rocha - komentarze
Moderator: infernal
- pawo
- Wodzirej
Naprawdę ze wszystkim się nie zgadzasz?
- rocha
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Masz mnie. To hiperbola zarezerwowana dla tych erudytów, którzy pięknie prowadzą narrację, nie przerywa się im, bo ładne to. Potem wraca się myślami do tego i znajduje dziury logiczne, albo jakieś pośpieszne wnioski pośrednie, które są mniej niż hipotezą. Traktuję Vetulaniego raczej jako wizjonera. Jego prace strivte naukowe nawet mnie nie interesują.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja też postrzegam go raczej, jako wizjonera, ale wizjonerów lubię, bo nie boją się mówić, że istnieje też coś poza tym, co znane, zbadane i opisane w iluś tam publikacjach opublikowanych w renomowanych pismach z odpowiednim indeksem.
Ja myślę, że wciąż więcej nie wiemy, niż wiemy. Albo niż nam się wydaje, że wiemy.
Na nizinach też śnieg, a ponieważ, jak to zwykle bywa od kilku lat w listopadzie, tu i ówdzie na drzewach są nawet zielone liście, albo kolorowe, to całość wygląda nawet malowniczo. Wyglądała raczej, bo sytuacja zmienia się dynamicznie.
Ja myślę, że wciąż więcej nie wiemy, niż wiemy. Albo niż nam się wydaje, że wiemy.
Na nizinach też śnieg, a ponieważ, jak to zwykle bywa od kilku lat w listopadzie, tu i ówdzie na drzewach są nawet zielone liście, albo kolorowe, to całość wygląda nawet malowniczo. Wyglądała raczej, bo sytuacja zmienia się dynamicznie.