MIMIK - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

Jak Ty takie prędkości jesteś w stanie utrzymać na treningu, przez ponad 4 km po około 4'10''/km, to te 45min/10km to powinieneś z palcem w d... pobiec. Według kalkulatora ze strony mógłbyś z tego nabiegać 44 minuty a to tylko trening był i nie na maksa pewnie. Ten cel to trochę ambitniej ustawa :)

pozdrawiam
Krzysiek
PKO
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

hehe... nic nie zmieniam :nienie: .. coś nie wyjdzie i będę się tłumaczył :) ... na razie nie będę podskakiwał, jeszcze nie czuje się pewnie w klimacie ;)

pozdro
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mimik pisze:Za to wyjazd do Rzeszowa.. Ciekawe jak jutro będzie na drogach?

Dziś w windzie słyszałam, że nie da się tam dojechać. Ani drogą główną, bo zalana jest jakaś miejscowość (nie pamiętam nazwy). Ani objazdem, bo też jest pozalewane. :(
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Alexia pisze:
mimik pisze:Za to wyjazd do Rzeszowa.. Ciekawe jak jutro będzie na drogach?

Dziś w windzie słyszałam, że nie da się tam dojechać. Ani drogą główną, bo zalana jest jakaś miejscowość (nie pamiętam nazwy). Ani objazdem, bo też jest pozalewane. :(
dokładnie w Ropczycach.. ale to tylko w poniedziałek było zamknięte przez moment... w sumie drogę miałem czystą... w radiu coś mówili, że jakieś nasypy się poobsuwały, w sumie racja, w Brzesku, ale wiele informacji daleko przesadzonych, droga była normalnie przejezdna... między Tarnowem a Rzeszowem sporo robot drogowych, to było najgorsze w trakcie jazdy... oglądałem Wisłę na obwodnicy w Krakowie.. nie zazdroszczę Wam.. ten deszcz jest naprawdę dobijający...
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Garmin dał dupy..
No przykro mi to mówić, ale niestety, to nie Garmin, a Ty dałeś... :). Zresztą ja też, jakiś czas temu, a dokładnie na maratonie. W instrukcji stoi bowiem:
Data recording controls how the Forerunner records detailed data for your runs or other activities. By defalut, the Forerunner uses Smart Recording to record your movements and create detailed history. Smart Recording picks up key points where you change direction, speed, or heart rate.

You can also record data every second. Doing so creates the most accurate record possible of your activity. However, with this Setting, the Forerunner can only record up to 3.5 hours of detailed data.

NOTE: When the history is full, older history data is overwritten automatically. Be sure to transfer history to the Garmin Training Center often.
Tak więc, czyść Garmina często :). Ja natomiast na maraton (który pobiegnę za 100 lat) ustawię sobie Smart Recording, bo miałem co 1 sekundę...

Widzę, że się tak wku*wiłeś tym Garminem, że tempa poleciały masakryczne! Ładnie :)
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no właśnie olewałem i wyszło w końcu.. wywaliłem całą historię.. będzie wygodniej i szybciej.. dzięki ;)
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hehe! Moja była zwykła mi wytykać, że narzekam na wszystko, tylko nie na siebie! Wiesz o co chodzi - jak walnąłem się młotkiem w palec, to oczywiście cholerny... młotek, trzonek, gwóźdź, ściana... pick what you want... wszystko było winne, wszystko do dupy, tylko nie ja. Nauczyła mnie, że to ja jestem do dupy i za to jestem jej wdzięczny do dziś :hahaha:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

złajałeś mnie słusznie :taktak: ... jak człek sobie nie radzi i zagubiony, to szuka na siłę winy gdzie indziej, zamiast zacząć od siebie ;)
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

łi tam, to nie łajanie, jeno anegdotka taka ;)
Awatar użytkownika
przemekWCH
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Witam,

Chyba polecimy razem w tym samym biegu :) Zastanawiam się tylko na jaki czas oscylować :) Mówię o biegu dla Maćka we Wrocku.

Ja chwilowo bez blogowania - awaria sprzętu domowego.

Człowiek pamięta jeszcze dobrze procesory 286 i cięzko się naprawia laptopy:)))

Pozdrawiam i bacznie obserwuje postęp :).
Pozdrawiam

Przemek
VRC Runner !

Run4fun !!!
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam nadzieję, że będzie fajna imprezka... Ciekaw jestem tego biegu i tej trasy.. W sumie bieg po parku.. Zobaczymy.. Daj mi znać w piątek na GG, to się jakoś zgadamy... pozdro ;)
Awatar użytkownika
przemekWCH
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Spoko odezwę się.

Cały czas zastanawiam się na jaki wynik lecieć. Wczoraj zrobiłem 2x10'T w tempie 4:16, ale po treningu mimo dobrego tętna czułem się zmęczony. Jak teraz przeczytałem, że też czułeś się średnio to przyjąłem za pewnik, że to dzień był kijowy dla biegaczy hehehe :)

Pozdrawiam
Pozdrawiam

Przemek
VRC Runner !

Run4fun !!!
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No lipa przeokrutna, jak już zdążyłem na GG powiedzieć... Najgorsze, że ranny mięsożerca nie jest w stanie zapolować... Co więc będziesz Mimiku żarł!? Nie, no, świat się nie kończy. Odpoczniesz, wykurujesz się i pobiegniesz w następnym biegu. Kuruj się tam.
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

Co za ironia losu. No cóż tak bywa. Zresztą ja dziś też się nabawiłem kręgosłupowych problemów i to podczas nauki, a za tydzień start.
No ale co to dla nas, wkońcu jesteśmy biegaczami ;)
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No lipa przeokrutna, jak już zdążyłem na GG powiedzieć... Najgorsze, że ranny mięsożerca nie jest w stanie zapolować... Co więc będziesz Mimiku żarł!? Nie, no, świat się nie kończy. Odpoczniesz, wykurujesz się i pobiegniesz w następnym biegu. Kuruj się tam.
hehe.. sarny albo kota nie dogonię.. ale prędkości i zwinności wystarczy, żeby złapać jakiegoś ślimaka, albo innego robala... pełno tego teraz :hej: ... dzięki za support.. Man! ale bym sobie jutro pobiegł, ja pier..e :) wózek inwalidzki komuś zakoszę .. hehe
Co za ironia losu. No cóż tak bywa. Zresztą ja dziś też się nabawiłem kręgosłupowych problemów i to podczas nauki, a za tydzień start.
No ale co to dla nas, w końcu jesteśmy biegaczami ;)
ale patrz jaka ta ironia losu cwana.. mnie na dole, a ciebie na górze.. do kompletu ;) .. teraz jesteśmy jak ślepy i głuchy.. ja się nie mogę schylić, ty nie możesz kiwnąć głową :hej: .. ale nie jest najgorzej, nie ma co smęcić.. ja następny start mam za dwa tygodnie, ty za tydzień spokojnie będziesz gotowy.. pozdrawiam
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ