murawka - komentarze
Moderator: infernal
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Witaj!
Widzę, że będziemy biec w tym samym półmaratonie. Raczej nie dam rady pokonać go w Twoim tempie, bo biegam duuuużo wolniej. Pozdrowienia.
Widzę, że będziemy biec w tym samym półmaratonie. Raczej nie dam rady pokonać go w Twoim tempie, bo biegam duuuużo wolniej. Pozdrowienia.
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
No nie wiem, ja tam panikara jestem i już myślę, jak będzie ciężko. Ale grunt to pozytywne myślenie i ... dobry plan treningowy. Wg jakiego planu biegasz?
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Jeśli chodzi o plan to : http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=314 - lekko został zmodyfikowany;)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Murawka - ja się dopiero teraz zorientowałem kto jest Twoim tatą.
Właśnie widzę, że studia za dobrze ba Twoją wagę nie podziałały.
Masz ogromną dysproporcję wynikową pomiędzy krótkimi i długimi dystansami, jak rozumiem spowodowaną brakiem treningu długodystansowego.
Nie radzisz się taty w kwestiach treningowych?
Jestem pewien, że jego blog będzie mocno obserwowany - cel: rekord świata 45 latków na 5000m - to już nie byle co.
Powodzenia dla was obu.
Właśnie widzę, że studia za dobrze ba Twoją wagę nie podziałały.
Masz ogromną dysproporcję wynikową pomiędzy krótkimi i długimi dystansami, jak rozumiem spowodowaną brakiem treningu długodystansowego.
Nie radzisz się taty w kwestiach treningowych?
Jestem pewien, że jego blog będzie mocno obserwowany - cel: rekord świata 45 latków na 5000m - to już nie byle co.
Powodzenia dla was obu.
-
- Wyga
Ja na razie raczkuję w sprawach biegowych :> Sam podjąłem decyzję co do biegania długich dystansów i sam wybrałem sobie trening Tata tylko go zaakceptował i monitoruje . Ogólnie jesteśmy na poziomie pewnego układu (...) jak pobije godzinę 25 w półmaratonie to oddam się w jego ręce
-
- Rozgrzewający Się
Witaj, ja również, już po raz trzeci, będę startował w półmaratonie gryfa. Niestety mój debiut nie wyglądał tak różowo, marne 1:50 (zrzućmy winę na koszmarne warunki pogodowe , ale rok temu nabiegałem 1:33. Cel na ten rok mam mniej więcej taki sam jak Ty, te założone 1:25 jeszcze do weryfikacji na czerwcowych biegach ulicznych (Warszawa). Jestem tylko rok starszy, liczę na zawziętą rywalizację 29. sierpnia
-
- Wyga
No no to fajnie że jest ktoś taki na forum zobaczymy jak wszystko potoczy się do sierpnia , jeszcze bardzo dużo czasu a ja dopiero się rozkręcam . Dziś 15 km w dobrym jak dla mnie tempie jest dosyć budujące . 1:33 czyli gdzieś tam przedemną kończyłeś rywalizację ja przed biegiem rok temu miałem jeden cel .. ukończyć po 5 minut na kilometr ... ale wyszło jak wyszło tym razem nie będzie już tak różowo . Pozdrawiam
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
10-minutowy interwał.. w sumie 50 minut... niezły power...
jaki był Twój najcięższy trening?
jaki był Twój najcięższy trening?