MIMIK - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
Trochę mnie Piotrek przeraziłeś tym sms-em o Twojej kontuzji
. Wiem jak to jest kiedy człek się napali na bieg a tu dzień przed wydarzy się coś niemiłego. Podobnie miałem w marcu kiedy to dopadło mnie choróbsko dokładnie dzień przed biegiem, spakowany już wtedy nawet byłem a tu dupa. Byłem wtedy wściekły jak nie wiem co. Mam nadzieję tylko, że całe te dolegliwości szybko Ci miną i za parę dni będziesz zdrów. Po odpoczywaj trochę, zrób jakiś "okład z młodej piersi" i będzie git. Pozdro

- mammamiya
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
witam i pozdrawiam. tez pobieglem dzisiaj. zaliczylem swoj debiut z czasem 52:04 :D
- przemekWCH
- Stary Wyga
Gratulacje!!! Qrka no nie zgadaliśmy się bo mi uciekłeś o 1min 18sek
)))
Więcej rozpiszę się później bo .... idę biegać!
Wciągnąłem w bieganie kolegę i dzisiaj czeka mnie wolna wycieczka, żeby mu pokazać a nie przestraszyć.

Więcej rozpiszę się później bo .... idę biegać!

Pozdrawiam
Przemek
VRC Runner !
Run4fun !!!
Przemek
VRC Runner !
Run4fun !!!
-
- Dyskutant
Uparty pobiegł, ale widzę że było warto 

- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Gratuluje debiutu!.. fajna była ta imprezka.. tak trochę kameralnie.. Życzę powodzenia w następnych startach!witam i pozdrawiam. tez pobieglem dzisiaj. zaliczylem swoj debiut z czasem 52:04 :D

dzięki!.. fajnie bryknąłeś... jest w Tobie potencjałGratulacje!!! Qrka no nie zgadaliśmy się bo mi uciekłeś o 1min 18sek)))

hehe.. dzień przed byłem już pogodzony, wyrok zapadł, pomarudziłem i pozwalałem wszystko na prozę życia ... szkoda mi było nie pobiec, czułem power'a w nogach, tylko ten grzbiet przeszkadzał.. zaryzykowałem, z samego rana jakoś udało się rozruszać ten ból i pobiegłem... w człowieku jest spory potencjał, nie wolne nigdy mówić nigdyUparty pobiegł, ale widzę że było warto

dzięki Bleez, teraz twój ruchMimik gratulacje, wynik naprawdę do pozazdroszczenia. Pozdro

pozdrawiam
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
20 miejsce masz w tym Biegu Maćka - super! Ja 22 zaliczyłem w Truskawce :D!
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
na razie czwarta liga20 miejsce masz w tym Biegu Maćka - super! Ja 22 zaliczyłem w Truskawce :D!

dzięki Basiu! spoko, że zaczynasz powoli biegać... powodzonka na treningachPiotrek,
GRATULACE!!!!
Super wynik!

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <35'
No... brawo, nieco bardziej zagłębiłem się w Twojego bloga, bo przyznam szczerze, że jeśli chodzi o czytanie blogów to ograniczyłem się tylko do paru... ale głównie dlatego, że wcześniej nie miałem czasu... szkoła, życie i te sprawy.
Teraz... analizując, gratuluję odwagi...zawziętości, takich typów lubię
No pain.. no success. Czasami warto zaryzykować, zagrać na nosie rozsądkowi który w Twoim wypadku zapewne podpowiadał aby wyleczyć się do końca...
Najgorsze, że ten wynik zburzył całkowicie Twój plan działania ! Przecież pod koniec czerwca miało być poniżej 45'... ekhhh:/
Życzę dalszych, stopniowo burzonych założeń.
Pozdro
Teraz... analizując, gratuluję odwagi...zawziętości, takich typów lubię

Najgorsze, że ten wynik zburzył całkowicie Twój plan działania ! Przecież pod koniec czerwca miało być poniżej 45'... ekhhh:/
Życzę dalszych, stopniowo burzonych założeń.

Pozdro
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
nic nie zburzył..
to była metoda, mechanizm obronny przed ewentualnym słabym startem.. tak naprawdę czułem, że może być lepiej
.. trochę to wszystko dziecinne, ale czasami warto się uwolnić od presji nawet takiej, która na ludzki rozum nie powinna mieć znaczenia... no ale jak się jest w grupie i trochę zależy, to gdzieś te instynkty działają 

- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Gratulacje również ode mnie!
Twardy z Ciebie facet. Nie ma tam u Ciebie w pobliżu nikogo, kto rozmasowałby Ci ten krzyż, bo mi to wygląda po prostu na zwykłe przeciążenie mięsni. Wystarczy maść rozgrzewająca ( np. neo-capsiderm) i jakieś 20 min masażu a po bólu nie będzie śladu.
Pozdrawiam.
Twardy z Ciebie facet. Nie ma tam u Ciebie w pobliżu nikogo, kto rozmasowałby Ci ten krzyż, bo mi to wygląda po prostu na zwykłe przeciążenie mięsni. Wystarczy maść rozgrzewająca ( np. neo-capsiderm) i jakieś 20 min masażu a po bólu nie będzie śladu.
Pozdrawiam.
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Mocno Piotrku - naprawdę mocno! Zaczyna to wyglądać konkretnie!
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
trochę mocno, ale w następnym tygodniu dam sobie luz przed tą następną dychą... prawdopodobnie odpuszczę sobie tą ostatnią dychę w Miliczu... potem znowu wrócę do półmaratonu i pobawię się w 15km