szachimat - komentarze
Moderator: infernal
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Może byś dotrzymał, choć tu, napisanych słów skoro się pożegnałeś z nami biegaczami?
Posłuchaj sobie mowy motywacyjnej Prezydenta Dudy.
Posłuchaj sobie mowy motywacyjnej Prezydenta Dudy.
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Po raz kolejny wchodzisz na mojego bloga i mnie atakujesz , skoro nie podoba Ci się co ja pisze to nie zgladaj tutaj . Szukasz zaczepki i kłótni , nie wiem po co to robisz , ale odpowiem Ci tak " nie daj się zwyciężyć złu , ale zło dobrem zwyciężaj " . Te słowa przez całe życie mi towarzyszyły dlatego życzę Ci miłego weekendu w gronie rodzinnym i dobrych ludzi na swojej drodze , pozdrawiam cieplutko Waldi .
blog viewtopic.php?f=27&t=63755 komentarze viewtopic.php?f=28&t=63756
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Wszystko co tobie nie pasuje nazywasz atakiem i hejtem.
Gdyby tu była jakakolwiek forma hejtu, to administracja dawno by zareagowała.
Niezależnie jakie intencje miała druga strona, to za swoje czyny i decyzje, odpowiadasz ty sam.
Czas być odpowiedzialnym facetem.
Przestań się mazać.
Wysłane z mojego SM-S916B .
Niezależnie jakie intencje miała druga strona, to za swoje czyny i decyzje, odpowiadasz ty sam.
Przestań się mazać.
Mój Blog "Luźne wpisy"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:47
- Życiówka w maratonie: - - -
Nie przejmuj się hejterami i pisz sobie tu dalej, w końcu mamy wolność słowa. W sumie nikogo tu nie obrażasz. Jedynie w negatywnym świetle przedstawiasz Paulinkę, ale może to zła kobieta była. Chociaż nieładnie jest tak kogoś obmawiać za jego plecami, ale to pewnie prawie każdemu się czasami zdarza.szachimat pisze: ↑06 wrz 2023, 20:20 Po komentarzach pod ostatnim postem i hejcie jaki wylał się na moją osobę stwierdziłem że nie będę dalej kontynuował historii mojej ciężkiej sytuacji życiowej w której się obecnie znalazłem . Szukałem wsparcia i dobrego słowa wśród tak przyjaznym środowisku jakim są biegacze a Wy zamiast mi pomóc to jeszcze doprowadziliscie że mój obecny stan psychiczny się pogorszył , niestety pomyliłem się co do biegaczy , społeczność artystow to jednak lepsza grupa ludzi , mają oni w sobie więcej empatii i nie przechodzą obojętnie obok problemów innych ludzi , oni na pewno by się tak nie zachowali i starali się by mnie wesprzeć w tym trudnym dla mnie czasie .
A kogo masz na myśli pisząc społeczność artystów? Chodzi ci o nauczycieli plastyki? To może opisz swoja historię na forum nauczycieli plastyki, dostaniesz wsparcie psychiczne.
- ziko303
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:16
- Życiówka w maratonie: 3:48:40
[/quote]
Po raz kolejny wchodzisz na mojego bloga i mnie atakujesz , skoro nie podoba Ci się co ja pisze to nie zgladaj tutaj . Szukasz zaczepki i kłótni , nie wiem po co to robisz , ale odpowiem Ci tak " nie daj się zwyciężyć złu , ale zło dobrem zwyciężaj " . Te słowa przez całe życie mi towarzyszyły dlatego życzę Ci miłego weekendu w gronie rodzinnym i dobrych ludzi na swojej drodze , pozdrawiam cieplutko Waldi .
[/quote]
Miałem tu nic nie pisać traktując te wpisy jako badania z pogranicza antropologii (choć mam też z tyłu głowy, że to może jakiś fejk, bo niemożliwe, żeby takie rzeczy wypisywać), ale tym "zło dobrem zwyciężaj", po tym co opisywałeś, to chłopie zrobiłeś mi dzień Pisz dalej , może masz jeszcze jakieś ciekawe przygody i przemyślenia
[/quote]
Miałem tu nic nie pisać traktując te wpisy jako badania z pogranicza antropologii (choć mam też z tyłu głowy, że to może jakiś fejk, bo niemożliwe, żeby takie rzeczy wypisywać), ale tym "zło dobrem zwyciężaj", po tym co opisywałeś, to chłopie zrobiłeś mi dzień Pisz dalej , może masz jeszcze jakieś ciekawe przygody i przemyślenia
-
- Wyga
Ja mam świadomość swoich błędów które popełniłem w ostatniich tygodniach , najważniejsze jest żeby wyciągać z tego jakieś wnioski , dla przykładu Sw Piotr też zaparł sie Jezusa a mimo tego jest Swiety , wszyscy jesteśmy ludzmi i grzeszymy ., najwazniejsze jest pamiętaj aby powstać i znów próbować stać sie lepszym człowiekiem .ziko303 pisze: ↑09 wrz 2023, 10:41
-
- Wyga
Po pierwsze drogi kolego kultura wymagała by tego że jak się do kogoś zwracasz " to Ciebie " "Tobie "piszemy z dużej litery bo w ten sposób okazujemy szacunek osobie z którą prowadzimy dyskusję , piszesz o odpowiedzialności i konsekwencjach , jeśli okaże się że to na pewno moje dziecko to ja będę brał udział w wychowaniu tego dziecko i pomogę tej kobiecie , testy DNA na ojcostwo można wykonać już od 8 tygodnia , tylko ja nie chcę dać się też oszukać tej kobiecie , teraz jest to bardzo skomplikowanę , zostawie Cie z tymi slowami przemyśl je " Piotr zbliżył się do Jezusa i zapytał: Panie, ile razy mam przebaczyć, jeśli mój brat wykroczy przeciwko mnie? Czy aż siedem razy? Jezus mu odrzekł: Nie mówię ci, że aż siedem razy, lecz aż siedemdziesiąt siedem razy" . Każdy zasługuję na 2 szansę !!!!keiw pisze: ↑08 wrz 2023, 21:13 Wszystko co tobie nie pasuje nazywasz atakiem i hejtem.
Przestań się mazać.
-
- Dyskutant
Może to pomoże
https://aborcyjnydreamteam.pl/
https://aborcyjnydreamteam.pl/
-
- Wyga
Mam duży dystans do własnej osoby choć nie ukrywam że nie które tutaj komentarze bardzo mnie zabolały i dotkneły , potrzebowałem wsparcia w tym trudnym dla mnie czasie , zastanowię się nad tym czy dalej opisywać tutaj swoje życie , zawszę byłem szczerą osobą , dlatego bez większych tajemnic i cenzury opisałem tutaj moje prywatne życie z ostatnich 2 miesięcy . Społeczność artystów to bardzo szerokie pojęcie, ale nie chce mi sie już tego tłumaczyć bo w tej chwili mam ważniejsze rzeczy na głowię .50latek pisze: ↑08 wrz 2023, 21:34
Nie przejmuj się hejterami i pisz sobie tu dalej, w końcu mamy wolność słowa. W sumie nikogo tu nie obrażasz. Jedynie w negatywnym świetle przedstawiasz Paulinkę, ale może to zła kobieta była. Chociaż nieładnie jest tak kogoś obmawiać za jego plecami, ale to pewnie prawie każdemu się czasami zdarza.
A kogo masz na myśli pisząc społeczność artystów? Chodzi ci o nauczycieli plastyki? To może opisz swoja historię na forum nauczycieli plastyki, dostaniesz wsparcie psychiczne.
-
- Wyga
Znasz 5 przykazanie Boże ?
- Mossar
- Zaprawiony W Bojach
O kurczę takiego contentu sie tu nie spodziewałem, ale jak widać i na biegowym forum można takie kwiatki znaleźć.
Zawsze się zastanawiam czy tak otwarcie religijna postawa w sieci kiedykolwiek dała pozytywne rezultaty w krzewieniu i promocji wiary czy zawsze (tak jak tutaj) ma wręcz przeciwny skutek.
Zawsze się zastanawiam czy tak otwarcie religijna postawa w sieci kiedykolwiek dała pozytywne rezultaty w krzewieniu i promocji wiary czy zawsze (tak jak tutaj) ma wręcz przeciwny skutek.
viewtopic.php?p=1087487#p1087487 - Komentarze
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:44
To krzewienie i promocja wiary jest najbardziej widoczna u osób które mają najwięcej za uszami, co zresztą tu zostało zaprezentowane
mój blog - viewtopic.php?f=27&t=57879
komentarze - viewtopic.php?f=28&t=57878
PB
5k - 20:41 - 15.06.2024 (parkrun)
10k - 43:42 - 11.11.2023
półmaraton - 1:38:43 - 01.09.2024
komentarze - viewtopic.php?f=28&t=57878
PB
5k - 20:41 - 15.06.2024 (parkrun)
10k - 43:42 - 11.11.2023
półmaraton - 1:38:43 - 01.09.2024
- Viki_83
- Zaprawiony W Bojach
A Ty znasz 6 przykazanie?
"Zło dobrem zwyciężaj" - trochę dziwnie brzmi napisane przez człowieka który jeszcze parę tygodni temu twierdził, że Paulinka jest cudowna, a stara gledzi, jest z innego świata i zupełnie do siebie nie pasujecie.
Te tłumaczenia to już brzmią jak hipokryzja. Z tego co napisałeś nikt cię siłą do niczego nie zmusił. Twój wybór więc trzeba się liczyć z konsekwencjami.
Nie wiem też co dziwnego w tym, że na forum o tematyce biegowej obcych ludzi nie interesują Twoje problemy osobiste. Jeśli nie masz z kim porozmawiać i potrzebujesz wsparcia to może warto skorzystać z pomocy specjalisty?
-
- Dyskutant
-
- Wyga
5 przykazanie brzmi nie zabijaj!!!!!! Zapamiętaj je dobrze !!!!!!!!Szymon1988 pisze: ↑09 wrz 2023, 17:30Z tego co znam biblię to brzmi "Czcij ojca twego i matkę twoją"
Eot z mojej strony. Nieważne czy to troll czy nie, takie dyskusje nigdy do niego nie prowadzą