murawka - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 4:38:26

Nieprzeczytany post

Witaj!
Widzę, że będziemy biec w tym samym półmaratonie. Raczej nie dam rady pokonać go w Twoim tempie, bo biegam duuuużo wolniej. Pozdrowienia.
New Balance but biegowy
murawka
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ogólnie patrząc na moją aktualną formę i tą nadwagę to myślę że mi również będzie cięzko :) ale to jeszcze dużo czasuu :)
Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 4:38:26

Nieprzeczytany post

No nie wiem, ja tam panikara jestem i już myślę, jak będzie ciężko. Ale grunt to pozytywne myślenie i ... dobry plan treningowy. Wg jakiego planu biegasz?
murawka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jeśli chodzi o plan to : http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=314 - lekko został zmodyfikowany;)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Murawka - ja się dopiero teraz zorientowałem kto jest Twoim tatą. :)
Właśnie widzę, że studia za dobrze ba Twoją wagę nie podziałały.
Masz ogromną dysproporcję wynikową pomiędzy krótkimi i długimi dystansami, jak rozumiem spowodowaną brakiem treningu długodystansowego.
Nie radzisz się taty w kwestiach treningowych? :)
Jestem pewien, że jego blog będzie mocno obserwowany - cel: rekord świata 45 latków na 5000m - to już nie byle co.
Powodzenia dla was obu.
murawka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja na razie raczkuję w sprawach biegowych :> Sam podjąłem decyzję co do biegania długich dystansów i sam wybrałem sobie trening ;) Tata tylko go zaakceptował i monitoruje . Ogólnie jesteśmy na poziomie pewnego układu (...) jak pobije godzinę 25 w półmaratonie to oddam się w jego ręce ;)
Ciechan
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witaj, ja również, już po raz trzeci, będę startował w półmaratonie gryfa. Niestety mój debiut nie wyglądał tak różowo, marne 1:50 (zrzućmy winę na koszmarne warunki pogodowe ;), ale rok temu nabiegałem 1:33. Cel na ten rok mam mniej więcej taki sam jak Ty, te założone 1:25 jeszcze do weryfikacji na czerwcowych biegach ulicznych (Warszawa). Jestem tylko rok starszy, liczę na zawziętą rywalizację 29. sierpnia ;)
murawka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No no to fajnie że jest ktoś taki na forum ;) zobaczymy jak wszystko potoczy się do sierpnia , jeszcze bardzo dużo czasu a ja dopiero się rozkręcam . Dziś 15 km w dobrym jak dla mnie tempie jest dosyć budujące . 1:33 czyli gdzieś tam przedemną kończyłeś rywalizację ;) ja przed biegiem rok temu miałem jeden cel .. ukończyć po 5 minut na kilometr ... ale wyszło jak wyszło ;) tym razem nie będzie już tak różowo . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

10-minutowy interwał.. w sumie 50 minut... niezły power... :hej:

jaki był Twój najcięższy trening?
murawka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

przy tej wadze co teraz jestem to każdy trening jest dla mnie ciężki :D a tak na serio to chyba do tej pory nie biegałem jeszcze jakiś mega ciężkich treningów :>
ODPOWIEDZ