A dobre ziele na sen to rośnie na Jamajce

raczej brak chęci niż sprzętu i szukanie wymówekjanoz5 pisze: PS. Trzeba zacząć się do biegania w śniegu. Bo w tym roku jeszcze nie biegałem przez to dziadostwo. Brak sprzętu i kasy na niego...
gasper pisze:raczej brak chęci niż sprzętu i szukanie wymówekjanoz5 pisze: PS. Trzeba zacząć się do biegania w śniegu. Bo w tym roku jeszcze nie biegałem przez to dziadostwo. Brak sprzętu i kasy na niego...dla chcącego nic trudnego - 20 lat temu zimy były cięższe, sprzęt gorszy a wyniki lepsze
Też biegam samemu, kolejna wymówka:].szkoda że muszę wszystko robić samemu i jeszcze mieszkać na wsi gdzie widok leginsów wywołuje szok. Może jakoś się uda.
Mokro.A co z tym uczuciem buta w śniegu?
Zanim nastąpi "uczucie buta w śniegu" zazwyczaj już go tam nie ma. Nawet letnie buty świetnie odprowadzają wilgoć na zewnątrz. Ja nie narzekam, a biegam w Adasiach Response Cushion, enjoy !janoz5 pisze:gasper pisze:raczej brak chęci niż sprzętu i szukanie wymówekjanoz5 pisze: PS. Trzeba zacząć się do biegania w śniegu. Bo w tym roku jeszcze nie biegałem przez to dziadostwo. Brak sprzętu i kasy na niego...dla chcącego nic trudnego - 20 lat temu zimy były cięższe, sprzęt gorszy a wyniki lepsze
Możliwe, chociaż rwie mnie do biegania to nie mogę się wybrać. Szkoda że muszę wszystko robić samemu i jeszcze mieszkać na wsi gdzie widok leginsów wywołuje szok. Może jakoś się uda.
A co z tym uczuciem buta w śniegu?
też mieszkam na wsi - jak zacząłem biegać troche głupio sie czułem ale teraz za moim przykładem w mojej małej wsi poszło jeszcze kilka osóbjanoz5 pisze: Możliwe, chociaż rwie mnie do biegania to nie mogę się wybrać. Szkoda że muszę wszystko robić samemu i jeszcze mieszkać na wsi gdzie widok leginsów wywołuje szok. Może jakoś się uda.
A co z tym uczuciem buta w śniegu?
Tlusty krem na twarz.janoz5 pisze:Wy to umiecie zmobilizować :P
Jutro z rana się wybieram biegać. Ma padać śnieg i dosyć mocny wiatr. Buffa dopiero co kupiłem, więc trzeba poszukać jakiejś bylejakiej chusty. Jeszcze jakieś rajtki pod dresy musze kupić. Macie coś taniego, ale nie chodzi mi o takie grube rajtki, tylko takie typowe kalesonki