Lublin- grupa biegowa

Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wczoraj dokonałem pomiaru trasy (rower+licznik dokładnie wskazujący) dookoła Zalewu Zemborzyckiego. Całkowity dystans wynosi dokładnie 12 km i 336 m. Bieg rozpoczynamy i kończymy przy tamie. Ci, którzy będą w niedzielę na wspólnym bieganiu dowiedzą sie gdzie zaczynają sie i kończą poszczególne kilometry (zastanówcie się proszę jak je oznakować).
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuję wszystkim, którzy dzisiaj stawili się na wspólnym bieganiu (szczególnie jedynej kobiecie w gronie facetów - Kasi)pobiliśmy rekord frekwencji (11 osób, mam nadzieję, że z czasem będzie więcej). Zdjęcia wrzucę za kilka dni. Pozdrawiam.
akurat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Osobom niezdecydowanym donoszę, że zabawy biegowe odbyły się w podgrupach, aby każdy mógł dreptać w komfortowym tempie :oczko:

Byli tacy, których bardziej "bolały" języki niż nogi :hejhej:
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ukazał się nowy numer czasopisma "Bieganie". Do kupienia w sieci Empik i dobrych kioskach z prasą. Zawiera dużo ciekawych artykułów. Polecam i życzę miłej lektury.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

A przy okazji - jakie w Lublinie sa sklepy oferujące buty biegowe ?
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze:A przy okazji - jakie w Lublinie sa sklepy oferujące buty biegowe ?
Athletics foot - mozna kupic asicsy, dwa sklepy NB, decathlon - kalenij, mizuno, a tak to kilka sklepow gdzie mozna kupic buty do biegania marek: adidas, nike czy reebok ;) nie jest zle, ale moze byc duzo lepiej.
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

W Decathlonie jest Mizuno ? :jatylko:
A te sklepy o których mówisz - to jakies takie ogólne sportowe, tak ? Mają Adidasa ? Ale jakie modele ?
Bo chyba nie ma w Lublinie jakiegoś dedykowanego biegaczom sklepu ?
Awatar użytkownika
wysek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32:34
Życiówka w maratonie: 2:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze:W Decathlonie jest Mizuno ? :jatylko:
A te sklepy o których mówisz - to jakies takie ogólne sportowe, tak ? Mają Adidasa ? Ale jakie modele ?
Bo chyba nie ma w Lublinie jakiegoś dedykowanego biegaczom sklepu ?
Tak w decathlonie sa 2-3 modele mizuno.
Tak nie ma dedykowanego sklepu tylko dla biegaczy sa to takie ogolne sklepy w ktorych jest wszystko danej marki od skarpetek po czapki na zime... przez kurki wlacznie :hahaha: Nie powiem Ci jakie modele adidasa sa bo poprostu nie znam tej marki, powiem tyle, ze zawsze sa nowosci kolekcji :)
Obrazek
Biegacz, bloger, trener biegania
akurat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No tak, również pod tym względem Lublin jawi się jako... pustynia :echech: (żeby nie używać dobitniejszych określeń)

Jedynym sklepem gdzie biegacz może coś znaleźć poza butami, to właśnie Decathlon. A działa on u nas od kilku miesięcy.
>>-------->
Olo Kurczewski

www.maraton.lublin.eu
Awatar użytkownika
Kinga
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich Lublinian-biegaczy! Jak miło znaleźć wreszcie w Lublinie kogoś z inicjatywą...dobrze że są takie fora :) Jestem raczej początkująca, mogę przebiec sama jakieś 40 minut bez zatrzymania wolnym tempem. Może w grupie poszłoby mi lepiej? Chciałabym spróbować... Kiedy i gdzie jest następne spotkanie waszej grupy?
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witaj Kingo spotkania (wspólne bieganie) odbywa się w każdą niedzielę nad Zalewem Zemborzyckim o godz. 9.30. Zbiórka przy tamie. Ostatnio było nas 11 osób. Tak więc jeśli masz ochotę na wspólne bieganie to Zapraszam Cię serdecznie w moim i pozostałych biegających osób na wspólne niedzielne bieganie. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziękuję wszystkim za wspólne niedzielne bieganie nad Zalewem (było nas 6 facetów+jedna kobieta Kinga). Wyrazy uznania dla Kingi, ze udalo jej sie przebiec 12 km i poprawic swoj czas ciaglego biegu z 40 minut do ponad 1 godziny. Zapraszamy Cię Kingo za tydzień (mam nadzieję, że nie zrazilas się do nas).
Awatar użytkownika
Kinga
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dzięki za zaproszenie! Absolutnie sie nie zraziłam, to bardzo motywujące i zmuszające do dalszej walki, móc biegać z tak zaawansowaną grupą. Bardzo chętnie stawię się za tydzień na tamie :bleble:
Awatar użytkownika
Kinga
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Chciałabym gorąco zachęcić wszystkich chętnych początkujących biegaczy z Lublina aby sie nie krępowali i śmiało dołączyli do wspólnych biegów nad zalewem. Sama jestem początkująca i w ostatnią niedzielę pierwszy raz przebiegłam tak długi dystans (jak na mnie ;)) z wielką pomocą i uprzejmością członków grupy, za co bardzo dziękuje. Możemy stworzyć taką podgrupę początkujących aby nie opóźniać za bardzo tempa tych bardziej zaawansowanych. Jeszcze raz bardzo namawiam, to bardzo przyjemna trasa a w grupie biega się o wiele lepiej. Przybywajcie !!! (niedziela, 9:30, na tamie Zalew Zemborzycki)
Awatar użytkownika
andre1105
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kinga pisze:Chciałabym gorąco zachęcić wszystkich chętnych początkujących biegaczy z Lublina aby sie nie krępowali i śmiało dołączyli do wspólnych biegów nad zalewem. Sama jestem początkująca i w ostatnią niedzielę pierwszy raz przebiegłam tak długi dystans (jak na mnie ;)) z wielką pomocą i uprzejmością członków grupy, za co bardzo dziękuje. Możemy stworzyć taką podgrupę początkujących aby nie opóźniać za bardzo tempa tych bardziej zaawansowanych. Jeszcze raz bardzo namawiam, to bardzo przyjemna trasa a w grupie biega się o wiele lepiej. Przybywajcie !!! (niedziela, 9:30, na tamie Zalew Zemborzycki)
Prawda, prawda i tylko prawda :hahaha:
ODPOWIEDZ