Lublin- grupa biegowa
- andre1105
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wczoraj dokonałem pomiaru trasy (rower+licznik dokładnie wskazujący) dookoła Zalewu Zemborzyckiego. Całkowity dystans wynosi dokładnie 12 km i 336 m. Bieg rozpoczynamy i kończymy przy tamie. Ci, którzy będą w niedzielę na wspólnym bieganiu dowiedzą sie gdzie zaczynają sie i kończą poszczególne kilometry (zastanówcie się proszę jak je oznakować).
- andre1105
- Wyga
Dziękuję wszystkim, którzy dzisiaj stawili się na wspólnym bieganiu (szczególnie jedynej kobiecie w gronie facetów - Kasi)pobiliśmy rekord frekwencji (11 osób, mam nadzieję, że z czasem będzie więcej). Zdjęcia wrzucę za kilka dni. Pozdrawiam.
-
- Wyga
Osobom niezdecydowanym donoszę, że zabawy biegowe odbyły się w podgrupach, aby każdy mógł dreptać w komfortowym tempie
Byli tacy, których bardziej "bolały" języki niż nogi

Byli tacy, których bardziej "bolały" języki niż nogi

>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A przy okazji - jakie w Lublinie sa sklepy oferujące buty biegowe ?
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Athletics foot - mozna kupic asicsy, dwa sklepy NB, decathlon - kalenij, mizuno, a tak to kilka sklepow gdzie mozna kupic buty do biegania marek: adidas, nike czy reebokFREDZIO pisze:A przy okazji - jakie w Lublinie sa sklepy oferujące buty biegowe ?

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
W Decathlonie jest Mizuno ?
A te sklepy o których mówisz - to jakies takie ogólne sportowe, tak ? Mają Adidasa ? Ale jakie modele ?
Bo chyba nie ma w Lublinie jakiegoś dedykowanego biegaczom sklepu ?

A te sklepy o których mówisz - to jakies takie ogólne sportowe, tak ? Mają Adidasa ? Ale jakie modele ?
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Tak w decathlonie sa 2-3 modele mizuno.FREDZIO pisze:W Decathlonie jest Mizuno ?![]()
Tak nie ma dedykowanego sklepu tylko dla biegaczy sa to takie ogolne sklepy w ktorych jest wszystko danej marki od skarpetek po czapki na zime... przez kurki wlacznie

-
- Wyga
No tak, również pod tym względem Lublin jawi się jako... pustynia
(żeby nie używać dobitniejszych określeń)
Jedynym sklepem gdzie biegacz może coś znaleźć poza butami, to właśnie Decathlon. A działa on u nas od kilku miesięcy.

Jedynym sklepem gdzie biegacz może coś znaleźć poza butami, to właśnie Decathlon. A działa on u nas od kilku miesięcy.
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
- Kinga
- Dyskutant
Witam wszystkich Lublinian-biegaczy! Jak miło znaleźć wreszcie w Lublinie kogoś z inicjatywą...dobrze że są takie fora
Jestem raczej początkująca, mogę przebiec sama jakieś 40 minut bez zatrzymania wolnym tempem. Może w grupie poszłoby mi lepiej? Chciałabym spróbować... Kiedy i gdzie jest następne spotkanie waszej grupy?

- andre1105
- Wyga
Witaj Kingo spotkania (wspólne bieganie) odbywa się w każdą niedzielę nad Zalewem Zemborzyckim o godz. 9.30. Zbiórka przy tamie. Ostatnio było nas 11 osób. Tak więc jeśli masz ochotę na wspólne bieganie to Zapraszam Cię serdecznie w moim i pozostałych biegających osób na wspólne niedzielne bieganie. Pozdrawiam i do zobaczenia.
- andre1105
- Wyga
Dziękuję wszystkim za wspólne niedzielne bieganie nad Zalewem (było nas 6 facetów+jedna kobieta Kinga). Wyrazy uznania dla Kingi, ze udalo jej sie przebiec 12 km i poprawic swoj czas ciaglego biegu z 40 minut do ponad 1 godziny. Zapraszamy Cię Kingo za tydzień (mam nadzieję, że nie zrazilas się do nas).
- Kinga
- Dyskutant
Dzięki za zaproszenie! Absolutnie sie nie zraziłam, to bardzo motywujące i zmuszające do dalszej walki, móc biegać z tak zaawansowaną grupą. Bardzo chętnie stawię się za tydzień na tamie 

- Kinga
- Dyskutant
Chciałabym gorąco zachęcić wszystkich chętnych początkujących biegaczy z Lublina aby sie nie krępowali i śmiało dołączyli do wspólnych biegów nad zalewem. Sama jestem początkująca i w ostatnią niedzielę pierwszy raz przebiegłam tak długi dystans (jak na mnie
) z wielką pomocą i uprzejmością członków grupy, za co bardzo dziękuje. Możemy stworzyć taką podgrupę początkujących aby nie opóźniać za bardzo tempa tych bardziej zaawansowanych. Jeszcze raz bardzo namawiam, to bardzo przyjemna trasa a w grupie biega się o wiele lepiej. Przybywajcie !!! (niedziela, 9:30, na tamie Zalew Zemborzycki)

- andre1105
- Wyga
Prawda, prawda i tylko prawdaKinga pisze:Chciałabym gorąco zachęcić wszystkich chętnych początkujących biegaczy z Lublina aby sie nie krępowali i śmiało dołączyli do wspólnych biegów nad zalewem. Sama jestem początkująca i w ostatnią niedzielę pierwszy raz przebiegłam tak długi dystans (jak na mnie) z wielką pomocą i uprzejmością członków grupy, za co bardzo dziękuje. Możemy stworzyć taką podgrupę początkujących aby nie opóźniać za bardzo tempa tych bardziej zaawansowanych. Jeszcze raz bardzo namawiam, to bardzo przyjemna trasa a w grupie biega się o wiele lepiej. Przybywajcie !!! (niedziela, 9:30, na tamie Zalew Zemborzycki)