szachimat - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może byś dotrzymał, choć tu, napisanych słów skoro się pożegnałeś z nami biegaczami?

Posłuchaj sobie mowy motywacyjnej Prezydenta Dudy.
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
New Balance but biegowy
szachimat
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

keiw pisze: 08 wrz 2023, 16:53 Może byś dotrzymał, choć tu, napisanych słów skoro się pożegnałeś z nami biegaczami?

Posłuchaj sobie mowy motywacyjnej Prezydenta Dudy.
Po raz kolejny wchodzisz na mojego bloga i mnie atakujesz , skoro nie podoba Ci się co ja pisze to nie zgladaj tutaj . Szukasz zaczepki i kłótni , nie wiem po co to robisz , ale odpowiem Ci tak " nie daj się zwyciężyć złu , ale zło dobrem zwyciężaj " . Te słowa przez całe życie mi towarzyszyły dlatego życzę Ci miłego weekendu w gronie rodzinnym i dobrych ludzi na swojej drodze , pozdrawiam cieplutko Waldi .
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wszystko co tobie nie pasuje nazywasz atakiem i hejtem.
Gdyby tu była jakakolwiek forma hejtu, to administracja dawno by zareagowała.

Niezależnie jakie intencje miała druga strona, to za swoje czyny i decyzje, odpowiadasz ty sam.
Czas być odpowiedzialnym facetem.
Przestań się mazać.

Wysłane z mojego SM-S916B .

Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
50latek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:47
Życiówka w maratonie: - - -

Nieprzeczytany post

szachimat pisze: 06 wrz 2023, 20:20 Po komentarzach pod ostatnim postem i hejcie jaki wylał się na moją osobę stwierdziłem że nie będę dalej kontynuował historii mojej ciężkiej sytuacji życiowej w której się obecnie znalazłem . Szukałem wsparcia i dobrego słowa wśród tak przyjaznym środowisku jakim są biegacze a Wy zamiast mi pomóc to jeszcze doprowadziliscie że mój obecny stan psychiczny się pogorszył , niestety pomyliłem się co do biegaczy , społeczność artystow to jednak lepsza grupa ludzi , mają oni w sobie więcej empatii i nie przechodzą obojętnie obok problemów innych ludzi , oni na pewno by się tak nie zachowali i starali się by mnie wesprzeć w tym trudnym dla mnie czasie .
Nie przejmuj się hejterami i pisz sobie tu dalej, w końcu mamy wolność słowa. W sumie nikogo tu nie obrażasz. Jedynie w negatywnym świetle przedstawiasz Paulinkę, ale może to zła kobieta była. Chociaż nieładnie jest tak kogoś obmawiać za jego plecami, ale to pewnie prawie każdemu się czasami zdarza.
A kogo masz na myśli pisząc społeczność artystów? Chodzi ci o nauczycieli plastyki? To może opisz swoja historię na forum nauczycieli plastyki, dostaniesz wsparcie psychiczne.
Awatar użytkownika
ziko303
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:16
Życiówka w maratonie: 3:48:40

Nieprzeczytany post

[/quote]

Po raz kolejny wchodzisz na mojego bloga i mnie atakujesz , skoro nie podoba Ci się co ja pisze to nie zgladaj tutaj . Szukasz zaczepki i kłótni , nie wiem po co to robisz , ale odpowiem Ci tak " nie daj się zwyciężyć złu , ale zło dobrem zwyciężaj " . Te słowa przez całe życie mi towarzyszyły dlatego życzę Ci miłego weekendu w gronie rodzinnym i dobrych ludzi na swojej drodze , pozdrawiam cieplutko Waldi .
[/quote]

Miałem tu nic nie pisać traktując te wpisy jako badania z pogranicza antropologii (choć mam też z tyłu głowy, że to może jakiś fejk, bo niemożliwe, żeby takie rzeczy wypisywać), ale tym "zło dobrem zwyciężaj", po tym co opisywałeś, to chłopie zrobiłeś mi dzień :hahaha: :hahaha: :hahaha: Pisz dalej :taktak: , może masz jeszcze jakieś ciekawe przygody i przemyślenia :O :hahaha:
Blog

Komentarze

5k 21:55 (2018) / 10k 45:16 (2020) / HM 1:40:34 (2017)/ M 3:48:40 (2016)

Obrazek
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ziko303 pisze: 09 wrz 2023, 10:41

Miałem tu nic nie pisać traktując te wpisy jako badania z pogranicza antropologii (choć mam też z tyłu głowy, że to może jakiś fejk, bo niemożliwe, żeby takie rzeczy wypisywać), ale tym "zło dobrem zwyciężaj", po tym co opisywałeś, to chłopie zrobiłeś mi dzień :hahaha: :hahaha: :hahaha: Pisz dalej :taktak: , może masz jeszcze jakieś ciekawe przygody i przemyślenia :O :hahaha:
Ja mam świadomość swoich błędów które popełniłem w ostatniich tygodniach , najważniejsze jest żeby wyciągać z tego jakieś wnioski , dla przykładu Sw Piotr też zaparł sie Jezusa a mimo tego jest Swiety , wszyscy jesteśmy ludzmi i grzeszymy ., najwazniejsze jest pamiętaj aby powstać i znów próbować stać sie lepszym człowiekiem .
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

keiw pisze: 08 wrz 2023, 21:13 Wszystko co tobie nie pasuje nazywasz atakiem i hejtem.
Gdyby tu była jakakolwiek forma hejtu, to administracja dawno by zareagowała.

Niezależnie jakie intencje miała druga strona, to za swoje czyny i decyzje, odpowiadasz ty sam.
Czas być odpowiedzialnym facetem.
Przestań się mazać.

Wysłane z mojego SM-S916B .
Po pierwsze drogi kolego kultura wymagała by tego że jak się do kogoś zwracasz " to Ciebie " "Tobie "piszemy z dużej litery bo w ten sposób okazujemy szacunek osobie z którą prowadzimy dyskusję , piszesz o odpowiedzialności i konsekwencjach , jeśli okaże się że to na pewno moje dziecko to ja będę brał udział w wychowaniu tego dziecko i pomogę tej kobiecie , testy DNA na ojcostwo można wykonać już od 8 tygodnia , tylko ja nie chcę dać się też oszukać tej kobiecie , teraz jest to bardzo skomplikowanę , zostawie Cie z tymi slowami przemyśl je " Piotr zbliżył się do Jezusa i zapytał: Panie, ile razy mam przebaczyć, jeśli mój brat wykroczy przeciwko mnie? Czy aż siedem razy? Jezus mu odrzekł: Nie mówię ci, że aż siedem razy, lecz aż siedemdziesiąt siedem razy" . Każdy zasługuję na 2 szansę !!!!
Szymon1988
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

50latek pisze: 08 wrz 2023, 21:34
Nie przejmuj się hejterami i pisz sobie tu dalej, w końcu mamy wolność słowa. W sumie nikogo tu nie obrażasz. Jedynie w negatywnym świetle przedstawiasz Paulinkę, ale może to zła kobieta była. Chociaż nieładnie jest tak kogoś obmawiać za jego plecami, ale to pewnie prawie każdemu się czasami zdarza.
A kogo masz na myśli pisząc społeczność artystów? Chodzi ci o nauczycieli plastyki? To może opisz swoja historię na forum nauczycieli plastyki, dostaniesz wsparcie psychiczne.
Mam duży dystans do własnej osoby choć nie ukrywam że nie które tutaj komentarze bardzo mnie zabolały i dotkneły , potrzebowałem wsparcia w tym trudnym dla mnie czasie , zastanowię się nad tym czy dalej opisywać tutaj swoje życie , zawszę byłem szczerą osobą , dlatego bez większych tajemnic i cenzury opisałem tutaj moje prywatne życie z ostatnich 2 miesięcy . Społeczność artystów to bardzo szerokie pojęcie, ale nie chce mi sie już tego tłumaczyć bo w tej chwili mam ważniejsze rzeczy na głowię .
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Szymon1988 pisze: 09 wrz 2023, 14:22 Może to pomoże
https://aborcyjnydreamteam.pl/
Znasz 5 przykazanie Boże ?
Awatar użytkownika
Mossar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O kurczę takiego contentu sie tu nie spodziewałem, ale jak widać i na biegowym forum można takie kwiatki znaleźć.

Zawsze się zastanawiam czy tak otwarcie religijna postawa w sieci kiedykolwiek dała pozytywne rezultaty w krzewieniu i promocji wiary czy zawsze (tak jak tutaj) ma wręcz przeciwny skutek.
elektrod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:44

Nieprzeczytany post

To krzewienie i promocja wiary jest najbardziej widoczna u osób które mają najwięcej za uszami, co zresztą tu zostało zaprezentowane
mój blog - viewtopic.php?f=27&t=57879
komentarze - viewtopic.php?f=28&t=57878

PB
5k - 20:41 - 15.06.2024 (parkrun)
10k - 43:42 - 11.11.2023
półmaraton - 1:38:43 - 01.09.2024
Awatar użytkownika
Viki_83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

szachimat pisze: 09 wrz 2023, 14:33
A Ty znasz 6 przykazanie?

"Zło dobrem zwyciężaj" - trochę dziwnie brzmi napisane przez człowieka który jeszcze parę tygodni temu twierdził, że Paulinka jest cudowna, a stara gledzi, jest z innego świata i zupełnie do siebie nie pasujecie.

Te tłumaczenia to już brzmią jak hipokryzja. Z tego co napisałeś nikt cię siłą do niczego nie zmusił. Twój wybór więc trzeba się liczyć z konsekwencjami.
Nie wiem też co dziwnego w tym, że na forum o tematyce biegowej obcych ludzi nie interesują Twoje problemy osobiste. Jeśli nie masz z kim porozmawiać i potrzebujesz wsparcia to może warto skorzystać z pomocy specjalisty?
Szymon1988
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Z tego co znam biblię to brzmi "Czcij ojca twego i matkę twoją"
Eot z mojej strony. Nieważne czy to troll czy nie, takie dyskusje nigdy do niego nie prowadzą
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Szymon1988 pisze: 09 wrz 2023, 17:30
Z tego co znam biblię to brzmi "Czcij ojca twego i matkę twoją"
Eot z mojej strony. Nieważne czy to troll czy nie, takie dyskusje nigdy do niego nie prowadzą
5 przykazanie brzmi nie zabijaj!!!!!! Zapamiętaj je dobrze !!!!!!!!
Zablokowany