Dziękijacdzi pisze:Jestes niezwykle zdyscyplinowana, pilna w przygotowaniach do Maratonu w Krakowie. Tak trzymaj! (to innych mobilizuje)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Coś tam mam, ale żadnych rewelacji.Moniś pisze:Czy masz już przebranie na bieg sylwestrowy?
Moderator: infernal
Dziękijacdzi pisze:Jestes niezwykle zdyscyplinowana, pilna w przygotowaniach do Maratonu w Krakowie. Tak trzymaj! (to innych mobilizuje)
Coś tam mam, ale żadnych rewelacji.Moniś pisze:Czy masz już przebranie na bieg sylwestrowy?
Jak się okazuje, Szymona nie było, wiec nie było szans na znalezienie go. A ja, pomimo że przebranie miałam niezbyt wyszukane, to jednak wyglądałam nieco inaczej niż na zdjęciuFladra pisze: Choć przyznam, że rozgladałam się za Tobą i SSokolowem (macie zdjęcia w Avatarkach)
Alexia, super przebranko, według mnie jedno z ciekawszychAlexia pisze:Przebranie innym nie dorównywało, ale fajnie się czułam. Gdyby nie ogon, który troszkę przeszkadzał, to bym nie czuła, że coś inaczej wyglądam.
Ten motyl siedział sobie na kamieniach i ruszał skrzydłami. Z dziesięć zdjęć zrobiłam, zanim udało mi się złapać go z rozłożonymi. Niestety pewnie nie przeżyje, bo od dziś ma tam padać śnieg. Szkoda.Moniś pisze:A ten motyl w strumieniu/styczniu to chyba złudzenie? Żywy był czy dobrze zakonserwowany w lodzie?
Ale jak już z kimś piję alkohol, to powinnam go zapamiętaćMoniś pisze:Ja się nie dziwię, że nie masz pamięci do twarzy.W pracy gdy spotykasz dziesiątki ludzi i tyleż nazwisk, codziennie nowych zapamiętanie wszystkich jest niemożliwe.
Kraków!jacdzi pisze: DEBNO? czy
KRAKOW?
Fladra pisze:Alexia, widzę że się zapisałaś jesteś jakby obok mnie na liście![]()
Koniecznie musimy kiedyś razem pobiegac spokojnie w jakąś niedzielę, ale nie w najbliższą bo wyjeżdżam