1247kcal-15,87km-tetno srednie 136 -tempo 5.49 m/km
przerwa 50min
860kcal-9.7km-tetno srednie 147-tempo 5..50 m/km

W sumie na rybke zasłuzyłem ale dlaczego to tetno tak rosnie??????

Mam nadzieję, że biegasz/właśnie zacząłeś biegać/wkrótce zaczniesz biegać
 Mam nadzieję, że biegasz/właśnie zacząłeś biegać/wkrótce zaczniesz biegać 
 Generalnie jem ryby, bo łatwiejsze dla organizmu. Na razie trzymam się nieźle, tzn. brzuch nie wygląda jak naładowany do granic worek kamieni. Za godzinkę 10 km
 Generalnie jem ryby, bo łatwiejsze dla organizmu. Na razie trzymam się nieźle, tzn. brzuch nie wygląda jak naładowany do granic worek kamieni. Za godzinkę 10 km 

więc nowy raczej niejestem
  więc nowy raczej niejestem  

Przyda się twoja obecność tutaj i służenie radą od czasu do czasu
 Przyda się twoja obecność tutaj i służenie radą od czasu do czasu 

A wydawało się, że panuje nad tym
 A wydawało się, że panuje nad tym   Nic to - od świąt ostro trenuję, więc za tydzień pewnie dojdę do swojej poprzedniej wagi, szkoda tylko, że dałem się trochę ponieść orgiom kulinarnym
 Nic to - od świąt ostro trenuję, więc za tydzień pewnie dojdę do swojej poprzedniej wagi, szkoda tylko, że dałem się trochę ponieść orgiom kulinarnym   

) i mam kłopot z akomodacją a i ze wzrokiem ogólnie. Czy Ty też używasz Polara. Ja chcę wydać na pulsometr jakieś 150 zł a musi mieć duże cyferki.
 ) i mam kłopot z akomodacją a i ze wzrokiem ogólnie. Czy Ty też używasz Polara. Ja chcę wydać na pulsometr jakieś 150 zł a musi mieć duże cyferki. ), to nie jest nic złego odrobina szaleństwa to nawet dobrze robi na psychikę.
 ), to nie jest nic złego odrobina szaleństwa to nawet dobrze robi na psychikę.

, ale za to łydy i i uda jak u pakera z rocznym stażem.
 , ale za to łydy i i uda jak u pakera z rocznym stażem. 

Hej Leo, ostatnio jakoś nie wykonuję ćwiczeń na górną część ciała. Czasami 40-50 pompek albo kilka podciągnięć na drążku, który stoi sobie tuż przy mojej trasie biegowej (od czasu do czasu nawet udaje mi sie namówić moich współbiegaczy na chwilę przerwy na podciąganie). Myślę jednak aby to zmienić tym bardziej, że otoczenie mojej ścieżki biegowej wzbogaca się o coraz to nowe sprzęty leśne jak rzymskie ławeczki, drabinki, ruchome kładki i inne z gatunku "małpi gaj"Leo pisze:A jak u was? JarStary, Pikonrad, Dargch? Czy też pracujecie nad wzmocnieniem góry? Siłownia czy pompki lub brzuszki w domu?
 , których nie potrafię nazwać. Muszę jednak znaleźć sposób na pogodzenie godzinnego, nieprzerwanego biegu z przerwami na ćwiczenia gimnastyczne.
 , których nie potrafię nazwać. Muszę jednak znaleźć sposób na pogodzenie godzinnego, nieprzerwanego biegu z przerwami na ćwiczenia gimnastyczne.   . Pomyślę chyba nad wygospodarowaniem dodatkowych dni w tygodniu na gimnastykę siłową z domieszką interwałowego biegu na pokonanie odległości pomiędzy przyrządami
 . Pomyślę chyba nad wygospodarowaniem dodatkowych dni w tygodniu na gimnastykę siłową z domieszką interwałowego biegu na pokonanie odległości pomiędzy przyrządami   .
 .
 , ale nie wszystko można mieć od razu.
 , ale nie wszystko można mieć od razu.  jestem zły na siebie, że tak się złachałem.
 jestem zły na siebie, że tak się złachałem. 

U mnie w lesie też 25 lat temu zrobili taki tor przeszkód, ale możecie sobie wyobrqazić jak po tylu latach wygląda bez żadnej konserwacji
 U mnie w lesie też 25 lat temu zrobili taki tor przeszkód, ale możecie sobie wyobrqazić jak po tylu latach wygląda bez żadnej konserwacji   
  No ale ważne, że robota jest i jeśli jest w dodatku ciekawa lub dobrze płatna to OK
 No ale ważne, że robota jest i jeśli jest w dodatku ciekawa lub dobrze płatna to OK