PATATAJEC - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

00jan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:14
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W krajach północnych większość lasów jest przerobiona na parki, ławeczki, ubite drogi, itp. Latarnie pewnie i też są.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ale fajnie! Dzięki za zainteresowanie!
mimik pisze:na wiosne będzie ładne latanie.. a tak poza tym to jest niezły pomysł, żeby mieć coś pod reką gotowego, żeby coś nagrać sobie...np. jakiś filmik, czasami śmieszne i ciekawe rzeczy się zdarzają..
Nooo. Telefon w sumie wystarcza, ale ja się rozglądałem jeszcze za czymś innym. Są takie kamerki, do sportów wyczynowych - świetna sprawa. Montujesz sobie to maleństwo gdzie chcesz, bo jest malutkie i nagrywasz w HD całą wycieczkę.... Tylko, kto by to chciał oglądać! :D:D:D
00jan pisze:Łoś, łoś, łoś...

A kto mówił, że bieganie jest spokojne.:]

Miłego powrotu do formy.

Trwałych butów!!!
Dziękować :)
kubako83 pisze:Fajnie, że wróciłeś :-) Zazdroszczę Ci tego biegania po lesie "na wyciągnięcie ręki". Ja niestety jestem skazany na truchtanie wokół osiedla. Chociaż kiedy zwykle mam czas wyjść to w lesie jest już dawno ciemno - czemu w polskich lasach nie ma latarni?!? :-)
To prawda - mam świetne warunki do biegania - no i korzystam z tego jak mogę. Teraz zimą, jak jest biało, to w nocy, w lesie jest jasno. Widać praktycznie wszystko. Mała latareczka i biegniesz gdzie chcesz... No ale fajnie byłoby znać las, żeby nie wpaść w jakąś dziurę ;). Ale bieganie po kopnym śniegu to masakra. Zmęczyło mnie to dziś dość poważnie.
00jan pisze:W krajach północnych większość lasów jest przerobiona na parki, ławeczki, ubite drogi, itp. Latarnie pewnie i też są.
Taaaa, a w co większych drzewach wbudowane bankomaty! ;)
Awatar użytkownika
lubusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:20:14

Nieprzeczytany post

Chociaż kiedy zwykle mam czas wyjść to w lesie jest już dawno ciemno - czemu w polskich lasach nie ma latarni?!? :-)[/quote]
Nie myślałeś o "czołówce" ? Nawet fajnie biega się po oświetlonych leśnych ścieżkach.
Awatar użytkownika
DeGie
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ale żeś Patatajcu zapodał reinstal, zacząłeś od zwykłego komputera, a zreinstalowałeś przy okazji samego siebie na omalże miesiąc ;D Mam nadzieję, że był to miesiąc ciekawy ;P
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
"Kto ustępuje głupiemu doprowadza do tryumfu głupoty".
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

lubusz pisze:
kubako83 pisze:Chociaż kiedy zwykle mam czas wyjść to w lesie jest już dawno ciemno - czemu w polskich lasach nie ma latarni?!? :-)
Nie myślałeś o "czołówce" ? Nawet fajnie biega się po oświetlonych leśnych ścieżkach.
Czołówka, fajna sprawa. Biegałem z nią chyba z raz tylko, ale zawsze jak robimy ognisko w lesie, to zabieram. Ręce wolne, więc mogę nosić konary, olbrzymie pnie itp ;-P
DeGie pisze:Ale żeś Patatajcu zapodał reinstal, zacząłeś od zwykłego komputera, a zreinstalowałeś przy okazji samego siebie na omalże miesiąc ;D Mam nadzieję, że był to miesiąc ciekawy ;P
Haha! No baaa ... Święta, żarło, prezenty, Sylwester! Działo się! No fakt, troszkę dałem ciała - mogłem chociaż bloga prowadzić, to bym miał ciągłość, a teraz to już nie to samo ;)
Ostatnio zmieniony 11 sty 2010, 21:22 przez PATATAJEC, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
DeGie
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Daj spokój, prawdziwą i niepodważalną ciągłość to mają tylko cukierki typu mordokleja, a człowiek nie łoś, czasem musi dać sobie na luz ;)
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Haha! Kurde, te Twoje złote myśli są niezłe... ile mam prosić, byś książkę poczynił w końcu?!
Awatar użytkownika
DeGie
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Na sobotę masz ją u siebie w urzędzie pocztowym na prywatne, limitowane awizo :spoczko:
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
Awatar użytkownika
barte
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

PATATAJEC - fajnie ze wrociles do biegania :)
jak czytam ze biegasz w sniegu po kolana to moje zmagania ze sniegiem po kostki wydaja sie zenujace. niestety nie jest latwo, w takich warunkach mozna zapomniec o rytmie, rownym oddechu i "ladnym" biegu - kazda "zaspe" pokonuje w oplakanym stylu wywijajac nogami i rekami w rozne strony rzucajac czasem jakims bluzgiem - ostatnio nawet wkurzylem sie na samochod ktory akurat musial jechac po drodze ktora ja bieglem (chodnik byl totalnie zasypany). naprawde czekam na odwilz. powodzenia w zmaganiach ze sniegiem.
wymiana modulu kamery w Samsungu Galaxy S2
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1765679
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fakt, to niezly pomysl. Musze sie nad tym zastanowic. Dzieki :-)
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
Awatar użytkownika
lubusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:20:14

Nieprzeczytany post

kubako83 pisze:
Fakt, to niezly pomysl. Musze sie nad tym zastanowic. Dzieki :-)
Ja biegam z takim czymś http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=864712827
Jestem bardzo zadowolony.
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

spoko PATATAJEC, że potrafisz pisać o takich rzeczach... dobrym jesteś człowiekiem... mas swoją pasję, fajne zajęcie...z czasem zacznie się wszystko układać i życie dalej poleci... ;)
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

DeGie pisze:Na sobotę masz ją u siebie w urzędzie pocztowym na prywatne, limitowane awizo :spoczko:
Hehe! Dziś byłem i jeszcze nie było ;)! Może będzie w poniedziałek, bo w sobotę nieczynna :)
barte pisze:PATATAJEC - fajnie ze wrociles do biegania :)
jak czytam ze biegasz w sniegu po kolana to moje zmagania ze sniegiem po kostki wydaja sie zenujace. niestety nie jest latwo, w takich warunkach mozna zapomniec o rytmie, rownym oddechu i "ladnym" biegu - kazda "zaspe" pokonuje w oplakanym stylu wywijajac nogami i rekami w rozne strony rzucajac czasem jakims bluzgiem - ostatnio nawet wkurzylem sie na samochod ktory akurat musial jechac po drodze ktora ja bieglem (chodnik byl totalnie zasypany). naprawde czekam na odwilz. powodzenia w zmaganiach ze sniegiem.
Hej! Oj, ledwo przeżyłem to spotkanie z tym śniegiem! Też nie do końca mi się podoba bieganie po śniegu - przynajmniej nie po takim. Wolę chyba jednak leśną ścieżkę, którą jestem w stanie dostrzec :), czyli też jestem za odwilżą - byle nie za długą, bo chlapy i błota też nie zniosę :). Dzięki - też tam wojuj!
mimik pisze:spoko PATATAJEC, że potrafisz pisać o takich rzeczach... dobrym jesteś człowiekiem... mas swoją pasję, fajne zajęcie...z czasem zacznie się wszystko układać i życie dalej poleci... ;)
Dzięki mimik. Ogólnie, to jest dobrze i powinno być coraz lepiej. Pozdrawiam :)
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej!
Mam nadzieję, że wkrótce poczujesz się lepiej. Dobrze, żebyś wiedział w tych gorszych chwilach, że nie jesteś sam. Nie możemy się nazwać Twoimi przyjaciółmi, ale i tak trzymamy za Ciebie kciuki.

Pozdro
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wspolczuje i trzymam kciuki, zeby kiepski nastroj minal jak najszybciej. W takich chwilach dobrze chyba jest sie czyms zajac, zeby odgonic czarne mysli. Czemu nie pobiegac.?....

A ze spraw bardziej prozaicznych, to zmien link w stopce kierujacy do zamieszczenia komentarza do blogu. Po zmianach na forum nie dziala (podobnie jak moj).
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
ODPOWIEDZ