PATATAJEC - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Moniś pisze:Dzięki, ale prawdę mówiąc te cyfry nie fascynują mnie tak jak was chłopaki. Sądzę, że to co mam w Sporttracku na razie wystarczy.
Ale fajnie popatrzeć co można z tymi danymi robić.
Pozdrawiam
Ja miałem na myśli taki prosty szablon, który przykładowo eksportowałby Ci tylko dystans, średnią prędkość i np. średnie tempo. Bardzo wygodna sprawa. Naprawdę polecam. Przygotuję Ci coś takiego - zobaczysz jak działa :).
Wuj Phyll pisze:Te odcinki 0,5km nieco szybsze od startowego wcale nie są takie mocne, wyszedł Ci moim zdaniem bardzo fajny bodziec. Sam lubię poganiać 6x2-3min w tempie na 5km, chociaż teraz to już bardziej marzenia o suchej bieżni niż porządne odcinki, ale co zrobić...
Ja je tego dnia poczułem. Ogólnie jakoś nie za tęgo się czuję wydolnościowo ostatnio. Ale fakt, bodziec całkiem spoko - pobiegam sobie tak od czasu do czasu :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
DeGie
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Patatajcu, odnośnie twojego incognito to lepiej sam się przyznaj do jakiej Abby należysz, bo jak się znajdzie tu jakiś Colombo co dojdzie prawdy i ją bezwzględnie ogłosi to zostanie tylko się przyznać, a fanami się nie przejmuj, bo z tego co pisałeś pewnie tu nie zaglądają, a jeśli nawet który zajrzy to najwyżej będziesz miał +10 do RISPEKTU ;)
pozdr!
www.fotogromala.pl
=============
"Kto ustępuje głupiemu doprowadza do tryumfu głupoty".
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

DeGie pisze:Patatajcu, odnośnie twojego incognito to lepiej sam się przyznaj do jakiej Abby należysz, bo jak się znajdzie tu jakiś Colombo co dojdzie prawdy
Po poście o anonimowości, to chyba już wszyscy wiedzą jaka "Abba" ;). nie trzeba być Colombem :P
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
Awatar użytkownika
barte
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

w dzisiejszych czasach wszyscy musza wszysto o wszystkich wiedziec... glupie czasy, PATATAJEC chcial byc anonimowy i juz nie jest
wymiana modulu kamery w Samsungu Galaxy S2
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1765679
Balbazuar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to się nazywa SPOŁECZEŃSTWO INFORMACYJNE ;>
Po poście o anonimowości, to chyba już wszyscy wiedzą jaka "Abba" . nie trzeba być Colombem :P
Abba-teens ;)
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Abba-teens-slayers :hej:
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Widzicie!? Wystraszyłem się i przez 2 dni nic nie pisałem!

Przyszły dziś do mnie nowe buty! Jeszcze raz dziękuję za Wasze głosy i portalowi za nagrodę! Idę jeść twaróg!
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Co do PUM.
To co zrobiłeś, czyli jak najszersze rozsznurowanie - to właściwa droga.
PUMA ma to do siebie, że jest robiona na wąskim kopycie, choć nie wiem czy w tym sezonie się coś nie zmieniło.

EUTOPIA to nie jest taki pancerny but dla neutralnych, tzn ilość napakowanej amortyzacji nie jest jakoś bardzo duża.
Model Velosis np poszedł w drugą stronę.

Eutopia jest wg mnie dobrym butem dla tych którzy zastanawiają się trochę nad zmianą techniki, nad przesunięciem środka ciężkości do przodu.
Przeczytaj ten tekst:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=25&id=449
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

PATATAJEC pisze:czy przypadkiem nie mam trochę dość biegania i pisania o tym, czy nie jestem za bardzo bieganiem zmęczony
PATATAJEC, bieganie nie może Ci się znudzić... trzeba w życiu przynajmniej raz zaliczyć jakiegoś Ultrasa, albo jakiegoś Harpagana ;)
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

@Adam - Widzę, że nie muszę już pisać, że buty doszły! Dzięki jeszcze raz. Przeczytałem artykuł, a teraz przymierzam się do 11 stron komentarzy, które z tego co widzę też dadzą mi do myślenia!

@mimik - Nie ma obaw :). Będzie biegane!
Awatar użytkownika
Misiek109
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

...i uzupełniaj blog codziennie, ostatnio wchodze i nic nowego, myślałem że coś ci sie stało. Czytam na bieżąco!!
Wygrać i spocząć na laurach to klęska, przegrać i walczyć dalej to prawdziwe zwycięstwo.

Obrazek
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

:) Będę się starał - dziś nie wyszło najlepiej. Wpis o 3:30 godz. spóźniony. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kolejny swietny wpis. Jestem pod wrazeniem Twojego "piora", tego jak ciekawie mozna opisywac 90minutowy bieg i okolicznosci. Moja notka z tej samej trasy zamknelaby sie pewnie w trzech zdaniach :-)

Jak mozesz stada koni i olbrzymiego bernardyna nie zaliczyc do zwiezat? :-)
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
Awatar użytkownika
barte
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

zgadzam sie - swietny opis "zapomnianej zagrody", takie klimaty fajnie sie fotografuje ale jak widac plastyczny opis jest rownie bezcenny. bardzo lubie takie podroze w czasie a juz najbardziej do miejsc ktore znam z dziecinstwa.
wymiana modulu kamery w Samsungu Galaxy S2
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1765679
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kubako83 pisze:Kolejny swietny wpis. Jestem pod wrazeniem Twojego "piora", tego jak ciekawie mozna opisywac 90minutowy bieg i okolicznosci. Moja notka z tej samej trasy zamknelaby sie pewnie w trzech zdaniach :-)

Jak mozesz stada koni i olbrzymiego bernardyna nie zaliczyc do zwiezat? :-)
Fajnie, że czytasz! Dzięki za dobre słowo. Ja w sumie sporo czasu poświęcam na te wpisy. Nie przychodzi mi to ot tak, że usiądę i napiszę od razu. Jest sporo zastanowienia nad tym, co chcę napisać i jak mam to napisać. Co do zwierzaków, to mój counter wyłapuje tylko te, które stanowią dziką faunę puszczy! Konie widuję codziennie, bo mam blisko siebie stadninę, więc uważam je za coś naturalnego, a pies? Zasłużył na notkę, bo był olbrzymi, biegł za nami i szczekał, ale na nobilitujące miejsce w moim tygodniowym bilansie nie zasłużył :D!
barte pisze:zgadzam sie - swietny opis "zapomnianej zagrody", takie klimaty fajnie sie fotografuje ale jak widac plastyczny opis jest rownie bezcenny. bardzo lubie takie podroze w czasie a juz najbardziej do miejsc ktore znam z dziecinstwa.
Dzięki! Co do fotografii, to jest to naprawdę świetny obiekt. Gdybym obudził się dziś wcześniej, to może pojechałbym tam na rowerze i pofocił trochę... hmmmm - a może powinienem jeszcze tam dziś pojechać ?
ODPOWIEDZ