Obtarte uda / pachwiny

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

olka411
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

hejka :)
rozumiem twoj bol, sama mialam podobny problem. pierwsze co mi przychodzi na mysl, to specjalne biegowe legginsy - sa dopasowane, dlugie i chronia przed obtarciami. 🏃‍♀️ no i znacznie taniej mozna je znalezc niz te "gaciolki" o ktorych piszesz. jesli chodzi o twoje miejsca problematyczne jak pachwiny czy posladki, polecam kremy przeciw otarciom. sa super skuteczne i tanie! 👌 moze warto tez zainwestowac w dobrej jakosci bielizne sportowa? przewiewna i dopasowana, by nie powodowala dodatkowych otarc. aha! i pamietaj o odpowiednim nawilzaniu skory moze pomoc w zapobieganiu otarciom. 😇 mam nadzieje, ze cos z tych rad ci pomoze. trzymaj sie cieplutko i powodzenia w walce z tym upierdliwym problemem! 😘💪
New Balance but biegowy
oriste
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej. Otarcia na udach po bieganiu, jak zapobiegać? Próbowałam już kilku sposobów ale pomaga na max 3 km i nadal to samo.
selvert
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej. Otarcia na udach po bieganiu, jak zapobiegać? Próbowałam już kilku sposobów ale pomaga na max 3 km i nadal to samo.
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zapytaj z trzeciego konta. Może pomoże. :-)
Nie umiem biegać, ale bardzo lubię. W szkole nigdy nie ukończyłem biegu na 1km, a w 2023. roku przebiegłem 3714 km. Nie robię planów i jest mi z tym dobrze.
ODPOWIEDZ