1. jeśli jest to prawda że tak ci się dzieje to momentalnie przestań jeżdzić na rowerze.slowik93 pisze:Witam mój problem polega na tym, że podczas mocnego biegu gdy już jestem padnięty biegnę na mocno ugiętych nogach . Sam tego nie zauważyłem ale trener i koledzy z klubu zwrócili mi na to uwagę. Myślę, że jest to spowodowane tym, że bardzo dużo jeżdżę rowerem i to tak jakby nawyk. Czy ktoś z was miał coś podobnego?? albo czy znacie jakieś ćwiczenie na skorygowanie tego biegu. Uważam, że bez tego nawyku uzyskałbym lepszy czas. Z góry dzięki za odpowiedzi![]()
nie szukam porad czy mam zmienić trenera czy nie, na jakich podstawach twierdzisz że jest niby trenerem??? Przecież go nie znasz. Pisząc ten post chce się dowiedzieć co Wy o tym myślicie. Oczywiście z trenerem też będę nad tym pracował ale może tu dostane jakieś dodatkowe porady na ten temat.Gramowicz pisze:Czy aby na pewno masz trenera ? Jeśli tak to go zmień, bo tylko udaje "trenera"
To pracuj nad tym z trenerem, ty masz mieć zaufanie do trenera, On ma być dla Ciebie autorytetem, którego ty masz słuchać. Inaczej nie jest CI On potrzebny skoro i tak robisz po swojemu...slowik93 pisze:nie szukam porad czy mam zmienić trenera czy nie, na jakich podstawach twierdzisz że jest niby trenerem??? Przecież go nie znasz. Pisząc ten post chce się dowiedzieć co Wy o tym myślicie. Oczywiście z trenerem też będę nad tym pracował ale może tu dostane jakieś dodatkowe porady na ten temat.Gramowicz pisze:Czy aby na pewno masz trenera ? Jeśli tak to go zmień, bo tylko udaje "trenera"