Lublin- grupa biegowa
- andre1105
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wczoraj dokonałem pomiaru trasy (rower+licznik dokładnie wskazujący) dookoła Zalewu Zemborzyckiego. Całkowity dystans wynosi dokładnie 12 km i 336 m. Bieg rozpoczynamy i kończymy przy tamie. Ci, którzy będą w niedzielę na wspólnym bieganiu dowiedzą sie gdzie zaczynają sie i kończą poszczególne kilometry (zastanówcie się proszę jak je oznakować).
- andre1105
- Wyga
Dziękuję wszystkim, którzy dzisiaj stawili się na wspólnym bieganiu (szczególnie jedynej kobiecie w gronie facetów - Kasi)pobiliśmy rekord frekwencji (11 osób, mam nadzieję, że z czasem będzie więcej). Zdjęcia wrzucę za kilka dni. Pozdrawiam.
-
- Wyga
Osobom niezdecydowanym donoszę, że zabawy biegowe odbyły się w podgrupach, aby każdy mógł dreptać w komfortowym tempie
Byli tacy, których bardziej "bolały" języki niż nogi
Byli tacy, których bardziej "bolały" języki niż nogi
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A przy okazji - jakie w Lublinie sa sklepy oferujące buty biegowe ?
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Athletics foot - mozna kupic asicsy, dwa sklepy NB, decathlon - kalenij, mizuno, a tak to kilka sklepow gdzie mozna kupic buty do biegania marek: adidas, nike czy reebok nie jest zle, ale moze byc duzo lepiej.FREDZIO pisze:A przy okazji - jakie w Lublinie sa sklepy oferujące buty biegowe ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
W Decathlonie jest Mizuno ?
A te sklepy o których mówisz - to jakies takie ogólne sportowe, tak ? Mają Adidasa ? Ale jakie modele ?
Bo chyba nie ma w Lublinie jakiegoś dedykowanego biegaczom sklepu ?
A te sklepy o których mówisz - to jakies takie ogólne sportowe, tak ? Mają Adidasa ? Ale jakie modele ?
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Tak w decathlonie sa 2-3 modele mizuno.FREDZIO pisze:W Decathlonie jest Mizuno ?
Tak nie ma dedykowanego sklepu tylko dla biegaczy sa to takie ogolne sklepy w ktorych jest wszystko danej marki od skarpetek po czapki na zime... przez kurki wlacznie Nie powiem Ci jakie modele adidasa sa bo poprostu nie znam tej marki, powiem tyle, ze zawsze sa nowosci kolekcji
-
- Wyga
No tak, również pod tym względem Lublin jawi się jako... pustynia (żeby nie używać dobitniejszych określeń)
Jedynym sklepem gdzie biegacz może coś znaleźć poza butami, to właśnie Decathlon. A działa on u nas od kilku miesięcy.
Jedynym sklepem gdzie biegacz może coś znaleźć poza butami, to właśnie Decathlon. A działa on u nas od kilku miesięcy.
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
- Kinga
- Dyskutant
Witam wszystkich Lublinian-biegaczy! Jak miło znaleźć wreszcie w Lublinie kogoś z inicjatywą...dobrze że są takie fora Jestem raczej początkująca, mogę przebiec sama jakieś 40 minut bez zatrzymania wolnym tempem. Może w grupie poszłoby mi lepiej? Chciałabym spróbować... Kiedy i gdzie jest następne spotkanie waszej grupy?
- andre1105
- Wyga
Witaj Kingo spotkania (wspólne bieganie) odbywa się w każdą niedzielę nad Zalewem Zemborzyckim o godz. 9.30. Zbiórka przy tamie. Ostatnio było nas 11 osób. Tak więc jeśli masz ochotę na wspólne bieganie to Zapraszam Cię serdecznie w moim i pozostałych biegających osób na wspólne niedzielne bieganie. Pozdrawiam i do zobaczenia.
- andre1105
- Wyga
Dziękuję wszystkim za wspólne niedzielne bieganie nad Zalewem (było nas 6 facetów+jedna kobieta Kinga). Wyrazy uznania dla Kingi, ze udalo jej sie przebiec 12 km i poprawic swoj czas ciaglego biegu z 40 minut do ponad 1 godziny. Zapraszamy Cię Kingo za tydzień (mam nadzieję, że nie zrazilas się do nas).
- Kinga
- Dyskutant
Dzięki za zaproszenie! Absolutnie sie nie zraziłam, to bardzo motywujące i zmuszające do dalszej walki, móc biegać z tak zaawansowaną grupą. Bardzo chętnie stawię się za tydzień na tamie
- Kinga
- Dyskutant
Chciałabym gorąco zachęcić wszystkich chętnych początkujących biegaczy z Lublina aby sie nie krępowali i śmiało dołączyli do wspólnych biegów nad zalewem. Sama jestem początkująca i w ostatnią niedzielę pierwszy raz przebiegłam tak długi dystans (jak na mnie ) z wielką pomocą i uprzejmością członków grupy, za co bardzo dziękuje. Możemy stworzyć taką podgrupę początkujących aby nie opóźniać za bardzo tempa tych bardziej zaawansowanych. Jeszcze raz bardzo namawiam, to bardzo przyjemna trasa a w grupie biega się o wiele lepiej. Przybywajcie !!! (niedziela, 9:30, na tamie Zalew Zemborzycki)
- andre1105
- Wyga
Prawda, prawda i tylko prawdaKinga pisze:Chciałabym gorąco zachęcić wszystkich chętnych początkujących biegaczy z Lublina aby sie nie krępowali i śmiało dołączyli do wspólnych biegów nad zalewem. Sama jestem początkująca i w ostatnią niedzielę pierwszy raz przebiegłam tak długi dystans (jak na mnie ) z wielką pomocą i uprzejmością członków grupy, za co bardzo dziękuje. Możemy stworzyć taką podgrupę początkujących aby nie opóźniać za bardzo tempa tych bardziej zaawansowanych. Jeszcze raz bardzo namawiam, to bardzo przyjemna trasa a w grupie biega się o wiele lepiej. Przybywajcie !!! (niedziela, 9:30, na tamie Zalew Zemborzycki)