Z założenia mógłbym tak robić, ale już w BPSie nie będę kombinował, trzymam się planuPrzemkurius pisze: ↑22 wrz 2024, 16:20 jak Cie nudzi/męczy long, to znaczy, że trzeba go żwawiej biegać.![]()
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: infernal
Z założenia mógłbym tak robić, ale już w BPSie nie będę kombinował, trzymam się planuPrzemkurius pisze: ↑22 wrz 2024, 16:20 jak Cie nudzi/męczy long, to znaczy, że trzeba go żwawiej biegać.![]()
Gratulacje!sultangurde pisze: ↑22 wrz 2024, 16:53Z założenia mógłbym tak robić, ale już w BPSie nie będę kombinował, trzymam się planuPrzemkurius pisze: ↑22 wrz 2024, 16:20 jak Cie nudzi/męczy long, to znaczy, że trzeba go żwawiej biegać.![]()
![]()
Nie planuje jakoś specjalnie cisnąć longów, ale raz na 14 dni to raczej muszę pobiec dłużej niż godzinę.Rolli pisze: ↑22 wrz 2024, 20:22Gratulacje!sultangurde pisze: ↑22 wrz 2024, 16:53Z założenia mógłbym tak robić, ale już w BPSie nie będę kombinował, trzymam się planuPrzemkurius pisze: ↑22 wrz 2024, 16:20 jak Cie nudzi/męczy long, to znaczy, że trzeba go żwawiej biegać.![]()
![]()
Jestem juz zmotywowany!
A tak, jaki masz cel z tymi longami?
W zegarku nie, życie odciska swoje piętno. Nie wiem, na czuja wydaje mi się, że teraz te tygodnie będą fajne.Drwal Biegacz pisze: ↑22 wrz 2024, 21:58 Trochę zazdroszczę, że u Ciebie idzie to jak w zegarku... aż nie wierzę... Może trochę się nie doceniasz i biegasz/trenujesz/starujesz zachowawczo/ostrożnie? Może potrzeba trochę hurra optymizmu? Tak jak u mnie czy Jacoba na jego pierwszym PM![]()
Wszystko LT do 24' ciągiem lub w odcinkach będę biegał w około 4:00 +/- 2 sekundy na stadionie. Ale będę patrzył też na tętno jak będzie poniżej tętna LT lub granicy Z3/Z4 to delikatnie przyspieszę.Przemkurius pisze: ↑06 paź 2024, 07:13 Wojtek, bo ja mam takie pytanie: czy jak przyjdzie Ci to biegania lt to kilometrówki i dłuższe odcinki będziesz biegał po 4'0? Czy ciągle lt po 4'0 a kilometrówki szybciej?
Biegalismy w odwrotną stronę w tym roku, stąd właśnie prawa wolna. Będę biegł piątkę 2 razy na pewno, nastawiam się na bieganie poniżej 19 minut w obu przypadkach (o ile mi jakaś choroba się nie przypląta). Jak się uda pobiec 18:40 albo szybciej to super jak nie to trudno. Nauczyłem się nie spinać na PB, tylko startować, bo wtedy forma idzie w gorę.canis lupus pisze: ↑06 paź 2024, 11:22 Ta "prawa wolna" mnie trochę zmyliła. Jeśli z jakiegoś powodu biegaliście w prawo to ok ale jeśli standardowo w lewo to nie wiem.
Czy jeszcze w tym sezonie masz zamiar atakować piątkę a jeśli tak to tylko PB chcesz zrobić czy jakiś poziom już masz namierzony?
Dokładnie, żona mi sprzedała katar, ale najważniejsze, że organizm się obronił. Choć ostatnio w kuchni na blacie tyle czosnku jakbyśmy wampiry mieli na osiedlu.