty zaczynaja dawac mi jakies sygnaly w zwiazku ze zwiekszajacym sie stale obciazeniem. Dwunastokilometrowa szarpanina w piachu chyba nic dobrego by mi nie dala.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Idę zanurzyć się trochę w błocie. ;)
biegowa recydywa
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jestem głodny.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dziś (17.03) o 15:30 relacja z Kazigowego "wyczynu" LWC. Ale Kazig siedzi jeszcze w robocie i nie obejrzy. Gdyby ktoś oglądał do obiadu, video można pstryknąć. Będę wdzięczny. jak nie, to trudno.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mam garnek z fasolką po bretońsku - w wersji jarskiej, jak byś reflektował. :)
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Będę starał się nagrać.
Trzeba odwołać błotny alert. Bryza co tak rześko dmucha już któryś dzień, wreszcie podsuszyła nieco roztopy. Trafiłem dzisiaj na błoto, ale głównie w miejscach rozjeżdżonych przez drwali. No i jednak są oznaki wiosny. Pojawiły się miejscami takie żółte motyle. Zielsko się mocno zieleni. Na jakimś podbiegu śmignęła mi przed nosem solidna mucha /ciekawe czy ktoś tęskni za muchami :niewiem: /. Ale to nie koniec: na mojej trasie, nieopodal polany Krykulec, droga wiedzie obok rozlewiska i pojawiły się tam w ogromnych ilościach żaby. Nie takie milutkie małe żabki tylko duże - akurat takie jakie wczoraj wieczorem ogłądałem na genialnym filmie "Magnolia" - który zresztą gorąco polecam. Trzeba było zygzakiem pokonać ten odcinek. A na dodatek spotkałem jeszcze 3 dorodne sarny. Bardzo mi się sympatycznie dzisiaj krosowało.
Trzeba odwołać błotny alert. Bryza co tak rześko dmucha już któryś dzień, wreszcie podsuszyła nieco roztopy. Trafiłem dzisiaj na błoto, ale głównie w miejscach rozjeżdżonych przez drwali. No i jednak są oznaki wiosny. Pojawiły się miejscami takie żółte motyle. Zielsko się mocno zieleni. Na jakimś podbiegu śmignęła mi przed nosem solidna mucha /ciekawe czy ktoś tęskni za muchami :niewiem: /. Ale to nie koniec: na mojej trasie, nieopodal polany Krykulec, droga wiedzie obok rozlewiska i pojawiły się tam w ogromnych ilościach żaby. Nie takie milutkie małe żabki tylko duże - akurat takie jakie wczoraj wieczorem ogłądałem na genialnym filmie "Magnolia" - który zresztą gorąco polecam. Trzeba było zygzakiem pokonać ten odcinek. A na dodatek spotkałem jeszcze 3 dorodne sarny. Bardzo mi się sympatycznie dzisiaj krosowało.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zrobione. 0,5 godziny migawek z różnych etapów wyścigu - dosyć fajne. Nieźle tam przyśnieżyło. Pokazał się i wypowiadał Grzegorz. Mignął mi Krzycho, tylko Kaziga nie mogłem wypatrzeć. Ktoś mordowal się na Authorze, ale nie wiem czy to Kazig
biegowa recydywa