Ja na 4 energy wpisałem bieganie.plMoże zrobimy konkurencję dla "maratonypolskie.team" i wpiszemy "biegaj z nami" na zapisach jako klub ??- szkoda że już sie wpisałem i zapłaciłem za 4 energy... bo teraz też bym coś tam wpisał
Debiut na półmaratonie 4energy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:38
- Życiówka w maratonie: 3:25:27
-
- Zaprawiony W Bojach
Chętniejacuś pisze:Zdjęcia z biegów mam na naszej klasie, gdybyście chcieli zobaczyć:)
Oj mi też posmakowało i to jak . A co do Oświęcimia to się zastanowię, nie mam jeszcze żadnym konkretnych planów na wrzesień (poza 4energy oczywiście ).ssokolow pisze:15 km mi bardzo posmakowało więc może spotkamy się w Oświęciumiu ??
[url=http://runmania.com/rlog/?u=PinUpGirl][img]http://runmania.com/f/f7c2c3e8ea675093ff0011c7b9248496.gif[/img][/url]
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
ups ... oczywiście chodziło mi o bieganie.plbartess pisze:Dlaczego chcesz wpisać "biegaj z nami" a nie "bieganie.pl" ???
Co zaś jeszcze do Oświęcimia... - w regulaminie mają napisane że medale są tylko dla 250 zawodników ;-/ co w zeszłym roku oznaczało by czas 01:18:45 co jest chyba poza moim zasięgiem... - no a to fajnie dostać medal Jeszcze się zastanowię.. ale fajnie by było gdzieś jednak we wrześniu pobiec. Jak znajdziecie jakiś inny fajny bieg w naszych stronach to nie bójcie się pisać;-) może znowu mnie namówicie :D
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
Witam!
Na poczatek odpowiedzi na pytania - otóż Bartess - po tych warzywkach i chudym mięsie to chyba sam rozumiesz
tomasz - 425 miejsce w Jaworznie (takie małe utrudnienie).
Co do teamu (o ile mogę jakoś się do niego zaliczyć) to możemy zrobić sobie koszulki z jakimś wspólnym logo albo napisem, fajnie by było. Co do Oświęcimia, to jeśli nie ma medali dla wszystkich to chyba odpadam, jestem pazerny na medale, i to bardzo!
Na poczatek odpowiedzi na pytania - otóż Bartess - po tych warzywkach i chudym mięsie to chyba sam rozumiesz
tomasz - 425 miejsce w Jaworznie (takie małe utrudnienie).
Co do teamu (o ile mogę jakoś się do niego zaliczyć) to możemy zrobić sobie koszulki z jakimś wspólnym logo albo napisem, fajnie by było. Co do Oświęcimia, to jeśli nie ma medali dla wszystkich to chyba odpadam, jestem pazerny na medale, i to bardzo!
- Bartess
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 999:99
- Życiówka w maratonie: 999:99
Zaciekawiły mnie te podbiegi na 4energy o których mówiliście i obrysowałem se jedną pętlę i wynik tego jest tu: 1 PĘTLA. Dla tych co nie znają mały manual: w okieneczu "Route info" po prawej stronie u góry ramki z mapką trzeba kliknąć "change units" by przełączyć miarę z "mi" na "km". Po zaznaczeniu "Show Elevation" pojawi się ramka z przekrojem trasy. Traskę obrysowałem wg fotek satelitarnych a nie mapki z ulicami i dlatego się to nie pokrywa. Na widok satelitarny można zmienić w tym samym okienku co pisałem wyżej. Wyszło 6,77km na pętlę, ale nie jestem pewien czy z Kościuszki skręca się od razu w Ceglaną czy biegnie się Kościuszki dalej do jakiegoś nawrotu.
Od min do max jakieś 40m wychodzi, a że widać 2 górki to i z 55 będzie czyli podbiegów będzie prawie 200m. Pocieszające, że tyle samo będzie z górki .
To tyle
Pozdrawiam.
Od min do max jakieś 40m wychodzi, a że widać 2 górki to i z 55 będzie czyli podbiegów będzie prawie 200m. Pocieszające, że tyle samo będzie z górki .
To tyle
Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja też! Ja teżjacuś pisze:Co do Oświęcimia, to jeśli nie ma medali dla wszystkich to chyba odpadam, jestem pazerny na medale, i to bardzo!
We wrześniu zastanawiam się na tym albo na 10km Stary-Nowy Sącz (nie potrafię tego znaleść na maratonach, ale coś mi majaczy że reklamowano bieg Newagu w Jaworznie?).
bartess - tylko 40 m ? W Jaworznie wg ich stronki było 320-270(z hakiem)= niecałe 60 m a te górki w Katowicach zawsze mi się dużo większe wydawały...
Na Kościuszki jest nawrót i dopiero w Ceglaną (wg stony 4energy) i tam chyba jjest jeszcze mały podbieg, ale nie zakładałabym się.
Na moje niefachowe oko zbieg i podbieg to w Katowicach połowa trasy, ale może strach ma wielkie oczy
[url=http://runmania.com/rlog/?u=PinUpGirl][img]http://runmania.com/f/f7c2c3e8ea675093ff0011c7b9248496.gif[/img][/url]
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
Stary sącz - Nowy Sącz jest 14 wrzesnia, w Jaworznie rozdawali ulotki. Co do trasy w Katowicach to, moim zdaniem, nie ma co jej demonizować. Kilka podbiegów, kilka zbiegów, żadnych wielkich górek, w końcu i tak wychodzi na zero bo kończymy praktycznie w punkcie startu Nawet jeśli podbiegi byłyby męczące, to zawsze można trochę zwolnić, damy radę!
-
- Zaprawiony W Bojach
Tego się obawiałam ... I co ja mam biedna wybraćjacuś pisze:Stary sącz - Nowy Sącz jest 14 wrzesnia, w Jaworznie rozdawali ulotki.
Zaczyna mi się udzielać Twój optymizm . Dobrze było się sprawdzić w Jaworznie, przynajmniej będzie mniej strachu na starcie.jacuś pisze: Co do trasy w Katowicach to, moim zdaniem, nie ma co jej demonizować. Kilka podbiegów, kilka zbiegów, żadnych wielkich górek, w końcu i tak wychodzi na zero bo kończymy praktycznie w punkcie startu Nawet jeśli podbiegi byłyby męczące, to zawsze można trochę zwolnić, damy radę!
Ostatnio zmieniony 06 sie 2008, 12:49 przez PinUpGirl, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bartess
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 999:99
- Życiówka w maratonie: 999:99
e.... no Jacuś - niczego niedemonizuję. A w takiej grupie to radę damy napewno! - no nie?
PinUpGirl- Dolina Będkowska jest 14. czyli tydzień przed. Ładne miejsce (kiedyś, za młodu , się na wspin jeździło) ale tak na moje to za mała rzerwa przed Katowicami by była. Stary-Nowy Sącz to dla mnie za daleko no i też tydzień przed, więc chyba zostanę przy tym Oświęcimiu 2 tyg przed a przy okazji mam to blisko
Pozdrawiam
PinUpGirl- Dolina Będkowska jest 14. czyli tydzień przed. Ładne miejsce (kiedyś, za młodu , się na wspin jeździło) ale tak na moje to za mała rzerwa przed Katowicami by była. Stary-Nowy Sącz to dla mnie za daleko no i też tydzień przed, więc chyba zostanę przy tym Oświęcimiu 2 tyg przed a przy okazji mam to blisko
Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak mi się właśnie obiło o uszy, że tam jest bardzo ładnie a nigdy tam nie byłam dlatego mnie ciągnie... szaleć oczywiście nie będę, potraktuje to jak trening (chyba, że mnie ambicje poniosą ). Raczej się skuszę... Jeszcze może jakiś krótszy bieg wynajdę na początku września a długie sobie będę zarzucała sama. I do asfaltu trzeba znów przywyknąć, bo mnie lasy rozpieściły i po Jaworznie trochę bolała mnie kostka .bartess pisze: PinUpGirl- Dolina Będkowska jest 14. czyli tydzień przed. Ładne miejsce (kiedyś, za młodu , się na wspin jeździło) ale tak na moje to za mała rzerwa przed Katowicami by była.
Pozdrawiam
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
to widzę, że każdy będzie miał indywidualny ostatni etap przygotowań do 4energy. Ja na pewno Knurów 14 września i 10 km. Zobaczymy kto zaplanował to najlepiej A ja za chwilę robię sobie małą operację (wrażliwi niech nie czytają dalej) - brzmi to paskudnie ale bedę zrywał sobie paznokcia z palca u nogi, bleeee. W ogóle to dziwna sprawa, bo nic nie bolało a jak zdjąłem buta to paznokieć był cały niebieski a spod niego wystawał taki krwawy bąbel. Walę kielicha wódki i do dzieła, bedzie niezła masarnia...
-
- Zaprawiony W Bojach
Też się nad Knurowem zastanawiałam, ale jakoś bardziej serce mnie ciągnie gdzie indziej . Jutro dzień przerwy, chyba jest mi potrzebny bo pierwszy raz się na to cieszęjacuś pisze:to widzę, że każdy będzie miał indywidualny ostatni etap przygotowań do 4energy. Ja na pewno Knurów 14 września i 10 km.
Ojej Jacuś, co Ci się stało? Nie pisz, że to od biegania?jacuś pisze: Zobaczymy kto zaplanował to najlepiej A ja za chwilę robię sobie małą operację (wrażliwi niech nie czytają dalej) - brzmi to paskudnie ale bedę zrywał sobie paznokcia z palca u nogi, bleeee. W ogóle to dziwna sprawa, bo nic nie bolało a jak zdjąłem buta to paznokieć był cały niebieski a spod niego wystawał taki krwawy bąbel. Walę kielicha wódki i do dzieła, bedzie niezła masarnia...
- Kapitan Bomba!
- Zaprawiony W Bojach
no mnie serce na pewno nie ciągnie do Knurowa tylko bardziej rozsądek i fundusze
Kontuzja niestety od biegania.... cholera ....
A jutro mam zaplanowaną siłe biegową... trudno, trza zacisnąć zęby i biegać.
Kontuzja niestety od biegania.... cholera ....
A jutro mam zaplanowaną siłe biegową... trudno, trza zacisnąć zęby i biegać.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jacuś - to niesamowity zbieg okoliczności !!
Ja po dzisiejszych biegach również miałem cały paznokieć czarny ( nie niebieski) i musiałem go całego zerwać bo juz odchodził a pod spodem była zaschnieta krew i ropa. Ale najważniejsze że to nie boli i można jutro pobiegac trochę.
Co do ostatnich przygotowan przed 4 energy to zastaniawiam czy wybrać Knurów czy Oświęcim.
Coraz bardziej kusi mnie maraton w Poznaniu i chyba sie tam w Październiku wybiore. Najwyżej przebiegne 30 km a resztę przejdę.
Ja po dzisiejszych biegach również miałem cały paznokieć czarny ( nie niebieski) i musiałem go całego zerwać bo juz odchodził a pod spodem była zaschnieta krew i ropa. Ale najważniejsze że to nie boli i można jutro pobiegac trochę.
Co do ostatnich przygotowan przed 4 energy to zastaniawiam czy wybrać Knurów czy Oświęcim.
Coraz bardziej kusi mnie maraton w Poznaniu i chyba sie tam w Październiku wybiore. Najwyżej przebiegne 30 km a resztę przejdę.