PATATAJEC - komentarze
Moderator: infernal
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:44:26
- Życiówka w maratonie: 04:33:53
- Kontakt:
Ale fajnie! Dzięki za zainteresowanie!
Nooo. Telefon w sumie wystarcza, ale ja się rozglądałem jeszcze za czymś innym. Są takie kamerki, do sportów wyczynowych - świetna sprawa. Montujesz sobie to maleństwo gdzie chcesz, bo jest malutkie i nagrywasz w HD całą wycieczkę.... Tylko, kto by to chciał oglądać! :D:D:Dmimik pisze:na wiosne będzie ładne latanie.. a tak poza tym to jest niezły pomysł, żeby mieć coś pod reką gotowego, żeby coś nagrać sobie...np. jakiś filmik, czasami śmieszne i ciekawe rzeczy się zdarzają..
Dziękować00jan pisze:Łoś, łoś, łoś...
A kto mówił, że bieganie jest spokojne.:]
Miłego powrotu do formy.
Trwałych butów!!!
To prawda - mam świetne warunki do biegania - no i korzystam z tego jak mogę. Teraz zimą, jak jest biało, to w nocy, w lesie jest jasno. Widać praktycznie wszystko. Mała latareczka i biegniesz gdzie chcesz... No ale fajnie byłoby znać las, żeby nie wpaść w jakąś dziurę . Ale bieganie po kopnym śniegu to masakra. Zmęczyło mnie to dziś dość poważnie.kubako83 pisze:Fajnie, że wróciłeś Zazdroszczę Ci tego biegania po lesie "na wyciągnięcie ręki". Ja niestety jestem skazany na truchtanie wokół osiedla. Chociaż kiedy zwykle mam czas wyjść to w lesie jest już dawno ciemno - czemu w polskich lasach nie ma latarni?!?
Taaaa, a w co większych drzewach wbudowane bankomaty!00jan pisze:W krajach północnych większość lasów jest przerobiona na parki, ławeczki, ubite drogi, itp. Latarnie pewnie i też są.
- lubusz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
Chociaż kiedy zwykle mam czas wyjść to w lesie jest już dawno ciemno - czemu w polskich lasach nie ma latarni?!? [/quote]
Nie myślałeś o "czołówce" ? Nawet fajnie biega się po oświetlonych leśnych ścieżkach.
Nie myślałeś o "czołówce" ? Nawet fajnie biega się po oświetlonych leśnych ścieżkach.
- DeGie
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ale żeś Patatajcu zapodał reinstal, zacząłeś od zwykłego komputera, a zreinstalowałeś przy okazji samego siebie na omalże miesiąc ;D Mam nadzieję, że był to miesiąc ciekawy ;P
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
"Kto ustępuje głupiemu doprowadza do tryumfu głupoty".
www.fotogromala.pl
=============
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czołówka, fajna sprawa. Biegałem z nią chyba z raz tylko, ale zawsze jak robimy ognisko w lesie, to zabieram. Ręce wolne, więc mogę nosić konary, olbrzymie pnie itp ;-Plubusz pisze:Nie myślałeś o "czołówce" ? Nawet fajnie biega się po oświetlonych leśnych ścieżkach.kubako83 pisze:Chociaż kiedy zwykle mam czas wyjść to w lesie jest już dawno ciemno - czemu w polskich lasach nie ma latarni?!?
Haha! No baaa ... Święta, żarło, prezenty, Sylwester! Działo się! No fakt, troszkę dałem ciała - mogłem chociaż bloga prowadzić, to bym miał ciągłość, a teraz to już nie to samoDeGie pisze:Ale żeś Patatajcu zapodał reinstal, zacząłeś od zwykłego komputera, a zreinstalowałeś przy okazji samego siebie na omalże miesiąc ;D Mam nadzieję, że był to miesiąc ciekawy ;P
Ostatnio zmieniony 11 sty 2010, 21:22 przez PATATAJEC, łącznie zmieniany 1 raz.
- DeGie
- Wyga
- Kontakt:
Daj spokój, prawdziwą i niepodważalną ciągłość to mają tylko cukierki typu mordokleja, a człowiek nie łoś, czasem musi dać sobie na luz
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
www.fotogromala.pl
=============
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Haha! Kurde, te Twoje złote myśli są niezłe... ile mam prosić, byś książkę poczynił w końcu?!
- DeGie
- Wyga
- Kontakt:
Na sobotę masz ją u siebie w urzędzie pocztowym na prywatne, limitowane awizo
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
www.fotogromala.pl
=============
- barte
- Stary Wyga
PATATAJEC - fajnie ze wrociles do biegania
jak czytam ze biegasz w sniegu po kolana to moje zmagania ze sniegiem po kostki wydaja sie zenujace. niestety nie jest latwo, w takich warunkach mozna zapomniec o rytmie, rownym oddechu i "ladnym" biegu - kazda "zaspe" pokonuje w oplakanym stylu wywijajac nogami i rekami w rozne strony rzucajac czasem jakims bluzgiem - ostatnio nawet wkurzylem sie na samochod ktory akurat musial jechac po drodze ktora ja bieglem (chodnik byl totalnie zasypany). naprawde czekam na odwilz. powodzenia w zmaganiach ze sniegiem.
jak czytam ze biegasz w sniegu po kolana to moje zmagania ze sniegiem po kostki wydaja sie zenujace. niestety nie jest latwo, w takich warunkach mozna zapomniec o rytmie, rownym oddechu i "ladnym" biegu - kazda "zaspe" pokonuje w oplakanym stylu wywijajac nogami i rekami w rozne strony rzucajac czasem jakims bluzgiem - ostatnio nawet wkurzylem sie na samochod ktory akurat musial jechac po drodze ktora ja bieglem (chodnik byl totalnie zasypany). naprawde czekam na odwilz. powodzenia w zmaganiach ze sniegiem.
wymiana modulu kamery w Samsungu Galaxy S2
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1765679
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1765679
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Fakt, to niezly pomysl. Musze sie nad tym zastanowic. DziekiNie myślałeś o "czołówce" ? Nawet fajnie biega się po oświetlonych leśnych ścieżkach.
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
- lubusz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:20:14
Ja biegam z takim czymś http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=864712827kubako83 pisze:Fakt, to niezly pomysl. Musze sie nad tym zastanowic. DziekiNie myślałeś o "czołówce" ? Nawet fajnie biega się po oświetlonych leśnych ścieżkach.
Jestem bardzo zadowolony.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
spoko PATATAJEC, że potrafisz pisać o takich rzeczach... dobrym jesteś człowiekiem... mas swoją pasję, fajne zajęcie...z czasem zacznie się wszystko układać i życie dalej poleci...
- PATATAJEC
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hehe! Dziś byłem i jeszcze nie było ! Może będzie w poniedziałek, bo w sobotę nieczynnaDeGie pisze:Na sobotę masz ją u siebie w urzędzie pocztowym na prywatne, limitowane awizo
Hej! Oj, ledwo przeżyłem to spotkanie z tym śniegiem! Też nie do końca mi się podoba bieganie po śniegu - przynajmniej nie po takim. Wolę chyba jednak leśną ścieżkę, którą jestem w stanie dostrzec , czyli też jestem za odwilżą - byle nie za długą, bo chlapy i błota też nie zniosę . Dzięki - też tam wojuj!barte pisze:PATATAJEC - fajnie ze wrociles do biegania
Dzięki mimik. Ogólnie, to jest dobrze i powinno być coraz lepiej. Pozdrawiammimik pisze:spoko PATATAJEC, że potrafisz pisać o takich rzeczach... dobrym jesteś człowiekiem... mas swoją pasję, fajne zajęcie...z czasem zacznie się wszystko układać i życie dalej poleci...
-
- Zaprawiony W Bojach
Hej!
Mam nadzieję, że wkrótce poczujesz się lepiej. Dobrze, żebyś wiedział w tych gorszych chwilach, że nie jesteś sam. Nie możemy się nazwać Twoimi przyjaciółmi, ale i tak trzymamy za Ciebie kciuki.
Pozdro
Mam nadzieję, że wkrótce poczujesz się lepiej. Dobrze, żebyś wiedział w tych gorszych chwilach, że nie jesteś sam. Nie możemy się nazwać Twoimi przyjaciółmi, ale i tak trzymamy za Ciebie kciuki.
Pozdro
- kubako83
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wspolczuje i trzymam kciuki, zeby kiepski nastroj minal jak najszybciej. W takich chwilach dobrze chyba jest sie czyms zajac, zeby odgonic czarne mysli. Czemu nie pobiegac.?....
A ze spraw bardziej prozaicznych, to zmien link w stopce kierujacy do zamieszczenia komentarza do blogu. Po zmianach na forum nie dziala (podobnie jak moj).
A ze spraw bardziej prozaicznych, to zmien link w stopce kierujacy do zamieszczenia komentarza do blogu. Po zmianach na forum nie dziala (podobnie jak moj).
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]