Gocław, Park Skaryszewski i okolice
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W srode pewnie bede, ale ze mna to, jak juz moze co niektorzy zdazyli sie przekonac, nigdy nic nie wiadomo (prawda Kingo?). W sobote jezdzilem na rolkach, w niedziele wieczorem wyszedlem pobiegac na goclawskie boisko-stadion. Juz po 3 minutach chcialem zawracac do domu - czulem duzy bol w plecach przy kazdym kroku. Przystanalem, pomyslalem i pobieglem wolno dalej. Po prostu chcialem ten bol rozruszac i jakos sie udalo - pozniej nie bolalo.
Niestety, jak nie urok to przemarsz wojsk... od tego biegania (albo potem od siedzenia w mokrej koszulce) przeziebilem sie:( Mam nadzieje, ze do srody wszystko bedzie dobrze ale nie gwarantuje, ze nie zaczne lysiec ani nie dostane jakiegos innego chorobska:)
Z tego co DOSLOWNIE_PRZED_CHWILA pisal mi Marek to wlasnie biega teraz w parku. Bardzo bym chcial ale dzis mu nie potowarzysze.
Pozdrawiam serdecznie i do srody (niestety bez Joli bedziemy biegac:()
Rafal
Niestety, jak nie urok to przemarsz wojsk... od tego biegania (albo potem od siedzenia w mokrej koszulce) przeziebilem sie:( Mam nadzieje, ze do srody wszystko bedzie dobrze ale nie gwarantuje, ze nie zaczne lysiec ani nie dostane jakiegos innego chorobska:)
Z tego co DOSLOWNIE_PRZED_CHWILA pisal mi Marek to wlasnie biega teraz w parku. Bardzo bym chcial ale dzis mu nie potowarzysze.
Pozdrawiam serdecznie i do srody (niestety bez Joli bedziemy biegac:()
Rafal
====
Rafal: jacekraf(at)astercity(.)net, gg/tlen - 1704865/jacekraf
-
- Zaprawiony W Bojach
potwierdzam, ze bede. Probuje tez sciagnac dominika, ale to jest zawsze rywalizacja z moimi kolegami, ktorzy go wyciagaja na basen, wiec zobaczymy, ktora opcja dzis wygra.
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
- romek
- Zaprawiony W Bojach
W formie nieco zanikowej, ale spotkanko biegowe sie odbylo. Zrobilismy sobie wolno 7 okrazen. Byl Marek, ja i potem odnalazl nas Igor - dzieki czemu zwiekszyl nam frekwencje o 50% . Biegalo sie super - przyznam sie wam, ze wrecz rozpiera mnie teraz ogromna radosc - chyba mam wszelkie objawy uzaleznienia .
Mam nadzieje, ze Igora nie sploszylismy nadmiarem pytan i sie jeszcze kiedys pojawi
Pozdrawiam
Romek
Mam nadzieje, ze Igora nie sploszylismy nadmiarem pytan i sie jeszcze kiedys pojawi
Pozdrawiam
Romek
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
...7 OKRAZEN??? O RETY... az usiadlem jak to przeczytalem...!!!! 7???
No nie, to ja jestem jakis cienki Bolek...
No nie, to ja jestem jakis cienki Bolek...
====
-
- Wyga
Spoko, spoko...odpowiedzi były za to bardzo niekonkretne, więc wyszło na zero. Tak przy okazji - ile DOKŁADNIE wynosi okrążenie? Jeśli tak, jak mówił Romek, 1,8 kilometra, to bardzo się obijaliśmyMam nadzieje, ze Igora nie sploszylismy nadmiarem pytan i sie jeszcze kiedys pojawi
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
Jedno okrazenie to 1,8km. Nie rozumiem - czemu sie obijaliscie? 7 okrazen to bardzo duzo.
====
- romek
- Zaprawiony W Bojach
nie ma sie czym dolowac - tempo bylo raczej niskie, no troche przyspieszylismy, gdy pojawil sie przed nami reprezentant plci przeciwnej - bardzo ladnie biegla i zal ja bylo tracic z oczu
- Jacekraf
- Zaprawiony W Bojach
No tak, ale 7 okrazen to 7 okrazen... ladnie ladnie. Ja nigdy wiecej niz 5 nie bieglem.
====